Gość: mmirabelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:34 jeśłi tak napiszcie mi co sądzicie, chodzi mi o pawilon z pokojami, jaki maja standard? a jak w łazienkach? gdzie się można umyć? czy nie jest tam za głośno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bywalec Re: EkoCamping w Dziwnowie - czy ktoś tam był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 00:10 Ująłbym to tak: "Wygodny dojazd" - uwaga, camping leży zapewne przy ruchliwej szosie lub przy głównej ulicy. Hałas samochodów może turystom dokuczać przez całą dobę. "Dość spokojnie, w centrum starego miasta" - turyści powinni dobrze się wyspać w dzień, bo nocami nie zaznają spokoju. "Funkcjonalne zakwaterowanie" - minimalne wyposażenie, nie ma co liczyć na komfort. "Bezpośrednio nad morzem" - koło portu, a wcale nie przy wymarzonej plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmirabelka Re: EkoCamping w Dziwnowie - czy ktoś tam był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 00:14 byłeś czy spekulujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: EkoCamping w Dziwnowie - czy ktoś tam był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:04 Naturalnie, że byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
audin123 Re: EkoCamping w Dziwnowie - czy ktoś tam był 20.06.06, 14:08 nie zgadzam sie z opinia rzekomego bywalca (swoja droga watpie zeby tam mieszkal), Moim zdaniem nie jest tam wcale halasliwie, osrodek przyjemny, aczkolwiek sa i ladniejsze rzecz jasna. Poczekaj na wiecej opinii, moze ktos jeszcze cos doradzi. Ogolnie w Dziwnowie nie jest zle, na pewno na glowe bije pobliski Dziwnowek, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: EkoCamping w Dziwnowie - czy ktoś tam był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:15 EkoCamping położony jest bezpośrednio przy drodzekrajowej biegnacej przez Dziwnów. Dziwnów leży na wąskim przesmyku miedzy Bałtykiem a Zalewem Kamieńskim dlatego hałas od samochodów jest wszędzie nieznośny w dzień i w nocy w przeciwieństwie do Dziwnówka, który położony jest w lesie sosnowym przy samej plaży a droga krajowa biegnie jego skrajem a nie centrum. Szczerze polecam Dziwnówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: EkoCamping w Dziwnowie - czy ktoś tam był IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 08:08 a ceny jakie? dajcie namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NETBOT Re do mmirabelka IP: *.jelenia / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 09:01 ZAJRZYJ NA FORUM DZIWNOWA forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33164 Odpowiedz Link Zgłoś