dora641 14.01.05, 14:44 Jeśli ktoś z Was był w Dziwnowie napiszcie proszę swoje wrażenia z pobytu. Co sądzicie o samym mieście, przyrodzie, ludziach i czy warto tam pojechać. Dzięki. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kropeczka Re: Dziwnow- rważenia IP: *.dami.pl 14.01.05, 18:41 Straaaasznie dużo ludzi w sezonie .Plaża okropnie zatłoczona . Miasteczko ładne ,jest port ,zalew ,kawiarenki ,smażalnie itp.Dużo rodzin z dziećmi , spokojnie i chyba w miarę bezpiecznie . Blisko do Międzyzdrojów ,a tam jeszcze większy tłok. Morze czyste ,plaża codziennie sprzątana i gdyby nie te tłumy jeżdziłabym tam częściej . Odpowiedz Link Zgłoś
dora641 Re: Dziwnow- wrażenia 19.01.05, 18:20 Jeszcze raz proszę o wrażenia z pobytu w Dziwnowie, bardzo mi na nich zalezy. Niemozliwe, żeby tylko jedna Kropeczka tam była... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dziwnow- wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:21 Byłem kilka razy w Dziwnowie jest spoko.Wiem,że w tym roku poszerzają plażę.Mniej ludzi jest w lipcu, jak wybierasz się w sierpniu koniecznie wcześniej nagraj sobie jakąś kwaterę bo będzie ciężko coś znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta JK Re: Dziwnow- rważenia IP: *.espol.com.pl 30.01.05, 16:48 Znam bardzo dobrze całą Gminę Dziwnów i polecałbym Ci Dziwnówek. Dla przykładu, gdzie i jak można spędzić urlop w Dziwnówku zajrzyj na stronę; www.astoria.dziwnowek.pl Byłem tam i wrócę napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
no-surprises Re: Dziwnow- rważenia 07.02.05, 12:55 Co kilka dni podjeżdżałam tam (coś zjeść, bankomat itp.) Miasteczko sprawia przesympatyczne wrażenie, choć w sezonie jest zatłoczone. Nie widać tam typowego szpanu, raczej spokój i okolica warta zwiedzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: Dziwnow- rważenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 10:52 Bylam w Dziwnowie 2 lata temu. Wrażenia b. dobre. Stosunkowo mało hałaśliwych małolatów, tylko 3 dyskoteki, za to dużo kafejek, ogródków i namiotów z muzyką na żywo, miejscem do tańczenia itd. Polecałabym Dziwnów raczej dla rodzin z dziećmi. Woda w tej części Bałtyku dość ciepła(co najmniej 18 stopni) Jedyny minus to dość wąska plaża, zwłaszcza w części wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
efi13 Re: Dziwnow- rważenia 01.05.05, 17:22 Nie wiem, czy jeszcze potrzebujesz info na ten temat, ale w Dziwnowie bylam kilkanascie razy-jako dziecko z Rodzicami, pozniej ze znajomymi na studiach, pare razy z mezem i dzieckiem, takze znam to miejsce chyba dobrze. nie wiem, co najbardziej by Cie interesowalo?jest promenada na spacery, park, duzo knajpek, zjesc dobrze tez mozna, duzo ogrodkow piwnych z muza na zywo, jakies dyskoteki. najwiecej miejsca na plazy w czesci wschodniej, sa tez tam osrodki, gdzie mozna wykupic wczasy, ja raczej preferowalam centrum, bo wszedzie blisko, a plaza nie byla az tak zatloczona, jak np. w Miedzyzdrojach. ostatnio bylam w pensjonacie www.morskieopowiesci.pl, i chociaz pokoje nie najwieksze, to z lazienkami, czyste, domowe, pyszne jedzonko i mozna bylo skorzystac z pralki i kuchni (mialam malutkie dziecko, wiec bylo to dla mnie wazne). w razie jakichs jeszcze pytan, postaram sie pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś