Dodaj do ulubionych

Yes we did it!

22.09.14, 22:05
Za długo to ja się dziewczyny z Wami nie postarałam smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/uf/mb/i9vq/LkSaKA0jUaTNQd03xX.jpg

Teścik jeszcze cieplutki - robiony godzinę temu, 2 dni przed terminem @. No nie wytrzymałam już! Tak btw polecam testy Bobas. Rano robiłam inny i wyszła blada bladziocha. A na Bobasie to same widzicie. Jestem w ciężkim szoku, że znów udało nam się za 1 razem smile
Dziękuję Wam kochane kobiety za ciepłe powitanie i miłe słowa. Z Wami było mi o wiele raźniej. Oczywiście życzę powodzenia wszystkim staraczkom. Bądźcie wytrwałe kiss
P.S. Może się będziecie ze mnie śmiać, ale trzymałam nogi w górze po.. Z pierwszym dzieckiem też tak zrobiłam. Jak widać na załączonym obrazku u mnie to działa smile
Obserwuj wątek
    • aneta_k84 Re: Yes we did it! 23.09.14, 07:31
      Gratulacje!
      • dziubasekk Re: Yes we did it! 23.09.14, 07:51
        Szybko poszło smile Gratulacje wink
        • corkaswejmamy Re: Yes we did it! 23.09.14, 09:31
          Gratulacje!!!!! Spokojnej ciąży teraz Ci życzę, dużo radości i uśmiechusmile Tak właśnie to powinno wyglądać. Jest stosunek, jest ciążabig_grin
          • dziubasekk Re: Yes we did it! 23.09.14, 09:34
            Ciekawe czy tez byś tak chciała, jak już zamkniesz produkcję wink Mogłabyś się dzieci nie doliczyć tongue_out
            • bronia_84 Re: Yes we did it! 23.09.14, 09:49
              Właśnie to jest z jednej strony super. Ale z drugiej.. Same wiecie. Aczkolwiek przed pierwszą ciążą przez 4 lata się nie zabezpieczaliśmy. Omijaliśmy tylko "niebezpieczne" dni. Jakież było moje zdziwienie kiedy za pierwszym razem po mizianku podczas owu wyszły na teście dwie kreseczki. Dlatego po ciąży prędziutko zakładałam wkładkę, żeby obyło się bez niespodzianek. A teraz to nie wiem co zrobię. Będę się martwić potem tongue_out
              • kfffiatek Re: Yes we did it! 01.10.14, 15:21
                Bronka!!!!!!!!!!! Gratuluję!!!!!!!!!! big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin Super big_grin
                • corkaswejmamy Re: Yes we did it! 01.10.14, 18:00
                  Dziubasku,a jakżesmile
                • bronia_84 Re: Yes we did it! 01.10.14, 20:59
                  Kffiatek, Ty tu???? Czyżbyś starała się o trzecie? tongue_out tongue_out
                  No tak, tego się właśnie obawiałam, że natknę się na kogoś znajomego wink
                  • kfffiatek Re: Yes we did it! 01.10.14, 21:09
                    A tak mi się kliknęło przypadkiem bo zakładkę obok chciałam i nick wydal się znajomy wink A może podświadomie chcę mieć jeszcze jedno, w końcu Ula jest słodziakiem nie do uwierzenia, śpi je i słodko guga tongue_out

Tak czy siak ogromne gratulacje big_grin
                    • bronia_84 Re: Yes we did it! 02.10.14, 10:16
                      Dzięki. Będę się cieszyć i chwalić pewnie dopiero po lekarzu we wtorek.
                      • candles88 Re: Yes we did it! 19.10.14, 16:21
                        Gratuluję! Rośnijcie zdrowo smile mam nadzieję, ze wszystko będzie w porządku smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka