Dodaj do ulubionych

mieszczuchy czekają na zaproszenia.............

IP: *.chello.pl 30.12.06, 19:29
jeśli wynajmujecie pokoje i uważacie,że u Was jest fajnie to czekamy na
zaproszenia.Przestańcie wreszcie narzekać na niedogadanie się
itp.Zamieszczenie zaproszenia traktujmy bardzo poważnie.Co Wy na to ?
Obserwuj wątek
    • Gość: katarina lenie-mieszczuchy...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 12:45
      niech mieszczuchy wyslila sie i sami sobie poszukaja ..wybor jest
    • Gość: muszelka Re: mieszczuchy czekają na zaproszenia........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 12:48
      ależ my cały czas zapraszamy.Poczytaj uważnie.Wszystkiego dobrego wNowym Roku.
      • Gość: ewa1900 Re: katarina.......... IP: *.chello.pl 31.12.06, 13:10
        masz rację oczywiście .Jest wybór pomiędzy komórką a chlewikiem.
        • Gość: anka ewa ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 14:34
          ewa ma rację: powinien być taki JEDEN wątek - w którym kwaterodwacy mogą się
          zareklamować. może nie będzie już przepychanek i nachalnej autoreklamy w
          innych wątkach. pozdrawiam sylwestrowo.
        • Gość: egraa ewa1900 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 14:51
          I sądzisz, że po czymś takim rzucą się do Ciebie z ofertami właściciele
          apartamentów? Oj, nieładnie!
          • Gość: ewa1900 Re: egra IP: *.chello.pl 01.01.07, 01:32
            no i wyobraź sobie,że tak jest.W 2006 roku na priva otrzymałam wiele bardzo
            ciekawych propozycji.Ponieważ była to korespondencja nie do wiadomości ogólnej
            nie czuję się więc upoważniona do udostępniania żadnej z tych ofert
            nikomu.Niektóre podrzuciłam swoim przyjaciołom.Dlatego też uważam,że forma
            zaproszenia jest o całe niebo lepsza niż oferta w której obiecuje się "złote
            jaja".Nikt Ci nie powie po co tam jechałaś albo gdzie taką ofertę
            wygrzebałaś.Forma zaproszenia do czegoś zobowiązuje i to obie
            strony.Pozdrawiam i samych słonecznych dni wszystkim życzę w 2007 roku.
            • Gość: robert Re: egra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 13:32
              pamietajcie nie ma nic za darmo jak ktos zwodzi was super luksusem w znanej
              miejscowosci typu sopot za 30 zl jest podpucha , wysoka cena= wysoki komfort
              • Gość: ewa1900 re: zaproszenia........ IP: *.chello.pl 10.01.07, 11:51
                no i co brakło chętnych do wynajęcia pokoju,mieszkania itp. z podaniem
                konkretnych warunków.............i kto jest nieuczciwy ? Czy ten co chce
                wypoczywać czy ten ,który proponuje byle co ,byle jak a żądania finansowe ma i
                to jakie.........pozdrawiam.
                • Gość: wlasciciel Re: re: zaproszenia........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:32
                  oj ewa w sezonie zapewniam Cie ...nie ma wolnych miejsc przynajmniej tych przy
                  plazy ...i to po 400zl za apartament czy po 160 zl od osoby..wiekszosc
                  pensjonatow nie odpisuje wogole bo od tego jest firma turystyczna z ktora ma
                  podpisana umowe ...w sezonie idzie wszystko naprawde a po 15 lipca zapomnij o
                  wolnym miejscu...
                  • Gość: ewa1900 Re: re: zaproszenia........ IP: *.chello.pl 10.01.07, 20:35
                    ale ja nie mówię tylko o sezonie.Przeciez są tacy jak ja,którzy nad morzem
