Dodaj do ulubionych

Smutny Październik

06.10.14, 13:32
Naprawdę bardzo mi ciężko... Gdyby moje Słoneczko nie odeszło w 10 t.c., właśnie teraz , w październiku, przyszłoby na świat... Dojrzałam do decyzji o kolejnej ciąży... to pierwszy cs, zrobiłam dziś test ale wyszła 1 kreska... okres mam dostać dopiero 10.10 więc jeszcze może się to zmienić, ale w poprzedniej ciąży 2 kreski były szybko...
Obserwuj wątek
    • mamcia07 Re: Smutny Październik 06.10.14, 18:27
      hej kochana, nie smuciajkiss Przytulam cię mocno i rozumiem Twój ból, na prawdę. Przechodziłam to 4 razy ale się nie poddaję. Teraz też czekam na swoje 2 kreskismile Nie poddawaj się! Trzymam za Ciebie kciukikiss
    • rozirozi19 Re: Smutny Październik 06.10.14, 21:00
      Dziękuję bardzo za przytulańce..Trzymam też mocno kciuki za Twoje starania...
      • corkaswejmamy Re: Smutny Październik 07.10.14, 09:36
        Kochana,moje dziecko miało urodzić się 1.10,czyli październik też miał być mój. Nie udało się w 9 tc. Obecnie jestem w 12 tygodniu i rodzę w kwietniusmile. Tego i Tobie życzę. Uda się,zobaczysz.
    • godad Re: Smutny Październik 08.10.14, 11:56
      Przytulam mocno! Trudne to bardzo do przeżycia, ale teraz skup się na tym co przed Tobą.
      Ja prawie rok po stracie mojego Aniołka urodziłam zdrowego i silnego chłopca smile Radość ogromna, ale gdzieś w sercu była też wielka rozpacz bo wychodząc z Tomkiem ze szpitala opłakiwałam rocznicę śmierci Hani.
      Czas leczy rany, ale u mnie została gdzieś głęboko "dziura wielkości miłości". Może u Ciebie też tak będzie, a może druga ciąża Cię "uleczy". Życzę powodzenia w staraniach! Głowa do góry! Przed Tobą niesamowita przygoda smile
      • rozirozi19 Re: Smutny Październik 08.10.14, 16:31
        Dziękuję dziewczyny za wsparcie, ciągle mam obawę o to czy teraz uda mi się "zaciążyć" i czy nic złego się nie stanie.... Nakrecam się na maxa...
        • corkaswejmamy Re: Smutny Październik 12.10.14, 08:43
          To normalne,że się boisz. Jeśli trudno ci opanować stres to chociaż go sobie dawkuj. Na razie skup się na staraniach o kolejne dziecko. Dla mnie był to czas pełen nadziei. Wiedziałam,że zajdę,choć wiedziałam,że wcale nie muszę od razu. Gdy się udało,zaczął się strach. Teraz jestem w 13 tygodniu i strach jest,ale nie paraliżujący. Musi się udać i Tobie tego też życzę!!!
          • candles88 Re: Smutny Październik 19.10.14, 16:33
            ja tez trzymam kciuki - poradzicie sobie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka