Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:26 Czy ktos byl w tym osrodku? Jak tam jest? Jade z dzieckiem i obawiam sie jakis zlych niespodzianek, co do warunków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oki Re: Mrzezyno - Bogdanka IP: *.icpnet.pl 07.07.05, 18:19 Witam! Byłąm tam chyba w 2000roku. Pokoje czyste i ladne. Nie pamietam czy wszystkie czy tylko niektore ze wspolna lazienka z pokojem obok. Platny praking (za caly pobyt). Pokoje sprzatane przez sprzataczke. Do morza dosyc blisko. Osrodek znajduje sie wlasciwie na koncu glownej ulicy. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Mrzezyno - Bogdanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 07:55 Polecam Bogdankę. Stosunek ceny do oferty jest b dobry. Rok temu Parking nie był płatny. Pokoje w budynku głównym były tak mi się zdaje systematycznie remontowane i są czyste i schludne. Natomoast w pawilonie obok (byłem 4 lata temu) było zbyt wilgotno. Płatne jest wypożyczenie parawanu. Plaża przy najblizszym zejściu jest bardzo wąska - nie polecam. Lepiej przejść na plażę ok 200m na wschód. Pozdrawiam PS Gdyby ktoś zrezygnował dajcie znać bo czekam aż ktoś wycofa rezerwację ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mrzezyno - Bogdanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:35 Dziekuje bardzo za odpowiedz. My bedziemy w budynku glównym, w takich dwóch pokojach z lazienka, ale wszystko nasze, zeby tylko pogoda byla OK. Odpowiedz Link Zgłoś
kukurydzia Re: Mrzezyno - Bogdanka 10.07.05, 23:24 ja byłam z rodzinką w ubiegłym roku w Bogdance i tak nam sie spodobało,że teraz tez jedziemy w sierpniu. Jest tam naprawde czysto i schludnie, do morza blisko, a na terenie ośrodka jest plac zabaw dla dzieci, więc dzieciaki mogą sie też tam pobawić. Nie trzeba sie obawiac żadnych przykrych niespodzianek, bo naprawde tam jest OK. Oby tylko pogoda dopisała:):) Pozdrawiam i miłego wypoczynku zyczę:) Odpowiedz Link Zgłoś