                    chętnie bywają w ciagu całego roku.Czy teraz np .w lutym też masz "wszystko
                    obłożone" ? Nie masz odwagi pisać na forum - to napisz na : ewa1900@gazeta.pl
                    tylko podaj prawdziwy adres,cenę no i oczywiście odleglośc do morza.Pozdrawiam
                    • Gość: / przy odrobinie wysiłku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:05
                      samemu można znaleźć coś fajnego link
                      • Gość: ewa1900 Re: przy odrobinie wysiłku IP: *.chello.pl 12.01.07, 07:21
                        ...nawet przy dużym wysiłku,obejrzeniu wielu fotografii,kwatera polecona przez
                        "podstawionego" wczasowicza okazało sie,że mam mieszkac w chlewiku wymalowanym
                        na biało na okres wakacji.Przeciez wiem jakie okienka sa w chlewie a jakie w
                        budynku mieszkalnym.Wiem jak wygląda otoczenie - trawniki,płoty itp.I to miały
                        być niegdys moje wczasy.Dobrze,że nie wpłaciła żadnej zaliczki a własciciel
                        jeszcze na dwa dni przed przyjazdem sprawdzał telefonicznie czy przyjedziemy,bo
                        ma tylu wczasowiczów!!!! No i okazało się,że zdjęcia a i owszem były ładne ale
                        dom to byl po prostu sąsiada.Pozdrowienia dla wszystkich SOLIDNYCH KWATERODAWCÓW.
                        • Gość: wiem bo ma kwatery Re: przy odrobinie wysiłku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 10:04
                          wlasciciel nie pobral zaliczki? w sezonie? gdzie to bylo? na wsi? zadne kwatery
                          nie wynajma bez zaliczki30% ceny w sezonie ..chyba ze leje i nikogo nie ma
                          • Gość: ewa1900 Re: przy odrobinie wysiłku IP: *.chello.pl 18.01.07, 07:08
                            dokładnie nad naszym polskim morzem - Dźwirzyno.
    • mygdula Re: Zapraszam do Kołobrzegu 12.01.07, 09:38
      Zapraszam do Kołobrzegu, posiadam blisko morza mieszkanie i pokoje do wynajęcia,
      atrakcyjne ceny, zdjęcia pokoi mogę przesłać. Warunki dla osób z małymi dziećmi.
      po wiecej informacji zapraszam na akselot@wp.pl
    • Gość: Mila Re: mieszczuchy czekają na zaproszenia........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 13:31
      Zapraszam do Helu. Oferuję kwaterę prywatną dla dużej rodziny - 6 osób.
      Więcej danych: imila@op.pl
      • Gość: ewa1900 Re: mieszczuchy czekają na zaproszenia........... IP: *.chello.pl 17.01.07, 07:38
        ...dzięki ale dla mnie to : 1.dwie osoby 2.trzy osoby 3.cztery osoby i
        półtoraroczne dziecko .Każda z tych możliwosci w innym terminie.
        • Gość: ewa1900 Re: mieszczuchy czekają na zaproszenia........... IP: *.chello.pl 21.01.07, 12:02
          ....za Kopalino dziekujemy - miało byc blisko morza.......
    • Gość: LIDKA DOMKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:47
      Wynajmuję domki letniskowe w Rusinowie koło Jarosławca więcej na
      www.jaroslawiecokolice.webpark.pl
      • goja667 www.domgrzybek.com - Grzybowo k.Kolobrzegu 10.02.07, 14:16
        Oferujemy pokoje 2, 3, 4 i 5-cio osobowe w Grzybowie k.Kolobrzegu. Wszystkie
        bardzo ladne, nowe, z lazienkami, TV, czajnikami. Mozliwosc korzystania z
        kuchni. Jest tez pokoj z aneksem kuchennym i osobnym wejsciem. Mozna zrobic
        grilla, posiedziec przed domem, na zielonej trawce. Parking przed Domem (teren
        ogrodzony). Bardzo blisko do morza (jakies 400m), w poblizu mnostwo sklepow,
        barow, fast foodow.

