07.03.12, 22:02
Czy to możliwe żeby 4 testy ciążowe się myliły?? robiłam 4 testy (tydzień temu w czwartek, piątek, sobotę i czwarty dzisiaj) i wszystkie wyszły pozytywne. Poszłam wczoraj do lekarza, zrobił mi usg i stwierdził że nic nie widać. Kazał mi przyjść za 2 tyg. co o tym sądzic?? Ostatni @ miałam 20 stycznia. Od września cykle miałam 28-32 dniowe. Teraz jestem w 48 dc.
Obserwuj wątek
    • riki29 Re: 4 testy 08.03.12, 05:41
      ja bym zrobiła jeszcze 1 test za 2 dni tak na wszelki wypadek,jakby on tez wyszedł pozytywnie to poszłabym do innego ginekologa. Trzymam kciuki za nieomylność testówsmile
    • betty1234 Re: 4 testy 08.03.12, 06:55
      A ja na twoim miejscu poszłam bym zrobić bhcg z krwi. Wynik będzie najpewniejszy!
      • dziubasekk Re: 4 testy 08.03.12, 08:03
        betty1234 napisała:

> A ja na twoim miejscu poszłam bym zrobić bhcg z krwi. Wynik będzie najpe
        > wniejszy!

Też tak uważam smile
        • gosiablada Re: 4 testy 08.03.12, 08:14
          też zrobiłabym bete o ile masz taką możliwość. mieszkam w mieście ok 25 tys mieszkańców , jeden szpital i bete wysyłaja do powiatowego więc czekam tydzień na wyniki ażsad zrób test jak nie chcesz bety za 2-3 dni i wybierz się do ginekologa z dobrym aparatem usg. u mnie też nie było widać za bardzo na początku, może to inny tydzień ciąży bo owulacja się przesunęła?
    • kotkowa Re: 4 testy 08.03.12, 12:09
      Nie sądzę, żeby się myliły, raczej lekarz nie widział nic, bo jest za wcześnie. Najlepiej zrobić betę i sprawdzić, czy przyrasta, albo poczekać z tydzień i znów na usg się zgłosić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka