Dodaj do ulubionych

Poszukiwany domek na dmorzem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:02
Witam wszystkich i proszę o pomoc. Szef mieszkający w Danii właśnie do mnie
zadzwonił i dał mi trudne zadanie - mam mu znaleźć na kilka dni, na początku
lipca domek do wynajęcia nad morzem dla ok.5-6 osób. Problem w tym, że
grzebiąc na internecie znalazłam jakieś oferty, ale szef jest wymagający więc
wolałabym aby ktoś coś polecił. Domek ma być tuż przy morzu (ok 100 m.),
wygodny, łądnie urządzony, w jakiejś atrakcyjnej miejscowości (przykładowo
podał Rewal albo Pogorzelice). Szef kasę ma więc cena nie gra roli. Proszę
pomóżcie coś znaleźć - będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: www.dabki.com Re: Poszukiwany domek na dmorzem IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.06, 14:33
      Na poczatku lipca zapraszamy do Dabek :-)
      Nawet ci najbardziej wymagajacy goscie byli u nas zadowoleni.
      Domy sa w pelni wyposazone, przytulne.
      Duza zaleta jest centralne i jednoczesnie bardzo spokojne polozenie.
      Atrakcja jest sliczna plaza i kilka dobrych barow, ogrodkow piwnych z dobra
      muzyka. Niezaprzeczalna atrakcja jest jezioro Bukowo w centrum Dabek, gdzie
      mozna uprawiac windsurfing, wypozyczyc zaglowke, kajak, rower wodny.
      W ogrodzie u nas jest boisko do siatkowki, badmintona, tenis stolowy, miejsce
      na ognisko, grill.
      Zapraszamy!
      Mowimy po polsku i niemiecku.
      Wiecej informacji: www.dabki.com

• Gość: b Re: Poszukiwany domek na dmorzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:39
        Dziękuję, niestety w grę wchodzi tylko morze...
        • egraa Re: Poszukiwany domek na dmorzem 02.06.06, 15:32
          zapraszamy - www.e-obiekty.pl/ogloszenia.php?oid=142
    • Gość: www.dabki.com Re: Poszukiwany domek na dmorzem IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.06, 17:02
      Dla scislosci - Dabki leza nad morzem, do plazy od nas jest 5 -8 min, pieszo.
      Jezioro jest tylko "dodatkowa" atrakcja
      www.dabki.com

• Gość: b Re: Poszukiwany domek na dmorzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:42
        Proszę w takim razie o podanie odległości od morza w metrach - domki są
        atrakcyjne i jeżeli faktycznie są blisko morza to myślę że mogą się spodobać
        szefowi. Z góry dziękuję.
        • Gość: www.dabki.com Re: Poszukiwany domek na dmorzem IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.06, 20:45
          Do plazy jest bardzo blisko, wiecej jednak niz 100 m. :-)
          Pierwsze 100 metrow od plazy w Dabkach to wydmy i las.
          Brzeg nie jest jeszcze (na szczescie) zabudowany i jest mozliwosc obcowania z
          prawdziwa, naturalna plaza, z ktorej widac tylko morze, bezkresna, piekna,
          piaszczysta plaze i sosnowy las. Nic dla zwolennikow promenad, mola, autostrad
          w polu widzenia i stykajacych sie z niebem hotelowych wiezowcow.

www.dabki.com
    • sp249003 Re: Poszukiwany domek na dmorzem 02.06.06, 21:25
      www.allegro.pl/item107493419_wczasy_w_darlowku_zachodnim_50m_od_morza.html
    • wojtekg21 Re: Poszukiwany domek na dmorzem 05.06.06, 13:08
      Witam,
      Jestem przedstawicielem Dworku Prawdzic z Niechorza. W naszej ofercie mamy
      także domki campingowe o bardzo wysokim standardzie!Domki są murowane dla 3 lub
      5 osób. Cena wynosi 45zl od osoby. Zapraszam na strone internetowa
      www.dworek.prawdzic.pl - i zakładka domki. Wszelkie pytania albo mail:
      wojciech_gorecki@op.pl lub tel 605951176, gg 1106183. Pozdrawiam!Dodaje,iż w
      przypadku rezerwcji przez moją osobę czekają na Panią dodatkowe prezenty i
      oferty- Wojciech Górecki,przedstawiciel Dworku Prawdzic
      • Gość: b Re: Poszukiwany domek na dmorzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:23
        Wygląda ciekawie, ale też nie znalazłam informacji o odległości od plaży -
        bardzo proszę o informację.
        • wojtekg21 Re: Poszukiwany domek na dmorzem 05.06.06, 13:28
          Sam Dworek znajduje się przy samej plaży, natomiast domki są oddalone od
          wejścia o ok.100-150m. Zejście jest płaskie,bez schodów.
          • ewa03121 Re: Poszukiwany domek na dmorzem 07.06.06, 15:06
            Mam pytanie dotyczace domku dla 3-ch osob (tego gdzie cena za osobe to 45 zl).
            Widac, ze ten domek jest dwupietrowy. Czy to pomieszczenie na gorze to po
            prostu antresola, czy osobny pokoj z zamykanymi drzwiami? I drugie pytanie. Czy
            dysponujecie Panstwo szczebelkowymi lozeczkami dla malych dzieci?
            • wojtekg21 Re: Poszukiwany domek na dmorzem 07.06.06, 23:31
              Jest to piętrowy domek, góra nie jest oddzielnie zamykana. Jest to
              pomieszczenie gdzie znajduje się sypialnia. W domkach 5 osobowych na górze są 2
              pomieszczenia,ale również nie są dodatkowo zamykane. Niestety nie dysponujemy
              łóżeczkami dla maluchów- jeżeli chodzi oczywiście o łóżeczka szczebelkowe.
              • Gość: anetka Re: Poszukiwany domek na dmorzem IP: *.spray.net.pl 22.06.06, 20:40
                polecam domek w miejscowosci Rewa k/Gdyni - 10 m od plazy. Bylam tam rok temu,
                • Gość: nono Re: Poszukiwany domek na dmorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:15
                  10 mb od plaży, czy to nie pomyła. Taka odległość t0 zaraz za wydmai. Czy to możliwe
                  • Gość: anetka Re: Poszukiwany domek na dmorzem IP: *.spray.net.pl 24.06.06, 20:48
                    to nie pomylka
              • Gość: anetka Re: Poszukiwany domek na dmorzem IP: *.spray.net.pl 22.06.06, 20:40
                • Gość: anetka Re: Poszukiwany domek na dmorzem IP: *.spray.net.pl 22.06.06, 20:41
                  , kontakt do wlasciciela 0507634627

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka