Gość: kinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:00 Mam pytanie-czy ktos tam byl i moze mi polecic fajna kwatere blisko morza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga Re: Sarbinowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 23:00 Czy ktos tam byl? Ponawiam pytanie i prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Sarbinowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 18:49 a moze ktos napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: Sarbinowo 04.05.05, 10:05 Byłam - kwatera , na której mieszkałam była beznadziejna ( ul.Młyńska ). Ale była fajna kawiarnia nad samym morzem , w której właściciel wynajmował pokoje - kafejka "Monika" . Niestety nie znam szczegółów - pokoju nie widziałam .Z jednej strony okna wychodziły na główną ulicę ,za to z drugiej - na morze . Niedaleko była fajna knajpka ze świetnym jedzeniem ( "U babci Maliny" ) - niestety byłam rok później i rozczarowałam się - właściciele powiększyli ją - zrobili dzwonki i numerki - zupełnie jak na poczcie - knajpka straciła zupełnie swój klimat , no i jedzenie też nie było już takie pyszne...:-((( Bardziej postawili na ilość niż na jakość ...a szkoda . A morze- też nie za ciepłe.... Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
mariola722 Re: Sarbinowo 21.11.15, 15:25 Polecam super ośrodek bardzo blisko morza z dużym placem zabaw dla dzieci , wszystko ogrodzone , dostęp do kuchni Pod Wydmami www.botamir.pl . Plaża niezatłoczona I szeroka. Miła atmosfera . Odpowiedz Link Zgłoś