kalina_md 08.09.09, 20:15 Nie wiem czy moje pytanie nie jest głupie. Jeśli tak, to zaoszczedzcie mi zlosliwych komentarzy. Moze ja jestem przewrazliwiona, ale czy bol piersi (lekki, drazliwosc), tuz po owulacji moze byc objawem ciazy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emczyem Re: bol piersi 08.09.09, 21:02 hm ja nie jestem jakimś ekspertem, ale jak bardzo często miałam na dwa tygodnie przed @ bolące piersi, z każdym dniem bolały coraz bardziej. Już tak nie mam i każda kobieta ma inaczej, ale ja bym się na Twoim miejscu tak szybko nie nastawiała. Ale jak już powiedziałam ja tam się nie znam. Pozdrawiam i życzę żeby to była ciąża Odpowiedz Link
lianis Re: bol piersi 09.09.09, 09:40 bol piersi po owulacji jest raczej spowodowany wzrostem progesteronu, jesli nie doszlo do zaplodnienia/zagniezdzenia to progesteron spadnie na okres i wszystko zacznie sie od nowa, jesli doszlo to bedzie on rosl i nasilal objawy, bolu piersi, mdlosci, wrazliwosci na zapachy i masy innych Odpowiedz Link
anek237 Re: bol piersi 22.09.09, 15:50 Też mam objawy jak na dzidzie możesz sobie przeczytać tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,19585,100588737,100588737,22_dzien_fazy_lutealnej_i_negatywny_wynik_testu_.html Ale mnie jak nigdy bolą tylko sutki. Ale to i tak zaczęły mnie boleć jakieś półtora tygodnia po owulacji. Też mam nadzieję, że to ciąża, trzymam kciuki Odpowiedz Link