lena78_1 29.11.09, 20:55 Mam prośbę o wyrażenie opinii na temat dr Neuberga. Chodzi mi przede wszystkim o skuteczność przeprowadzonych inseminacji. Czy komuś udała się i za którym razem inseminacja u tego lekarza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczka2607 Re: dr Neuberg Invicta Warszawa 29.11.09, 22:38 Hej, ja podchodziłam do ICSI w Invikcie. Nie udało się.Podchodze ponownie za kilka dni. Dr Neuberg podawał mi zarodki. Punkcje robil prof.Ł. Co do skuteczności i fachowości to nie odpowiem, ale to miły lekarz.Ja jednak darze wiekszym zaufaniem prof.Ł. Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link
czarna2680 Re: dr Neuberg Invicta Warszawa 30.11.09, 11:52 hej, ja podchodziłam u dr Neuberga do inseminacji w kwietniu- niestety : (. Zdecydowaliśmy się na in vitro w programie "do skutku", w sierpniu pierwsza próba (pick up i transfer robił dr Neuberg - niestety)Przy kolejnym podejściu X-XI na wizyty umawiałam się do dr Łukaszuka. Tym razem pick up i transfer również dr Neuberg.Przy transferze miałam dwa podejścia po kanał szyjki mam skrzywiony i był problem ale dr pocieszył że tym kobietkom którym podawał dwa razy udawao się. A co do podjścia do pacjentek dr Neuberga to nie mam zarzutu, natomiast co do wiedzy mam większe zaufanie do dr Łukaszuka. Dzisiaj odbieram wyniki z drugiej weryfikacji, trzymajcie kciuki!! P.S W 4 dobie po ET miała plamienie mam nadzieję że to dobrze rokuje Odpowiedz Link
magdad5 Re: dr Neuberg Invicta Warszawa 30.11.09, 14:10 Ja mialam punkcje i transfer u dr Lukaszuka. Dr Neuberg asystowal przy transferze. Potem prowadzil mnie dalej - czyli juz w ciazy. Jest mily, bez zarzutu ale jesli chodzi o wiedze merytoryczna - nie mam zadnych konkretnych zarzutow no moze oprocz tego, ze na kazdym USG mowil, ze to chlopak a my od momentu transferu wiedzielismy na 100% ze to dziewczynka (no chyba, ze PGD sie myli co raczej jest niemozliwe). Aczkolwiek nie musi byc specjalista od rozpoznawania plci na USG Magda i 8tyg Emilka Odpowiedz Link