Dodaj do ulubionych

Bezpłatny test ciążowy - nie online!

24.06.12, 15:02
Witajcie dziewczyny.
Chciałam podrzucić info innym, może będziecie zainteresowane - wchodząc na stronkę pinktest.pl można zgarnąć całkowicie za darmo płytkowy test ciążowy "pink eco" - wystarczy wypełnić krótką ankietę i firma która organizuje akcję wysyła do Was test ciążowy. Jest za friko więc polecam rzucić okiem, bo mają tam według zasad rozdać określoną ilość testów.
Obserwuj wątek
    • ceyranaa Re: Bezpłatny test ciążowy - nie online! 02.07.12, 10:22

• nglka Re: Bezpłatny test ciążowy - nie online! 02.07.12, 12:28
        Autorka wątku napisała: na stronie pinktest.pl smile
        Niemniej ankieta już zakończona, jest info na głównej po wklikanku adresu w przeglądarkę wink
      • mewa000 ceyranaa 05.07.12, 14:39
        Twoja sygnaturka daje nieźle po oczach wink

Lepiej ją zmniejsz na taką zgodną z regulaminem.
        • ceyranaa Re: ceyranaa 05.07.12, 16:51
          a tam zaraz bije po oczach :") i tak mało tu pisze smile ale bede kasowała jak nie zapomne smile
          • wraxa Re: ceyranaa 06.07.12, 15:49
            Ale sygnaturka była ładna smile)
            Fakt, szybko zakończyła się ta akcja, ja skorzystałam i wczoraj dostałam pocztą test PINK ECO płytkowy smile Może kiedyż znowu coś takiego będzie smile
            • mewa000 Re: ceyranaa 06.07.12, 17:20
              Ja tam nic nie miałam do tej sygnaturki wink ale jakby to zobaczył jakiś mod to by Ci skasował posta wink
    • nglka ktoś tu chyba zrobił kogoś w konia 21.07.12, 16:35
      wymieniona na liście zostałam, a jakże
      a przesyłki jak nie było - tak nie ma uncertain
      • akerel ktoś tu chyba zrobił kogoś w konia-niekoniecznie 22.07.12, 20:17
        A skąd wiesz że to właśnie Ty? Jest tylko imię, pierwsza litera nazwiska i miasto.
        Pań Małgorzat S. z Elbląga może być kilka lub kilkadziesiąt.
        A swoją drogą, test do mnie doszedł, więc chyba nie zrobiono nikogo w konia, jak to ładnie ujęłaś smile
        • nglka Re: ktoś tu chyba zrobił kogoś w konia-niekoniec 22.07.12, 22:31
          akerel napisała:

> A skąd wiesz że to właśnie Ty? Jest tylko imię, pierwsza litera nazwisk
          > a i miasto.

Miasto albo wieś smile Ja zdecydowanie mieszkam na wsi smile Moja wieś jest tak mała, że ledwie się zaczyna a już się kończy wink
          • dziubasekk Re: ktoś tu chyba zrobił kogoś w konia-niekoniec 23.07.12, 08:08
            Ja też dostałam przesyłkę smile
            • jessica1986 Re: ktoś tu chyba zrobił kogoś w konia-niekoniec 25.07.12, 15:22
              Ja również ankietę wypełniłam i teścik otrzymałam smile Jutro skorzystam z tego prezenciku smile
          • akerel Re: ktoś tu chyba zrobił kogoś w konia-niekoniec 26.07.12, 11:53

nglka napisała:

> akerel napisała:
            >
            > > A skąd wiesz że to właśnie Ty? Jest tylko imię, pierwsza litera n
            > azwisk
            > > a i miasto.
            >

> Miasto albo wieś smile Ja zdecydowanie mieszkam na wsi smile Moja wieś jest tak mała,
            > że ledwie się zaczyna a już się kończy wink
            >
            >
            To może jeszcze dojdzie, pewnie mają jakąś kolejność wysyłek smile
            • nglka Re: ktoś tu chyba zrobił kogoś w konia-niekoniec 26.07.12, 12:27
              Napisałam do nich w dniu stworzenia posta. Otrzymałam odpowiedź, że test został wysłany i musiał zaginąć. Wysłano drugi i ten drugi właśnie dziś dotarł smile
    • zuzia_31 Re: Bezpłatny test ciążowy - nie online! 27.07.12, 10:38
      dostałam tescik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka