Dodaj do ulubionych

śluz płodny a owu

05.09.12, 15:57
dziewczyny wytłumaczcie bo już zgłupiałam - gin stwierdził, że owu była u mnie między 13 a 14 dc (monitoring), a śluz rozciągliwy pojawił się wczoraj i dzisiaj też jest czyli 15 i 16 dc, ja się nie łapie czy ten śluz płodny to występuje po owu, przecież powinien być przed, ja już nic z tego nie kumam.
Obserwuj wątek
    • kozica111 Re: śluz płodny a owu 06.09.12, 06:03
      Te objawy nie powinny się rozjeżdżać w tą stronę.Zapytaj jeszcze na forum NRP gazety.
      A powiedz jak wygląda wykres temperatur?
      • njut Re: śluz płodny a owu 06.09.12, 09:13
        W cyklu po łyżeczkowaniu miałam wzrost po 6 dniach od szczytu śluzu ale to nie był typowy cykl i nie jestem pewna czy dobrze go interpretuję. Nigdy nie zdarzył mi się śluz płodny tuż po owulacji. Ale na 3-4 dni przed @ zdarza się czasami.
        Popytaj specjalistów od npr.
        • justy113 Re: śluz płodny a owu 06.09.12, 10:12
          temperatury ie mierzę, więc chyba najwyższy czas zmienić gina to temu już jakoś coraz mniej ufam.
          • 1klara79 Re: śluz płodny a owu 06.09.12, 14:11
            Śluz płodny raczej nie powinien wystapić po owulacji, bo za jakiego występowanie odpowiedzlny jest glównie estrogen, który po owulacji obniża się, więc śluzu rozciągliwego nie powinno być. Dziwne. A na jakiej podstawie gin Ci stwierdził tą owulację? widział ciałko żółte? A może pomyliłaś śluz płodny ze sperma? ja to kiedyś zrobiłam...
            • 1klara79 Re: śluz płodny a owu 06.09.12, 14:12
              Zacznij mierzyć temperaturę, ja jestem na ovufriend, polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka