Dodaj do ulubionych

Łeba-sprawdzone miejsca

09.02.09, 15:34
Witam,

szukam sprawdzonych kwater w Łebie na wakacje z dwulatkiem.Jesli macie cos w
tym stylu, to napiszcie.dzieki z góry
Obserwuj wątek
    • greti Re: Łeba-sprawdzone miejsca 18.02.09, 11:12
      Polecam Willę Linc w Łebie
      htpp://www.leba-linc.eu
      • rybka-0 Re: Łeba-sprawdzone miejsca 22.02.09, 21:48
        Proszę mi napisać czego Pani oczekuje.W miarę tanich kwater,Hotele czy ośrodki a
        może domki?Jak z ceną?Podam Pani parę propozycji nie opuszczając mojej
        www.villaoptimum.pl. Jeśli Pani poda o co chodzi doradzę.
        • andy810 Re: Łeba-sprawdzone miejsca 23.02.09, 08:51
          Przyłączę się do tego tematu bo również interesuje mnie pobyt w Łebie zaciekawił
          mnie ośrodek Katarzynka -nie ma jednak cen,szukam ośrodka z wyżywieniem ale nie
          bardzo drogiego.Z góry bardzo dziękuję za podpowiedzi.
        • villianna Re: Łeba-sprawdzone miejsca 26.02.09, 21:30
          rybka-0 napisała:

> Proszę mi napisać czego Pani oczekuje.W miarę tanich kwater,Hotele czy ośrodki
          > a
          > może domki?Jak z ceną?Podam Pani parę propozycji nie opuszczając mojej
          > www.villaoptimum.pl. Jeśli Pani poda o co chodzi doradzę.

Pozwolę się podpiąć pod pytanie.

Interesowało by mnie wynajęcie pokoju 2-osobowego w wakacje na 2 tygodnie,
          najchętniej w willi lub pensjonacie, ale nie wykluczam też kwater prywatnych lub
          ośrodka. W odległości max 1 km od plaży, nie w ścisłym centrum miejscowości, z
          dala od dyskotek czy innych lokali czynnych do późna (ale też nie na totalnym
          odludziu). Miło by było gdyby w okolicy była jakaś wypożyczalnia rowerów (nie
          mamy samochodu). Jeśli chodzi o standard pokoju: z łazienką, nie za mały, żeby
          dwie osoby mogły spokojnie obok siebie przejść ;) Tv czy internet to miły
          dodatek, ale niekonieczny. Nie mamy dzieci, więc brak placu zabaw mi nie
          przeszkadza. Miło by było, gdyby w lokalu znajdował się jakiś aneks kuchenny dla
          gości lub była możliwość wykupienia śniadań na miejscu.

Byłam na stronie Pani willi, wygląda ładnie, niestety na stronie nie ma nic
          napisane o jej lokalizacji.
          • rybka-0 Re: Łeba-sprawdzone miejsca 01.03.09, 17:25
            Przepraszam ,że dopiero teraz piszę ale nie było mnie w domu.Moje kwatery to wg
            kategoryzacji ,,Pokoje gościnne,,Jeśli Pani była kiedyś w Łebie to moje kwatery
            są przy starym Kościele z dala od centrum ale do głównej ulicy jest tylko 3
            minutki.Nie jest to blisko morza ale i cena 45,- jest ceną kuszącą.Mam stałych
            klientów którzy często wracają do mnie.Na parterze jest kuchnia z aneksem ,na
            życzenie gości podaję śniadania ale u mnie na kondygnacji.Z kuchni wychodzi się
            na taras.Rowery wynajmuję na życzenie gości.Pokoje 2 osobowe widać na mojej
            galerii.Jeśli coś pominęłam proszę podać telefon zadzwonię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka