Gość: Magdalena IP: 88.156.63.* 18.06.07, 13:05 Witajcie. Czy w tej malej i urokliwej (mam zamiar się przekonać w tym roku) mieścinie jest pole namiotowe??Jeśli tak, to czy był tam ktoś z was??Jakie wrażenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agab72 Re: Pole namiotowe w Piaskach?? 18.06.07, 13:30 Byłam w Piaskach w ubiegłym roku i jest tam pole namiotowe. Niestety nie byłam na nim, więc nie mogę się wypowiedzieć :( Pozdrawiam. Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
agab72 Re: Pole namiotowe w Piaskach?? 18.06.07, 13:32 Ale znalazłam to: nadmorze.pl/banach/index.php Pozdrawiam. Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Pole namiotowe w Piaskach?? IP: 88.156.63.* 18.06.07, 15:14 Dzieki za link.Tylko ciekawa jestem wrażeń i opinii. Czytalam o dzikach, czy namiotom nie zagrazaja?? Odpowiedz Link Zgłoś
agab72 Re: Pole namiotowe w Piaskach?? 18.06.07, 15:49 Nie mogę odpowiedzieć z całą stanowczością ale wydaje mi się, że nie. Pole namiotowe jest ogrodzone więc pewnie też zamykane na noc. Pozdrawiam. Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
tuptus10 Re: Pole namiotowe w Piaskach?? 19.06.07, 10:14 W Piaskach są dwa pola namiotowe - duże nad zatoką i małe , to z wcześniejszego linka , pod lasem . To duże można zobaczyć www.piaski.robkos.pl/ Dziki są niegrożne , choć potrafią być natarczywe jęśli szukają jedzenie. Nie są zagrożeniem ani dla ludzi , ani dla zwierząt , na psy nie zwracają uwagi , nawet jeśli pies mało nie ochrypnie od szczekania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Pole namiotowe w Piaskach?? IP: 88.156.63.* 19.06.07, 11:57 Dzieki za info. Hmmm teraz nie wiem , które wybrac.To duze drozsze ale jest sklep a to mniejsze... pomozcie.A z ktorego blizej do morza?? Odpowiedz Link Zgłoś
tuptus10 Re: Pole namiotowe w Piaskach?? 19.06.07, 16:25 W Piaskach chyba z każdego miejsca idzie się tyle samo nad morze- może różnica 3-4 minut. To pierwsze pole jest pod lasem , o 3 minuty bliżej morza. Do sklepu też jest blisko. W Piaskach są chyba tylko dwa sklepy- jeden w "centrum", drugi przy tym dużym campingu.Na nim pewnie więcej komarów bo to bezpośrednio przy wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś