Dodaj do ulubionych

Łeba - jedzenie

24.06.14, 14:08
Witam, wiem że były już takie wątki ale chciałabym odświeżyć temat i zapytać jakie knajpy w łebie polecacie. Chodzi mi głównie o opinie na podstawie doświadczeń z zeszłego roku, albo już bieżącego. Byłam 3 lata temu w Łebie i mniej więcej pamiętam gdzie wtedy opłacało się zjeść. Jednak z Każdym rokiem wszystko się zmienia, poza tym nie odwiedziłam wszystkich knajpek i liczę na Wasze wskazówki.
Ja z ręką na sercu mogę polecić smażalnie "Kaja" na Nadmorskiej 12. Jest dosyc daleko od głównego deptaku ale spokojnie spacerkiem można się przejść. Jest zwykła prawdziwa smażalnia. Nie doszukacie się tam wykwintnych dań. Jednak ryba jest świeża smaczna i można sobie wybrać rozmiar ryby. Polecam!
Poza tym kawiarnie Zakątek Klary. Pyszne desery, duży wybór, bardzo smaczna kawa.
Jak wiele osób polecam Bar ambrozja. Dla fanów domowych obiadów. Jadłam tam tylko raz ale faktycznie było smacznie.
Obserwuj wątek
    • afro.ninja Re: Łeba - jedzenie 28.06.14, 12:05
      Bylam w tym roku w Łebie i jedzenie bylo fatalne. Jedynie dorsz sie bronil, bo zawsze byl swiezy, reszta zamawianych ryb, byla albo zle usmazona, albo nieswieza. Pizza, to byl pierog z najtanszym serem i salami. Zamowilam kopytka, byly SINE! Ceny w stosunku do jakosci- nieziemskie.
      Bylam w zakatku Klary, ok, ale malo miejsca.
      Na plus kawa w takiej lodziarni kolo placu zabaw dla dzieci i lody, a takze gofry, wiec deserowo bylo ok.
      • paaulaa87 Re: Łeba - jedzenie 28.06.14, 16:05
        W całej Łebie było takie niedobre jedzenie? Wszędzie jadłaś ?
    • paaulaa87 Re: Łeba - jedzenie 10.07.14, 22:18
      nikt, nic?
      • tola_i_tolek Re: Łeba - jedzenie 11.07.14, 23:02
        Z naszego pięcioletniego doświadczenia polecamy:
        Tawerna Rybacka, przy porcie( ryby, pierogi , naleśniki),
        Smażalnia MAAT,także przy porcie( ryby , zupy, naleśniki, obiady domowe)
        restauracja HONOTU, przy kinie(pizza, makarony, sałaty, pierogi)
        U Łasucha przy al. Św. Jakuba ( ryby, pizza)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka