Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 09:46 Czy tam coś jest, czy żeby zjeść, pochodzić po sklepach, ładnym depatku itd trzeba jechać do Władysławowa??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jszafranski Re: czy ktos był w Chłapowie k/ Władysławowa? 18.01.06, 14:42 chlapowo to wioska obok Wladka wiec deptaku tam nie ma. Sa sklepy, jest kilka sezonowych "jadlodajni", przy drodze z Wladka na koncu wioski jest 'WIOSKA KOWBOJSKA' Z przyjemnym klimatem, Oprocz tego oczywiscie Klif i wawoz piekny, Ogolnie taniej niz we wladku i spokojniej. Dobra baza wypadowa. Nocujac masz spokoj a jak chcesz sie zabawic to idziesz do Wladka - np plaza :) Bliziutko. Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski tutaj wiecej o wypoczynku nad Baltykiem 18.01.06, 14:44 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=195 Odpowiedz Link Zgłoś
mamajakuba Ja byłam 18.01.06, 15:18 w ubiegłym roku. Chłapowo to typowa sypialnia wakacyjna. Z jedzeniem nie ma problemu, pełno barków. Natomiast spacerować to raczej po Władyslawowie ale to naprawdę nie daleko, więc mozna sie przejść. Jest dużo spokojniej niż we Władysławowie, zwłaszcza jak sie nie mieszka przy tej przelotowej ulicy z kocimi łbami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: Ja byłam IP: *.net.autocom.pl 18.01.06, 18:36 hej chłapowo to praktycznie władysławowo - odległość to moze 5 minut piechota. :) ja polecam Jarosławiec. zdecydowanie najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś