Gość: AS IP: *.zvid.net 20.01.08, 21:01 Witam Czy Ktokolwiek może mi coś na temat tego nowego pensjonatu powiedziec? Jest chyba czynny od zeszłego roku, zdjęcia niby ładne, ale jak jest faktycznie... Pozdrawiam AS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: **EMMA** Grzybowo ?? 30.01.08, 19:09 W ubiegłym roku bylam w Grzybowie. Bardzo ładna czyściutka osada, ukwiecona i zadbana. Blisko Kołobrzegu. Można dojść plażą. Usiłuję sobie przypomnieć Emmę i nie mogę. Zwróć uwagę czy jest blisko morza.Sprawdź to na planie. Grzybowo ma pas pensjonatów bardzo eleganckich położonych dalej od morza i dojście na plażę może być wtedy uciążliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: **EMMA** Grzybowo ?? 30.01.08, 19:11 Obejrzałam w googlach, pensjonat był w zeszłym roku budowany. Blisko morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: **EMMA** Grzybowo ?? IP: *.com.pl 31.01.08, 09:54 Dzięki za info:-) Też szukałam na mapie i zumi - nie było:-)Wybrałam inną miejscowość - Międzywodzie i ośrodek mi znany. Bałam się Emmy bo nie ma opinii na jej temat, poza tym ma wynajem gokardów itp i obawiam się "innych klientów" niż wczasowicze:-) Dzięki za odzew i pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś