Gość: VEA IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 23:13 Wynajme pokoj na lato,Sopot,blisko plazy,2- osobowy,pelny komfort! Kontakt (058) 551-69-62 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ....... Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 11:12 ................... Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka1 Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME 03.07.03, 16:54 Gość portalu: VEA napisał(a): > Wynajme pokoj na lato,Sopot,blisko plazy,2- > osobowy,pelny komfort! Kontakt (058) 551-69-62 bylabym zainteresowana pokojem 2osobowym w terminie 20-28 lipca. czy istnieje taka mozliwosc? jaka jest cena za nocleg i jakie warunki? [czy pokoj z lazienka?] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VEA Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 00:16 Tak pokoj z lazienka,naprawde komfortowe warunki.Na razie nie moge podac ci ceny (dziadkowie wynajmuja,musze sie ich zapytac) ale niedrogo.Jutro napisze cie ile.Czy cos jeszcze Cie interesuje? Termin podany przez Ciebie bez przeszkod.Najlepiej by bylo jesli zadzwonisz ale jesli nie mozesz to moge tutaj odpowiedziec na twoje pytania.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka1 Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME 03.07.03, 16:56 i najwazniejsze - czy jest miejsce na postoj samochodu za brama? bylabym wdzieczna za szybka odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VEA Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 00:17 Tak jest podworko zamykane na klodke a jakby co to niedaleko sa stzrezone parkingi.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka1 Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME 04.07.03, 10:34 to juz wszystko co mnie interesuje [najwazniejszy dla nas pokoj z lazienka i miejsce postojowe dla samochodu], wiec bylabym wdzieczna jesli moglabys podac tu cene. zdam relacje mojej drugiej polowce i odezwe sie wtedy na nr telefonu! strasznie ciezko znalesc w sopocie kwatere za rozsadna cene, same hotele i apartamenty, a to niestety nie na studencka kieszen:-((( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VEA Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 16:27 Wiec moj dziadek mi powiedzial ze cena jest 30 zl za 1 lozko czyli za osobe.Jesli moglabys sie z nim skontaktowac to tak byloby najlepiej! Sama wiem jak to jest bo tez jestem studentka i swego czasu jezdzilam do Zakopanego.Mialam kwatere tez za 30 zl i mysle ze cena jest dosc ok jesli zwazymy na to ze normalnie ceny za nocleg wahaja sie od 50zl wzwyz! A z jakiego jestes miasta?? Aha jeszcze raz podaje Ci numer (058) 551-69-62 lub komorka 0501203066 Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka1 Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME 04.07.03, 22:21 dzieki za informacje!!! cena jak najbardziej rozsadna, jestesmy zdecydowani na kwatere, wiec na pewno dzwonie do twoich dziadkow dogadac warunki! niestety moge zrobic to dopiero w niedz [bo jestem poza miastem], wiec mam nadzieje, ze oferta bedzie nadal aktualna! naprawde z nieba nam spadlas, bo ceny hoteli doslownie nas odstraszyly i juz mielismy myslec o wakacjach w innym nadmorskim miasteczku. pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka1 Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME 04.07.03, 22:21 p.s. jestesmy z warszawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VEA Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 23:17 Mam nadzieje ze bedziecie zadowoleni.Jak masz jakies pytanie co ciekawego mozna robic w 3miescie to sluze pomoca... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............... Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:03 .................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mist Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 23:07 VEA czy moglabys podac swoj adres emailowy jesli masz taki? mam jedno pytanie (nie dotyczace pokoju) ktore wolalabym nie zadawac na forum publicznym. wielkie dzieki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VEA Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 22:52 hej surykatka! Skontaktowalas sie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka1 Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME 10.07.03, 16:47 Gość portalu: VEA napisał(a): > hej surykatka! Skontaktowalas sie moze? tak, skontaktowalam sie, jednak twoj dziadek poinformowal nas, ze nie jest to pokoj z lazienka, a wrecz przeciwnie, lazienka jest WSPOLNA dla wszystkich na korytarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME IP: *.acn.pl 12.07.03, 11:11 Oj, VEA nieładnie tak oszukiwać potecjalnych urlopowiczów! dziewczyna mówi, że jest studentka, z kasą u niej krucho, a ty zamiast ją rzetelnie poinformować naraziłaś jedynie na niepotrzebny wydatek na rozmowę zamiejscową. Ładnie to tak? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwaj Re: POKOJ BLISKO PLAZY,SOPOT-WYNAJME 16.07.03, 09:42 I co droga Veo, nie wytłumaczysz dlaczego oszukujesz ludzi? pewnie taki tam luksus, że mysie bobki pod łóżkami... i jak tu wierzyc w uczciwość wynajmujących kwatery??? wszystko człowiekowi wcisną, żeby tylko zarobić! pokój bez łazienki za 30zł??? przez to rozboj w biały dzień! Odpowiedz Link Zgłoś