Dodaj do ulubionych

Domki dwuosobowe w Piaskach !!!!

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.06.02, 11:41
Czy w tej maleńkiej mieścinie są jakieś domki do wynajęcia ????
Poprosze o namiary, kwatery prywatne mnie nie intersują !!!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Goska lub pole namiotowe IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.06.02, 11:44
      Gość portalu: Goska napisał(a):

> Czy w tej maleńkiej mieścinie są jakieś domki do wynajęcia ????
      > Poprosze o namiary, kwatery prywatne mnie nie intersują !!!
      > pozdrawiam

lub pole namiotowe z sanitariatami i ciepłą wodą
      • Gość: punia Re: lub pole namiotowe IP: *.ciech.waw.pl 20.06.02, 07:33
        To jest wioska rybacka i o domkach w niej nie słyszałam. Jest pole namiotowe,
        ale jeśli chodzi o sanitariaty, to w oczach stoją mi tojtoje i umywalnie pod
        wiatą. I chyba jakieś natryski. Ale może to tylko subiektywne odczucie osoby
        ceniącej sobie własną łazienkę. Kiedy się tam wybierasz? Będę w Piaskach od 29
        czerwca. Mogę obwąchać i dać znać.
        • Gość: punia Re: lub pole namiotowe IP: *.ciech.waw.pl 20.06.02, 08:04
          Sorki, przypomniało mi się, że chyba jakieś domki widziałam na terenie DW
          Włókiennik, Włókniarz czy coś innego od włóczki, ale to było na samym końcu
          Piasków. Bliżej ruskiej granicy niż centrum Piasków. Przy okazji zajrzyj na
          stronę www.mierzeja.com.pl. Może tam coś znajdziesz.
          • Gość: Goska Re: lub pole namiotowe IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.06.02, 09:07
            No właśnie w tym problem że byłam na mierzei już ze trzy razy w Krynicy,
            Jantarze i ze dwa razy byłam na plaży w Piaskach a domków nie widziałam, być
            może są gdzieś w ukryciu !!! Interesują mnie piaski ze względu małą ilość ludzi
            na plaży. Ja jadę pod koniec lipca, więc czekam na info !!!
            dzieki
    • Gość: punia Re: Domki dwuosobowe w Piaskach !!!! IP: *.ciech.waw.pl 15.07.02, 10:54
      Pole namiotowe państwowe z sanitariatów oferuje tojtoje i umywalki pod wiatą.
      Są jeszcze pólka prywatne, ale nie sądzę, aby miały do zaoferowania coś więcej
      (nie badałam). Ośrodek z domkami nazywa się teraz Piaski Club i jest chyba
      fajny, ale strasznie daleko od przystanku PKS (co ma znaczenie, jak się dźwiga
      tobołki). I bliżej od niego do granicy niż do cywilizacji. Doba z wyżywieniem
      80 zł, bez wyżywienia 45 zł, obiad 15 zł, śniadanie i kolacja 10 i 15 zł.
      Polecam stronę www.piaski.club.prv.pl - namiary, telefony, kontakty i inne
      informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka