mejdejka 23.04.04, 20:22 witam !!!!odebralam wynik prolaktyny !!! badania byly robione w 24 d.c !!!! WYNIK ; 10,29 i jak myslicie w porzadku? a moze za niski? dopiero za tydzien ide do mojej gin.- dostalam wlasnie @ ( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: PROLAKTYNA 23.04.04, 20:52 jesli jednostki ng/ml to ok. nawet pieknie po srodeczku. Odpowiedz Link
mikanm Re: PROLAKTYNA 24.04.04, 12:59 Jezu!! marzę o takim wyniku!! ) moim zdaniem jest idealny Odpowiedz Link
mejdejka Re: PROLAKTYNA 25.04.04, 11:56 dzieki!!!! dziewczyny powiedzcie mi jeszcze o czym swiadczy wynik prolaktyny w 2 fazie cyklu!!!! ten ostatni cykl byl jakis pokrecony i na pewno bezowulacyjny no i nie udalo mi sie ,bo dostalam znowu @ ( czy mam szanse na zaciazenie w tym cyklu???pozdromejdejki Odpowiedz Link
maretina Re: PROLAKTYNA 25.04.04, 16:10 tylko tyle, ze nie masz hiperprolaktynemii. z prolaktyna wszystko ok. zatem jesli masz zaburzenia zwiazane z plodnoscia to innym tropem bedzie szlo leczenie. Odpowiedz Link
ella1976 Re: PROLAKTYNA 25.04.04, 19:59 Moim zdaniem powinnaś rónież sprawdzić prolaktynę po obciążeniu. U mnie prl wyszła 8, a po obciążeniu ponad 100! Powinna podskoczyć góra pięcio- szceściokrotnie. Lekarz stwierdził że to hiperprolaktynemia czynnościowa i przepisał tabletki. Dodam że miałam długie cykle (34), a odkąd biorę leki cykle skróciły się do 29 dniowych. pozdrawiam Odpowiedz Link