Dodaj do ulubionych

dalej od morza, "dziura" dojazd na plażę rowerem

15.01.16, 10:52
Moje wymagania wakacyjne: mała miejscowość, dojeżdżamy do morza rowerem ok 3 km w jedą stronę (najlepiej przez las, bo z dziećmi), odludna plaża i jeszcze fajne tereny do wycieczek rowerowych:)

Do tej pory byliśmy w Lubiatowie, Kopalinie i Białogórze oraz Jastarnie (wiem ta ostatnia nie zalicza się do "dziur", ale wierzcie mi , ze wystarczy mieć mmiejscowkę np. na poczatku Jastarni i odjechać kawałek np. w okolice bunkrów, zeby mieć plażę tylko dla siebie:) i wszystkie te miejscowości w 100% się sprawdziły, w tym roku korci nie coś nowego....

Myślałąm o Poddąbiu, ale tamm jest klif i z 4r owerami, jakoś nie bardzo to widzę.......
Obserwuj wątek
    • julka-4 Re: dalej od morza, "dziura" dojazd na plażę rowe 17.01.16, 21:03
      Może Ostrowo :)
    • julka-4 Re: dalej od morza, "dziura" dojazd na pl 18.01.16, 12:11
      Karwia to nie dziura tylko tłum ,tłum i jeszcze raz dziki tłum.
    • mwsztu Re: dalej od morza, "dziura" dojazd na plażę rowe 18.01.16, 19:14
      Polecam Mierzeję Wiślana, szczególnie Sztutowo, cicho, ładnie, zadbana miejscowość. Ceny pokoi rozsądne.
      www.wczasy.sztutowo.com
    • wakacjelato2014 Re: dalej od morza, "dziura" dojazd na plażę rowe 19.01.16, 18:50
      Polecam Wicie. Morze, Jezioro, las, trasy rowerowe i więcej
      [url=http://www.eholiday.pl/noclegi-wicie-46286.html]baza noclegów/url]
    • olivia02 Re: dalej od morza, "dziura" dojazd na plażę rowe 25.01.16, 15:31
      Ooo w Białogórze też byliśmy - fantastyczne miejsce, cisza i spokój i trafiliśmy na na prawdę fajną miejscówkę noclegową - Siedlisko Białogóra. Zapewne znowu tam wrócimy puki nasza córa nie podrośnie.

Jeśli ktoś szuka sprawdzonego noclegu to polecam to siedlisko:)
      www.domkinadmorzembialogora.pl
    • zan26 Re: dalej od morza, "dziura" dojazd na plażę rowe 23.02.16, 13:55
      A może ...USTKA, sporo tras rowerowych; ośrodek wczasowy na obrzeżach miasta, posiadamy pokoje w pensjonacie lub domki, duży teren ośrodka, plac zabaw, stołówka, parking, WiFi ...a na plaże dojazd nowo wybudowaną ścieżką rowerową :)
    • ripani Re: dalej od morza, "dziura" dojazd na plażę rowe 23.02.16, 15:02
      mozynka - bardzo proszę o Twoją opinię, gdzie warto jechać aby znaleźć kawałek dzikiej plaży tylko dla siebie o której wspominasz :) . Będę bardzo wdzięczna za pomoc, gdybyś mogła podać namiar na kwaterę którą najmilej wspominasz, jesteśmy z małopolski i nie wiem gdzie szukać takich dzikich, pięknych miejsc.
      Pozdrawiam Ela - elkalight@wp.pl
      • olivia02 Re: dalej od morza, "dziura" dojazd na pl 23.02.16, 16:37
        Polecam Siedlisko Białogóra. Bliska odległość od morza i nie jest bardzo zatłoczona plaża.

Podaje namiary www.domkinadmorzembialogora.pl --> możesz zadzwonić i zapytać o szczegóły:)
        • ripani Re: dalej od morza, "dziura" dojazd na pl 23.02.16, 19:58
          dziękuję bardzo :)
        • kaga9 SPAMER 23.02.16, 20:15
          forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=olivia02&title=&forum=

Historia w wyszukiwarce dość jednoznaczna.
          • olivia02 Re: SPAMER 24.02.16, 12:46
            Nie rozumiem????

Jest jakiś problem???

Komentuje dodaje linki --> chyba o to chodzi na forach prawda??? Jestem nowa a więc nie potrzeba sprawdzać mojej historii wpisów!!!!
            • kaga9 Re: SPAMER 24.02.16, 17:36
              Skoro jesteś nowa, to warto byłoby zapoznać się z netykietą. Dodawanie komercyjnych linków to spam, podobnie jak powielanie treści. A jeśli ktoś swoją działalność na forum (całym gazetowym) opiera wyłącznie na dodawaniu linków, to daje do myślenia, czy taka osoba aby na pewno działa z pobudek altruistycznych i chęci pomocy.
              • olivia02 Re: SPAMER 24.02.16, 20:38
                Jeśli jesteś moderatorem serwisu to chyba powinnaś wysyłać prywatnie ostrzeżenia, upomnienia do użytkowników a nie zarzucać większości osobom w komentowanych wątkach że spamują całe forum!!!

Działasz na niekorzyść serwisu!!!

Dodawanie linków przez wielu użytkowników potwierdzone jest chęcią pomocy innym (podanie wskazówek, sprawdzonych miejsc) możliwe że za tym idzie też praca ale takie mamy czasy.

Jeśli nie korzystasz z odnośników do innych stron nie traktuj każdego użytkownika jak SPAMERA!!!!!
      • mozynka Re: dalej od morza, "dziura" dojazd na pl 23.02.16, 21:37
        Wszędzie tam gdzie było super-do plaży dojeżdżaliśmy rowerem, pieszo nie polecam, bo za daleko by trzeba było iść z "plażowymi gadżetami".
        Jastarnia kilka razy byliśmy tu www.janinka.jastarnia.com/ , w pokoju 4 osobowym, ogólnie cała ul Ogrodowa to wg mnie fajne miejsce, polecam jechać do wyjścia przed bunkrem nie pamiętam nr, ale jeśli przykładowo przy bunkrze jest wyjscie nr 40 to polecam 39:) Najbardziej pusta plaża ze wszystkich naszych miejscowości nadmorskich (pewnie wiele osób się zdziwi, bo kojarzy Jastarnię z tłumem, a wystarczy wsiąść na rower i odjechać ok 3 km i bezludne plaże...)
        - Kopalino www.zagrodapodstrzecha.pl/
        - Lubiatowo www.bryza.com.pl/ (tu będziemy kolejny raz w tym roku)
        Obie miejsocwosci są obok siebie, piękne tereny do jazdy na rowerze, stadnina koni, brak kramów z pamiątkami, ze 3-4 miejsca gdzie można zjeść coś " na mieście", ogólnie wiochy ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu
        -Białogóra ada-bialogora.dobrynocleg.pl/
        Na uboczu , blisko wjazdu do lasu na szlak , ktory prowadzi do Dębek (polecam wyprawę), kwatera fajna, czysta, nowa , przytulna
        Jak masz jakieś pytania to dawaj:) Sama często korzystam z tego forum i właśnie Białogorę poleciła mi w zeszłym roku inna forumkowiczka:)
        • ripani Re: dalej od morza, "dziura" dojazd na pl 24.02.16, 13:15
          Bardzo dziękuję, tyle możliwości...
          Jeszcze dzisiaj wieczorem będziemy wertować stronki i coś rezerwować bo już większość miejscówek pozajmowana na wakacje.
          MOZYNKA WIELKIE DZIĘKI !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka