Dodaj do ulubionych

dziwny śluz

13.11.13, 12:39
we wrześniu nie udało się i w pażdzierniku też. NPR stosuje od 4 lat w celu odłozenia poczecia, z zadowalającym skutkiem. znam swój cykl bardzo dobrze. w tym cyklu na przekór wszystkiemu nie mierzyłam temperatury, nie obserwowałam śluzu zbyt wnikliwie, kochałam się z męzem jak popadnie, bez wyliczania, i po latach pisania wykresów jestem zdezorientowana, tak mniej więcej od ok 10 dc - 15dc miałam płodny śluz,potem juz nie teraz jest u mnie 31 dc a od 4 dni obserwuje śluz typu płodnego rozciągliwy i przejrzysty, nie mierzyłam temp, nie wiem czy ok 15 dc doszło do owulacji, moje cykle sa zwykle 30 dniowe, ale ten śluz czy moze byc oznaką ciązy? napiszcie proszę. chyba jak wyjdę z pracy to kupię test w aptece, nie wiem co mam o tym sądzić, boję się rozczarowania.
Obserwuj wątek
    • ka.maszka Re: dziwny śluz 13.11.13, 15:32
      podbijam, moze ktoś odpowie...
      • amberka2 Re: dziwny śluz 14.11.13, 11:48
        kamaszka nie chce cie martwic, ale u mniej slub typu plodnego zawsze pojawial sie tuz przed okresem ( kurze jajo) jak byma w ciazy to bylo duzo sluzu ale takiego bialego mlecznego...

ale trzymam kciuki
        • ka.maszka Re: dziwny śluz 14.11.13, 13:18
          dzięki za odp. latam co chwila do toalety i sprawdzam czy @nie przyszła, nie jestem normalna, oj nie 33 dc, testu nie kupiłam boje się go zrobić
          • ka.maszka 2 kreski 14.11.13, 18:12
            jestem w ciazy!!! 2 kreski z testu robionego przed chwilą, jestem w szoku cała sie trzęse
            • pppaulekkk Re: 2 kreski 14.11.13, 18:36
              Super wink

Gratuluję!!
              Ja walczę 3 dzień z okropnym okresemm hehehe
              Zazdroszczę Ci smilesmile

smile
              • agaipawel12345 Re: 2 kreski 16.11.13, 16:46
                gratulje, a ja dzis zauwazylam u siebie mleczny sluz i triche tego bylo tak dopoludnia niewiem,dzis jest13dc niewiem.
                jaki ten sluz plodny powinien byc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka