Dodaj do ulubionych

DĘbki...nie DĄbki

IP: *.wsm.wielun.pl 23.07.03, 12:14
Szukam ciszy więc polecono mi właśnie tę miejscowość). Czy rzeczywiście jest
tam cicho i nietłoczno? Czy ktoś może coś polecić własnie tam lub
gdziekolwiek indziej ale warunkiem koniecznym jest cisza. Cudownie jest
uciec od szumu codziennośći:)
Obserwuj wątek
    • Gość: beata985 Re: DĘbki...nie DĄbki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.03, 02:40
      podobno jest super,ale znalezienie czegoś wolnego graniczy z cudem.jechać w
      ciemno z dziecmi?????????
      • Gość: monia Re: DĘbki...nie DĄbki IP: *.fwfin.fwc.com 28.07.03, 09:26
        bylam tam tydzien temu. urocza miejscowosc ale zeby od razu mowic o ciszy?
        Raczej nie tam. piekna plaza ale zatloczona.piekne lasy.
        • Gość: Johny Re: DĘbki...nie DĄbki IP: hpcache:* 28.07.03, 17:27
          ... i promenada spacerowa wśród oparów spalin (ulica dostępna dla pieszych i
          samochodów). Na całą miejscowość może ze 3 przejścia do plaży. Nie podobało mi
          się, choć trzeba przyznać że plaża jest tam piękna...
        • Gość: ewa2 Re: DĘbki...nie DĄbki IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.03.04, 08:54
          Dębki k/Włwdysławowa bo chyba o nich mówimy to wakacyjna mieścino-wioska jakich
          wiele.Zatłoczona,trakt piezo-jezdny z mnóstwem aut i ludzi spacerujacych w
          oapach kurzu i spalin.Co z tego,że jest las i plaża...........Jak na mój
          gust,to szukaj czegos innego np.Grzybowo k/Kołobrzegu.
    • Gość: Coolberg Re: DĘbki...nie DĄbki IP: *.tkk.pl / 192.168.1.* 28.07.03, 19:45
      Hey!

Marzysz o spokoju? Jest taka wioseczka. Nazywa się Pleśna. W połowie drogi
      między Gąskami a Ustroniem Morskim. Na wielu mapach jej po prostu nie ma...
      Plaża piękna, ludzi niewielu. Z kwaterami może być jednak problem. Poszperaj w
      książce telefonicznej i spróbuj zadzwonić na ślepo - to tylko kilka domów :-)

Coolberg
    • Gość: mafrek Re: DĘbki...nie DĄbki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 01:01
      Są Dębki jak i Dąbki, ale co do zacisznych Dębek (koło Łeby ) to może była ale
      w latach 70
      • dzidecka Re: DĘbki...nie DĄbki 21.03.04, 11:00
        Byłam w Dębkach rok temu. Mój teść ma tam działke z przyczepą, drewnianą wiatą
        i fajnym prysznicem :) Cicho to może nie jest bo dużo ludzi było ale plaża jest
        cudna. W tym rokju znowu jedziemy z mężem i córą :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka