Gość: mycha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 10:33 czy ktoś orientuje się jak wyglada sprawa bankomatów w Krynicy Morskiej? Wyjeżdżam tam na urlop i potrzebuje informacji , czy mam pakować kase w walizę czy wystarczy karta???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Re: krynica morska-info IP: *.chiltern.pl 27.06.03, 13:17 jest 1 bankomat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re: krynica morska-info IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 13:36 dzięki, a na jakie karty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: krynica morska-info IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 17:43 W sumie ta sa 2 bankomaty (tak przynajmniej bylo w tamtym roku),jeden bodajze BGZ (lub jakiegos innego wsiowego banku, nie wiem dokladnie bo akurat z niego nie korzystalem) i drugi Euronetu. I tu mala uwaga: na owym bankomacie (Euronet) wisi informacja,ze bankomat nie pobiera prowizji. Spoko, skoro nie bierze prowizji wiec zawsze tam stoi kolejka ludzi.Najlepsze bylo jednak po powrocie.Dostaje wyciag z konta a tu: Euronet-Krynica prowizja 4 zl,4 zl,4 zl itd. Fajnie,nie?Po prostu kantuja i tyle ale ogolnie karta wystarczy, nie muszisz zabierac walizki z kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: krynica morska-info IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 17:46 P.S.Do Euronetu mozesz uderzyc z kazda karta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: krynica morska-info IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 11:15 dzięki z ainformację, mam nadzieję,ze przez rok nic się nie zmieniło i Euronet nadal tam stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
gacopyrz Re: krynica morska-info 02.07.03, 19:39 wróciłam z Krynicy Morskiej w niedzielę. Są dwa bankomaty. Odpowiedz Link Zgłoś