kid3 28.07.02, 14:49 prosze o jakies informacje na temat cen na polach namiotowych (z prysznicem i pradem) w Łebie.za info z gory dziekuje.a moze znacie jakies tanie i dobre pola namiotowe w Łebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KER Re: Łeba pola namiotowe IP: 62.89.98.* 29.07.02, 21:17 Pol namiotowych w Lebie jest duuuzo, ale niestety o roznym poziomie komfortu.Ja polecam pole namiotowe "Pod Wierzbami" w centrum sa kierunkowskazy, ew.pytaj sie ludzi. Pole namiotowe I kat. czysto (Panie biegaja z mopem caly dzien) i schludnie, jest sklep spoz. dobrze zaopatrzony. Cena moze wysoka ok.15-20 zl od osoby (rzem za osobe i namiot), ale warto gdzie indziej bedzie tanie o 5 zl a warunki zupelnie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Łeba pola namiotowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.08.02, 10:42 Polecam Intercamp 84, byłem tam rok temu i byłem bardzo mile zaskoczony. Jest to duże, podzielone na sektory pole namiotowe oferujące bardzo dobre warunki, czego potwierdzeniem są liczne nagrody jakie to pole otrzymało. O cenach mogę Ci tylko powiedzeć tyle że rok temu były niskie, najniższe w sektorze młodzieżowym. Zajrzyj na strone: www.intercamp.ta.pl/camping/index.html Odpowiedz Link Zgłoś