Pokoje w cenach od 30 do 40zł za osobe. Dzieciaczki do 2 roku zycia, nie
        wymagajace osobnego miejsca do spania, maja pobyt gratis.

Bardzo ladna, czysta i szeroka plaza.
        W poblizu lasy, laki - mozna spacerowac i jezdzic rowerem.
        Niedaleko stadnina koni.
        Co 10min kursuja autobusy do Kolobrzegu.

Nasza strona www (ze zdjeciami) www.domgrzybek.com
        E-mail: mdrobka@gmail.com lub mdrobka@o2.pl
        Telefony: 605 615 420 lub 607 397 975
    • rybka241 Re: mieszczuchy czekają na zaproszenia........... 28.01.07, 08:08
      W naszych pensjonatach nie ma mowy o neidogadaniu sie:)zapraszamy do Rowow:
      wynajmujemy dom duzej rodzinie, lub apartamenty z aneksem kuchennym, lazienka,
      balkonem.wszytsko nowoczesnie urzadzone, wpelni wyposazone.serdecznie
      zapraszamy.www.nadmorze.de
      • Gość: milkanowik Re: mieszczuchy czekają na zaproszenia........... IP: *.chello.pl 08.02.07, 08:51
        zaproszenie wysłałam na priva.Pozdrawiam i zapraszam
    • Gość: Miedzyzdroje Re: mieszczuchy czekają na zaproszenia........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 12:23
      Zapraszamy do Willi Gami w Miedzyzdrojach
      mile i przytulne pokoje, fajna atmosfera, blisko plazy.
      kontakt : 607 060 260
    • Gość: Kasia Re: mieszczuchy czekają na zaproszenia........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 17:58
      Zapraszam do Łeby
      Mam mieszkanie do wynajęcia do 4 osób, słoneczne, odnowione, komfortowe
      warunki, na parterze, bardzo blisko plaży z miejscem parkingowym.
    • Gość: Kasia Re: mieszczuchy czekają na zaproszenia........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 17:59
      podaję maila kasia.arciszewska8@wp.pl
      • Gość: dudek Re: mieszczuchy czekają na zaproszenia........... IP: *.chello.pl 18.02.07, 13:25
        a może zamiast nad morze przyjechalibyście do Krynicy Górskiej? wysyłam oferte
        na meila.Pozdrawiam serdecznie.
    • anja_000 Re: mieszczuchy czekają na zaproszenia........... 26.02.07, 16:00
      Zapraszam do Kątów Rybackich połozonych na Mierzei
      Wislanej. Kąty Rybackie to miejscowość otoczona od strony północnej Zatoką Gdańską <dzięki czemu woda jest tu duzo cieplejsza niż na Pomorzu
      Zachodnim>, a od strony poludniowej Zalewem Wiślanym. Do morza jest
      niecale 1000 m, nasza posesja miesci sie w
      centralnej części miejscowości, skąd niedaleko jest do lasu i dojście pieszo
      na plażę zajmuje niecale 15 min spacerkiem,a samochodem 5 min:) Na przeciw
      posesji mieści się przystań na Zalewie Wiślanym, skąd codziennie odpływa
      turystyczny statek wycieczkowy.

Wynajmujemy domki letniskowe holenderskie, w ktorych wyposazenie wchodzi:
      aneks kuchenny < sztućce, talerze, garnki,
      kuchenka, lodówka itp.),łazienka,część dzienna < z rozkladanym na noc duzym
      spaniem > i druga osobna sypialnia. Calkowity koszt domku to 150 zl
      za dobe, niezalenie od liczy osob <maxymalnie 6 osob w 1 domku>.
      Oprocz tego jest mozliwosc wynajecia pokoju ze wspolna lazienka <wspolna na 2 pokoje> i
      kuchnią z calym potrzebnym wyposazeniem . Koszt to 25 zl osobodoba, Dla
      naszych letnikow udostepniamy tez gratis grilla i oczywicie miejsca
      parkingowe.
      Jesli chodzi o wyzywienie to
      na terenie posesji prowadzimy smazalnie ryb, oferujemy tez kurczaki z rozna
      i inne dania.
      zapraszamy serdecznie

KONTAKT;
      055 247 91 15
      0500 202 005

Co warto zobaczyc na Mierzei Wislanej:

Mikoszewo - ujście Wisły do morza
      Jantar - ferma strusi, mini zoo, nowa kryta pływalnia
      Stegna - zabytkowy kościół
      Sztutowo - były obóz koncentracyjny
      Kąty Rybackie - rezerwat kormoranów
      Krynica Morska - rejsy wodolotem do Fromborka i Kaliningradu
      Piaski - plaża naturystów :)

zapraszam tez do odzwiedzenia strony na ktorej znadjuda sie opinie internatow na temat plazy, rozrywek isamych Katow Rybackich:
      forum.gazeta.pl/forum/72,67448,2804593,,,45764102,P_TURYSTYKA_RECENZJE.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka