Dodaj do ulubionych

Konie nad morzem

IP: *.crowley.pl 04.02.05, 09:34
Chciałabym zafundować sobie i swojemu dziecku kilkudniowy wypoczynek nad
morzem (raczej wschodnie wybrzeże, może płw. Helski) - szukam przytulnego
pensjonatu, gospodarstwa agrotur., lub coś w podobie - bardzo zależy mi na
tym, by móc dowoli pojeździć konno. Czy ktoś może podzielić się informacjami
na ten temat?
Obserwuj wątek
    • pablo2011 Re: Konie nad morzem 04.02.05, 10:36
      Polecam Nowęcin pod Łebą. Do wyboru są 2 stadniny. Lokum można znaleźć
      paredziesiąt metrów od stadniny lub na miejscu. Pięknie położone i bardzo blisko
      do Łeby i na plażę. Wyprawy w teren też genialne. Polecam stadninę Państwa
      Maciukiewiczów. Najlepiej zadzwonić na miejsce lub do IT w Łebie. Chyba więcej
      na stronie www.leba.pl
      • Gość: jacko Re: Konie nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 00:19
        zajrzyj na www.confero.pl
      • Gość: Kazimierz N Re: Konie nad morzem IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 19.03.05, 21:11
        Oczywiście że okolice łeby czyli Nowęcin. Co prawda konno nioe jeżdzę ale od
        paru lat obserwuję ten sport właśnie w Nowęcinie.Okolice; może ,jezioro, lasy,
        dukty ,raj istny raj. Polecam stronę WWW.Wicko.pl- baza noclegowa.TAm można
        znależć miejsca do zakwaterowania.
    • Gość: IIa Re: Konie nad morzem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.05, 15:33
      zdecydowanie Nowielice k/Trzebiatowa - poprostu super!!!!
    • Gość: Basiek Re: Konie nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:49
      Jest jedna stajnia na półwyspie...Na ul.Polnej(chyba Polna 3) w Jastarni.Nie
      jest to żadna stadnina ani coś super luxusowego.Młody chłopak ma kilka koni i
      prowadzi jazdy.Ale są to jazdy raczej dla osób już umiejących jeździć,chociaż
      byli też początkujący.Tylko jeszcze jedna rzecz ile dziecko ma lat?
      A dla bardziej zaawansownych są tereny ale tylko wcześnie rano(ok 6.00) i
      wieczorem ok 22.00(wtedy słońce tak nie grzeje;).Koniki są poczciwe,niektóre
      uratowane.Zaawansowani mają do dyspozycji
      ogromną łąkę:)Jeździłam tam i powiem że jest bardzo fajnie:))szczególnie ostrym
      galopem przez tą łąkę:)))A jak chodzi o zakwaterowanie to w tym samym miejscu
      są wynajmowane pokoje.Nie są najwyższej klasy.A jeżeli nie tam to w Jastarni
      jest dużo kwater...
      Pozdrawiam wszystkich koniarzy;)
      i zapraszam do Jastarni(tylko uprzedzam!!!Nie jest to coś wystrzałowego,ważne
      że są konie;)i właściciel który je dobrze traktuje)
    • hawranek10 Re: Konie nad morzem 28.03.05, 14:44
      Po prawej od ustki prawdopodobmie w Objździe jest taka możliwość
      Hawranek
      • Gość: Kasik Re: Konie nad morzem IP: *.spine.pl 31.03.05, 20:18
        Polecam ci Gospodarstwo Agroturystyczne w Rewalu niestety to woj
        zachodniopomorskie. Do plaży jest 200 m. Mieszka sie w przytulnych pokojach z
        łazienkami nad stajnia. Do dyspozycji jest 10 koni do jazdy. Mozna jeżdzić na
        padoku a jeśli radzisz sobie mozesz pojechać w teren z plażą włacznie. Jazdy sa
        zawsze pod okiem instruktora. Kiedy pada deszcz jazdy w małej hali(lażownia).
        Polecam termin poczatek lub koniec wakacji w tedy mniej ludzi lub ewentulanie
        czerwiec lub wrzesień. Pobyt jest w atrakcyjnych cenach. TEL 091 38 62 652
    • Gość: Hogata Re: Konie nad morzem IP: *.woi.waw.pl / *.crowley.pl 11.05.05, 08:23
      Bardzo wam wszystkim dziękuję, teraz mam plany wakacyjne na najbliższe 4 lata ;-
      ) W tym roku padło na Nowęcin!
      Jeszcze raz dzięki za szeroki odzew i pozdrawiam wszystkich koniarzy!
    • kruk77 Re: Konie nad morzem 11.05.05, 15:31
      A jakby coś to poszukaj jeszcze w Białogórze - okolice Dębek. To tak na
      przyszłosć :)
    • agata_to_ja Re: Konie nad morzem 12.05.05, 10:27
      Mogę polecić gospodarstwo agroturystyczne Jędruś w Słajszewie. Jest to co prawda
      3 km od morza, ale codziennie właściciele dowożą pięknym wozem gości na plażę. A
      plaża puściutka i ładna. Mój mąż był tam z dziećmi dwa lata temu. Mają budynek
      mieszkalny oraz domki, gospodarze prowadzą też stadninę koni. Teren ładnie
      zagospodarowany, rodzina była zachwycona.
      • iwwa Re: Konie nad morzem 17.05.05, 11:28
        Witam, czy mogę prosić o namiary na to miejsce. Interesujące.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka