biala27 24.01.07, 09:20 Czy ktos z Was był w tym ośrodku? www.zielonydom.dabki.pl/ I czy warto wgóle jechać z do Dąbek dwuletnim dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ka27 Re: Dąbki w czerwcu IP: *.zamosc.mm.pl 25.01.07, 08:27 Witaj ja byłam ubiegłego lata w Dąbkach co prawda mieszkaliśmy w innym pensjonacie ale jeśli chodzi o miejscowość to jest bardzo miła i spokojna bardzo dużo rodzin z dziećmi ,plaża ładna nie zatłoczona szczerze polecam na wypoczynek z małym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
biala27 Re: Dąbki w czerwcu 25.01.07, 11:00 Gość portalu: ka27 napisał(a): > Witaj ja byłam ubiegłego lata w Dąbkach co prawda mieszkaliśmy w innym > pensjonacie ale jeśli chodzi o miejscowość to jest bardzo miła i spokojna > bardzo dużo rodzin z dziećmi ,plaża ładna nie zatłoczona szczerze polecam na > wypoczynek z małym dzieckiem. Dziękuję za informacje! Czy mogę porosić Cie jeszcze o namiary na ten Twój pensjonat? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_zam Re: Dąbki w czerwcu 25.01.07, 20:50 Witaj ja byłam w pensjonacie willa Alma bardzo miła rodzinna atmosfera,pensjonat czyściutki,plac zabaw dla dzieci,jedzonko pyszne szczerze polecam.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Dąbki w czerwcu IP: *.se.com.pl 01.05.07, 15:36 Witam Mam pytanie i prosbe o opinie. A propos osrodka Argentyn w Dabkach. Wybieram sie tam z 4,5 rocznym synem w polowie maja na turnus sanatoryjny i chcialbym zapoznac sie z Waszymi opiniami na temat osrodka, jego jakosci, standardu, cen itd; a takze sugestii i podpowiedzi - jak zagospodarowac wolny czas w maju w Dabkach? Czy sa jakies atrakcje, ktore polecacie. Bede wdzieczny za kazdy wpis. Pozdrawiam. Tata 4,5 rocznego Szymona. Odpowiedz Link Zgłoś