sunrise3 14.05.04, 14:14 Malomi, mam do Ciebie pare pytan ale nie wiem czy zechcialabys na nie odpowiedziec :0)) Jesli tak to wolalabym do Ciebie napisac maila, na adres gazety lub inny prywatny.. Pozdrawiam i czekam na info Asia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunrise3 Re: Do Malomi 14.05.04, 22:34 Gosiu, chcialam sie m.in. zapytac o dr Samsel. Napisalas ze zmienilas poprzedniego lekarza na nia po stracie dzidziusia. Ja rowniez bylam w Orlowskim i po wyjsciu szukalam lekarza z tego szpitala, ktory przyjmowalby prywatnie. Centrum Medyczne mam za darmo wiec dla mnie idealnie. Nie poznalam tej lekarki na oddziale (mialam "przyjemnosc" z innymi) ale skusilam sie na wizyte gdy przeczytalam Twoje info. Czy mozesz cos wiecej napisac o tej p. doktor? Ja stracilam Dzidziusia w 15 tyg., bardzo chce sie starac o nastepnego (oczywiscie najpierw musze odczekac) ale chce miec dobra pania doktor bo bardzo sie teraz boje. o innej kewstii chcialabym z Toba pogadac bardziej "prywatnie" bo to zbyt dla mnie trudne pisac o tym na forum. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
malomi Re: Do Malomi 15.05.04, 10:00 Asiu, Napiszę do Ciebie na priva gazetowego, to Ci wszystko opowiem. Dzisiaj mam trochę zalatany dzień, więc spróbuje wieczorem lub jutro rano. Trzymaj się ciepło. Gosia Odpowiedz Link
sunrise3 Re: Do Malomi 15.05.04, 11:44 Gosiu, z gory bardzo dziekuje :0)) i pozdrawiam A. Odpowiedz Link