Dodaj do ulubionych

Wczasy nad morzem

25.06.16, 10:47
Cześć
Wraz z rodziną chcemy wybrać się nad morze w październiku. Chcielibyśmy pojechać do Gdańska, Sopotu albo Gdynii. Znacie jakieś godne polecenia ośrodki wczasowe,pensjonaty. Dobrze by było gdyby było tam także wyżywienie.
Obserwuj wątek
    • 1dorota1967 Re: Wczasy nad morzem 14.09.16, 16:34
      Elsta vita Władysławowo polecam
    • julia.konieczko Re: Wczasy nad morzem 29.09.16, 20:43
      Jak te okolice, to ja w ciemno polecam Continental w krynicy morskiej - to trojmiasta mozna dojechac, a tam wiecej ciszy i spokoju... a jedzonko podaja pyszne ;))))
    • piotrholody Re: Wczasy nad morzem 07.10.16, 13:47
      Noclegi w Jantarze. Blisko do trójmiasta. np. omegajantar
    • yagna1 Re: Wczasy nad morzem 11.10.16, 16:13
      :)
    • krzysztof717 Re: Wczasy nad morzem 21.11.16, 00:17
      Polecam Mierzeję Wiślaną, a dokładniej noclegi Kąty Rybackie. Spokojna, malownicza miejscowość, dobra baza wypadowa przez cały rok. Blisko stąd do Krynicy Morskiej, Malborka, Elbląga i Trójmiasta. Kąty są położone pomiędzy Zalewem Wiślanym, a Bałtykiem. Znajduje się tu również rezerwat kormoranów, który warto zobaczyć.
      W Kątach jest sporo knajpek smażalni, sklepów, ośrodków, apartamentów kwater itp. Jest również czterogwiazdkowy hotel Tristan, jeśli kogoś stać :)
      Apartamenty blisko morza o fajnym standardzie, które mogę polecić, to Willa Turkusowa - nie są przy głównej drodze, jak większość w Kątach, więc macie tu spokój. Z obiektu wszędzie bliziutko - do restauracji, smażalni sklepów i nad morze - kilka szlaków.
      Z ofertą można się zapoznać na ich stronie Kąty Rybackie noclegi.
      Polecam.
    • ja.s.i.u Re: Wczasy nad morzem 21.11.16, 18:47
      uspokój się z tym Wejherowem. Może się narażę lokalnym patriotom, ale ja bym tego miasta ani do ładnych, ani do sympatycznych nie zaliczył. Nie wspomnę, że dojazd nad morze, choćby do Karwi, trwa w sezonie ponad godzinę, trzeba szukać (i płacić) miejsca parkingowego. A poza tym Wejherowo nie leży nad morzem, a więc twoje posty zaśmiecają wątek.

Wiem, spragnieni silnych wrażeń mogą zajrzeć na odpust do Wejherowa, żeby obejrzeć taniec feretronów. Jak ktoś nie wie, co to jest, to niech sobie na jutubie znajdzie.
      • yagna1 Re: Wczasy nad morzem 07.01.17, 08:32
        ,)
    • jola150417 Re: Wczasy nad morzem 09.01.17, 21:32
      Ja z kolei bardzo odradzam ośrodek Ceramika w Sianożętach. Piszę tu, gdyż na stronie ośrodka wszystkie negatywne wpisy są natychmiast usuwane. Warunki fatalne: brud, smród i ubóstwo. Wybrałam się tam w 2016 roku z rodziną i po wejściu do pokoju bardzo pożałowałam podjętej decyzji. Niesamowita wilgoć, zapach stęchlizny. Pytałam telefonicznie właścicielki, czy nie ma wilgoci, bo ja jestem alergikiem, zapewniała mnie, że nie!
      Nie mogłam znieść, że w sąsiednich pokojach, jeżeli to tak można nazwać, były rodziny z malutkimi dziećmi. Żal mi ich było, dlatego pragnę wszystkich ostrzec: zdjęcia i pozytywne opinie o ośrodku Ceramika w Sianożętach - to kłamstwo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka