Gość: ola IP: *.zax.pl 07.09.06, 19:04 nagle zmienily mi sie plany wakacyjne. szukamy z mezem jakiegos hotelu nad morzem z oferta odnowy biologicznej, spa, czy czegos w tym rodzaju. czy mozecie polecic jakies miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: h Re: spa nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:06 polecic za bardzo nie moge,ale jak szukalam ofert dla rodzicow w zeszlym wrzesniu to cos w mielnie i dabkach, ew kolobrzegu rzucalo sie w oczy.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: spa nad morzem IP: *.zwm.punkt.pl 22.09.06, 10:23 dZiekuje za podpowiedz. bylam w ustroniu morskim, w hotelu Erania - polecam wszystkim, ktorzy chca wybrac sie do spa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edo We Wladyslawowie jest najlepiej , sliczne miejsce. IP: *.c31.msk.pl 15.10.06, 15:37 Tam jest raj na ziemi . Każdy tam jedzie kilka razy bo tam jest najladniej , czysto , tanie noclegi , tanie wyżywienie ....wszędzie blisko , duzo zieleni , fajna muzyka jest grana w lokalach i na powietrzu , mozna potańcowac do woli , na plaży jest jak na Krecie , czysto i morze czyściutkie . Takiej plaży nie ma nigdzie , tak tu jest ładnie że co rok tam jade i sie bawie do woli ile chce bez euro i bez strachu że może mi braknąc euro i co ja zrobie wtedy .Tu luzik , złotóweczki mam i stac mnie na wszystko .Pełna kultura .Luz bez stresu .Moi znajomi byli za granicą i tam ciągle jedli konserwy i zupki z torebki bo wszystko tam drogie , a ja pełna kultura frytki i kotlecik i surówka i rosołek za zlotówki , tanio i smacznie i na to piweczko dobre i tanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amant We Wladyslawowie nie jest fajnie !!!! IP: *.aster.pl 15.10.06, 18:25 tłok głośno pełno buractwa, dresiarstwa, karków i różowych panienek Odpowiedz Link Zgłoś