Dodaj do ulubionych

Zerknijcie na wykres :-/

29.11.12, 20:02
Witam sie z wami babeczki.
Jak mozecie i znacie sie to zerknijcie na moj wykres i powiedzcie czy sa szanse na ciaze?
Dzis mam 10dzien po owulacji i korci mnie zrobic test ale nie mam pojecia czy cos wyjdzie uncertain
Kiedy moge zrobic test aby wyszedl pozytywny?
Czy wogole zawracac sobie glowe i sie nakrecac?
Na bete nie mam szans bo nie mieszkam w polscesad
Cykle mam 28 dniowe a wiec @powinna byc 04.12 a do tego czasu zwariuje.Piersi bola jajniki nawalaja.Ale czy ten wykres o czyms swiadczy?

ovufriend.pl/graph/b2b50e252dcf51465c09ea9984b8da6c
prosze o odpowiedz smile
Obserwuj wątek
    • koralik00 Re: Zerknijcie na wykres :-/ 29.11.12, 23:24
      Niestety narazie twoj wykres nie wskazuje na nic tzn. i mozesz i mozesz nie byc w ciazy. Zazwyczaj u dziewczyn w ciazy wystepuje jeszcze jeden skok temperatury w fazie lutealnej u Ciebie go nie ma, poza tym wykres jest mniej szczegolowy bo twoje pomiary sa zrobione z jednym miejscem po przecinku a najlepiej zeby byly z dwoma. Jesli chodzi o zrobienie testu to zalezy jakiej czulosci zrobisz najlepiej jednak zaczekaj jeszcze z 2-3 i wtedy zacznij testowac
      • nik.men koralik00 30.11.12, 08:37
        co masz na mysli przez "jeszcze jeden skok w fazie lutealnej"? mozesz pokazac jakis wykres dla przykladu jak masz mozliwosc? i przy okazji zerknac na moj? dziekuje
        enpr.pl/4032/cykl 5
        • koralik00 Nik.men 30.11.12, 16:15
          Jest to tzw trzyfazowy wykres - wystepuje on bardzo czesto w momencie gdy kobieta jest w ciazy - w fazie lutealnej najczesciej miedzy 7-10 dniem wystepuje kolejny skok temperatury tak jak poprzednio wystapil po owulacji - oczyiwscie nie ma tu reguly poniewaz kobieta z trojfazowym wykresem moze nie byc w ciazy natomiast ta z dwufazowym wykresem moze byc - mimo to jest to najwszesniejszy znak jaki daje organizm ze mozemy sie spodziewac dwoch kresek na tescie
          Dla przykladu
          www.tcoyf.com/media/p/1001025.aspx
          www.tcoyf.com/media/p/1523656.aspx
          www.tcoyf.com/media/p/1225129.aspx
          www.tcoyf.com/media/p/1000909.aspx
          A co do twojego wykresu to jeszcze ciezko cokolwiek powiedziec bo to dopiero twoj 4dfl
          Mam nadzieje ze cos wyjasnilam smile
    • 1klara79 Re: Zerknijcie na wykres :-/ 30.11.12, 09:34
      To nie jest do końca jest tak jak piszę koralik, że zazwyczajw cyklach ciążowych występuje kolejny skok temperatury, on sie zdarza ale raczej rzadziej niż częściej. ale jak sie juz zdarzy to jest to na pewno dobry znak (choć ja kiedyś miałam taki piękny trójfazowy wykres i nie skończył on sie ciążą - czyli to też nie jest reguła..).
      Prawdziwku o tym jaki cykl (posiadający jakie charakterystki) może dobrze rokować, poczytaj sobie tutaj Czy mogę poznać na swoim wykresie że jestem w ciąży
      Moim zdaniem fajnie ze masz zaznaczoną pewną owulację (linią ciągłą) i miałaś dużo śluzu, co też dobrze rokuje (plemniki będą miały w czym pływaćwink i tempka jest stablina. Choć ten negatywny test w 11 dpo...ja u siebie jak widzę już w 10 dpo negatywny test to już tracę nadzieję. Ale to wciąż jeszcze wcześnie, więc może hcg się jeszcze nie rozbujało i zależy od czułości testu.
      Trzymam kciuki że to był twoj szczęsliwy cykl smile
      • koralik00 Re: Zerknijcie na wykres :-/ 30.11.12, 16:23
        Tutaj sie pozwole niezgodzic - napisalam "zazwyczaj" u kobiet w ciazy zdarzaja sie wykresy trojfazowe i wedlug mojej wiedzy i setek wykresow ktore widzialam wlasnie "zazwyczaj" tak wyglada wkres u kobiet w ciazy - mozesz poogladac wykresy na fertility friend u ok. 3/4 kobiet w ciazy wystepuje wlasnie taki skok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka