Gość: Jacek IP: *.promontel.net.pl 29.09.03, 17:56 Chciałbym spędzić z żoną kilka dni w listopadzie, w Trójmieście. "Stonka"zostaje w domu, a my - odpowczywamy przyjemnie i niedrogo (mam nadzieję) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: listopad w Gdańsku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 12:13 Znakomity pomysł;))))) Byłem ostatnio 3 dni w Sopocie (więcej niestety nie miałem urlopu)i było super - nawet nadmorskie sezonowe knajpki jeszcze czynne, sporo ludzi ale juz bez letnich tłumów, można pojeździć na rowerze (znakomite trasy wzdłuż morza!), popływać w supernowoczesnym Parku Wodnym, pograć w tenisa na jednym z 30 kortów, spacerować po pięknych lasach Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego (polecam zwłaszcza punkt widowkowy na wzgórzu położonym obok sopockiego stadionu lekkoatletycznego). Gdańska Starówka jest pięknie odnowiona, także tam warto dłużej pospacerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: listopad w Gdańsku IP: 213.192.80.* 06.10.03, 07:44 Gdańsk nie ma Starówki, to tak na marginesie. Spacerowaliście pewnie po Prawym, albo Głównym Mieście w Gdańsku, bo Stare Miasto jest obskurnie zeszpecone bunkrami typu Holiday Inn. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś