Gość: Ola IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 30.05.05, 08:13 Czy ktoś był w pensjonacie PASAT w Karwi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Karwia IP: 217.96.36.* 30.05.05, 14:15 Czy to jest taki niebieski piętrowy budynek i każdy pokój ma osobne wejście ? Ja ubiegłym roku rezerwowałam chyba własnie w tym Pasacie pokój dwuosobowy, ale potem zrezygnowałam bo właścicielka była bardzo niesympatyczna. Jeżeli to jest ten, to wygląda nieżle, coprawda blisko dosyć ruchliwej ulicy, ale jest duże zadbane podwórko i ogólnie wydaje się ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Karwia IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 30.05.05, 14:45 dzięki, niewiem czy jest niebieski, chyba biały raczej, ale rzeczywiście osobne wejścia są. Wpłaciłam już zaliczkę, więc trudno, może jakoś będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Karwia IP: 217.17.35.* 30.05.05, 15:07 ja też wybieram sie do karwi na przełomie czerwca i lipca. Byłaś tam już? Ja jadę pierwszy raz, ale mam nadzieję, że bedzie ok. PS Pogode już zarezerwowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Karwia IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 31.05.05, 07:46 ja byłaj już kilka raz, jest raczej ok, plaża ładna, dużo różnych knajpek, blisko stosunkowo do różnych fajnych miejsc, a miejscowość nie leży nad zatoką tylko nad otwartym morzem,co jest także plusem, czy masz już coś zarezerwowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Karwia IP: 217.17.35.* 31.05.05, 11:00 tak, mam rezerwację pokoju w domu gościnnym Sztorm. Wybierałam w ciemno z Internetu, 30zł/osobodoba. Warunki jak przedstawiono w necie i po rozmowie telefonicznej całkiem niezłe a jak jest naprawde zobacze na miejscu. Poza tym to tylko 2 tygodnie i nie będę cały czas w pokoju tylko na plazy :) albo w terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Karwia IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 31.05.05, 12:18 to jest na ul. Złotej, będziesz miała blisko do piekarni, ja jestem w innym miejscu na ul. Wiosennej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Karwia IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.05, 14:09 Ja jestem z ul. Złotej z Karwi i też nie wiem gdzie leży ten pasat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Karwia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:25 jak znasz tak dobrze Karwie to mi cos napisz o willi bałtyk na ul. Nadbałtyckiej z czerwonej cegły - jak otoczenie czy daleko do plazy do centum i wiele cennych uwag. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Karwia IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 17.06.05, 10:48 Nie mówiłam,że znam dobrze Karwię byłam tam dwa razy i mieszkałam na Złotej, więc kojarzę co tam jest. Nie wiem gdzie jest ta willa (albo to jest tylko kwatera), ale zobacz sobie na stronach:www.karwia.pl, www.karwia.com.pl albo www.nadmorze.pl. Na której z tych stron jest też mapa Karwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Karwia IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 13:10 Do Arka.Z Nadbałtyckiej do morza jest rzut beretem .Villa jest nowa.Kiedyś te domy się tak śmiesznie nie nazywały tylko mieszkało się u kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Karwia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:17 Do Marka - mogłbyś czegoś więcej dowiedziec sie o tej willi na nadbałtyckiej 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Karwia IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 17.06.05, 10:49 a to niewiesz gdzie jest ul. Wiosenna w Karwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Karwia IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 17.06.05, 10:51 to ostatnie - było do Marka z Karwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Karwia IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 13:03 Ólu ja naprawdę mieszkam w Karwi i wszystkich znam.Jażeli chcesz to dowiem się wszystko o tym Pasacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Karwia IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 17.06.05, 14:05 ale ja już zarezerwowałam miejsce to znalazłam,razem ze zdjęciem, na dwóch stronach internetowych. Byłam dwa razy w Karwii na kwaterach prywatnych i mam takie sobie odczucia, ale miejscowośc jest ok, więc znów tam jedziemy. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Jeśli możesz się dowiedzieć czegoś, to proszę. Masz może gadu gadu? Odpowiedz Link Zgłoś