iwona_joz 13.03.09, 20:14 Jaką miejscowość polecaliby Państwo, jeśli zależy nam na ładnej, szerokiej i w miarę niezatłoczonej plaży? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin.73 Re: gdzie najładniejsza plaża? 13.03.09, 22:11 Ja mogę Ci polecić Dźwirzyno - plaża szeroka, z drobnym piaskiem, kamini prawie nie ma, a jak się nawet się znajdą, to są malutkie. Fakt, że w sezonie jest trochę tłoczno, ale wystarczy przejść mostem na drugą stronę portu w Dźwirzynie (w stronę Mrzeżyna) i masz wręcz pusto. Tam plaża jest jeszcze szersza jak w głównej części Dźwirzyna. Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej miejscowości, to chętnie odpowiem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gami13 Re: gdzie najładniejsza plaża? 13.03.09, 23:15 Kawalek za Grzybowem - najpiekniejsza plaza na calym wybrzezu , bardzo malo ludzi gdyz nie dociera tam zadna komunikacja miejska. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: gdzie najładniejsza plaża? 16.03.09, 10:28 Dla mnie najładniejsza plaża jest w Karwii. Fakt,że w sezonie może być trochę tłoczno ale plaża jest na tyle szeroka, że nie ma problemu ze znalezieniem miejsca. Mniej ludzi jest na plaży idąc w stronę Karwieńskich Błot. Inne miejsca gdzie byłam a plaża jest zawsze prawie pusta to: - koncówka miejscowości Łazy w stronę Dąbkowic oraz początek tej miejscowości w stronę Mielna; - koniec miejscowości Niechorze w stronę Pogorzelicy oraz początek tej miejscowości za latarnią morską w stronę Rewala; - szeroka plaża jest także na Helu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamirx Re: gdzie najładniejsza plaża? 16.03.09, 11:32 Polecam Mrzeżyno, a wszczeglności końcówkę miejscowości w stronę Rogowa i Kołobrzegu. www.rogowo61.superturystyka.pl 501727825 Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: gdzie najładniejsza plaża? 16.03.09, 13:06 Międzywodzie - szeroka, w stronę Dziwnowa pusta i czysta. Zobacz tu - nie wiem na ile to aktualne, ale poczytać pewnie warto forum.gazeta.pl/forum/71,67447.html?f=699 pozdro, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
zuzulka.s Re: gdzie najładniejsza plaża? 16.03.09, 13:18 witam, dla mnie najładniejsza plaża- szeroka jest w Sztutowie. Nie jest to też mieścina bardzo zatłoczona latem więc można znaleźć kawałek miejsca na piasku dla siebie. A jak ktoś idzie przez las na dziką plaże to wczasowiczów jest naprawdę niewielu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miska71 KARWIA 16.03.09, 17:34 piekna plaza... a moze poleci ktos takze fajny osrodek? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzulka.s Re: KARWIA 16.03.09, 19:42 Jak już jestem przy Sztutowie to polecam ośrodek Zacisze a jak ktoś woli domki to o. w. Mierzeja :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_zam Re: Dębki 16.03.09, 18:53 W Dębkach jest piękna szeroka plaża, piasek marzenie drobniutki bez kamieni no i oczywiście nie zatłoczona bo i miejscowość mała. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
e.qba Re: gdzie najładniejsza plaża? 16.03.09, 20:16 > zależy nam na ładnej, szerokiej i w miarę niezatłoczonej plaży? Od Pogorzelicy do Mrzeżyna, od Unieścia do Dąbek (pomijając Łazy), od Rowów do Rąbki oraz od Łeby do Białogóry (pomijając Lubiatowo) plus Lędowo i Modlinek (czyli poligon Wicko Morskie) dla odważnych. Odpowiedz Link Zgłoś
acek2004 Re: gdzie najładniejsza plaża? 17.03.09, 13:03 a czemu pomijając Lubiatowo ? :) pozdr j Odpowiedz Link Zgłoś