Gość: jola IP: *.gazeta.pl 18.07.01, 15:35 Czy ktoś chodził szlakami przez Słowiński Park? Czy są tam naprawdę ciężkie szlaki, żeby poczuć się trochę jak na Saharze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syczu Re: Słowiński Park Narodowy jak Sahara IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 22:55 Witaj. Czyżbyś chciał poczuć się jak na Saharze nie wyjeżdzając do Afryki? Słowiński Park jest więc w sam raz. Przejście kilku kilometrów po ruchomych wydmach nie należy do łatwości. Jednak satysfakcja jest gwarantowana. Skąd wiem? Ano sam tam często jestem. Mieszkam w Ustce, a więc bardzo blisko Parku. Często tam jeżdzę ponieważ interesuję się turystyką i pracą przewodnika wycieczek. Możesz więc polegać na mojej opini. Zapraszam, a czas poświęcony na zwiedzenie tego przepięknego miejsca na pewno nie będzie stracony. syczuustka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Słowiński Park Narodowy jak Sahara IP: *.gazeta.pl 19.07.01, 11:31 Czy możesz podać konkretne propozycje tras z opisem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syczu Re: Słowiński Park Narodowy jak Sahara - opis IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 23:24 Cześć Jola. Jeśli chcesz więcej informacji o Parku to podaj mi swój e-mail. Postaram się Tobie wtedy napisać ciekawostki o Słowińskim. Pisz na mój adres: syczuustka@poczta.onet.pl . Pozdrawiam Przemek Odpowiedz Link Zgłoś