Dodaj do ulubionych

Mrzezyno - Bogdanka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:26
Czy ktos byl w tym osrodku? Jak tam jest? Jade z dzieckiem i obawiam sie
jakis zlych niespodzianek, co do warunków?
Obserwuj wątek
    • Gość: oki Re: Mrzezyno - Bogdanka IP: *.icpnet.pl 07.07.05, 18:19
      Witam!
      Byłąm tam chyba w 2000roku. Pokoje czyste i ladne. Nie pamietam czy wszystkie
      czy tylko niektore ze wspolna lazienka z pokojem obok. Platny praking (za caly
      pobyt). Pokoje sprzatane przez sprzataczke.
      Do morza dosyc blisko. Osrodek znajduje sie wlasciwie na koncu glownej ulicy.

Pozdrawiam serdecznie!
      • Gość: Mariusz Re: Mrzezyno - Bogdanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 07:55
        Polecam Bogdankę. Stosunek ceny do oferty jest b dobry. Rok temu Parking nie
        był płatny. Pokoje w budynku głównym były tak mi się zdaje systematycznie
        remontowane i są czyste i schludne. Natomoast w pawilonie obok (byłem 4 lata
        temu) było zbyt wilgotno.
        Płatne jest wypożyczenie parawanu. Plaża przy najblizszym zejściu jest bardzo
        wąska - nie polecam. Lepiej przejść na plażę ok 200m na wschód.

Pozdrawiam

PS
        Gdyby ktoś zrezygnował dajcie znać bo czekam aż ktoś wycofa rezerwację ;-)
        • Gość: gosc Re: Mrzezyno - Bogdanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:35
          Dziekuje bardzo za odpowiedz. My bedziemy w budynku glównym, w takich dwóch
          pokojach z lazienka, ale wszystko nasze, zeby tylko pogoda byla OK.
    • kukurydzia Re: Mrzezyno - Bogdanka 10.07.05, 23:24
      ja byłam z rodzinką w ubiegłym roku w Bogdance i tak nam sie spodobało,że teraz
      tez jedziemy w sierpniu. Jest tam naprawde czysto i schludnie, do morza blisko,
      a na terenie ośrodka jest plac zabaw dla dzieci, więc dzieciaki mogą sie też
      tam pobawić. Nie trzeba sie obawiac żadnych przykrych niespodzianek, bo
      naprawde tam jest OK.
      Oby tylko pogoda dopisała:):)
      Pozdrawiam i miłego wypoczynku zyczę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka