nadia000 27.10.14, 17:01 Czy pijecie kawę podczas starań? Ponoć szkodliwa, a ja muszę się poratować chociaż jedną dziennie. Rozpuszczalna 2 łyżeczki. Odstawiłyście czy pijecie nadal, jeśli tak to w jakich ilościach ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Re: Kawa a starania 27.10.14, 21:13 Rozpuszczalna jest akurat najgorszą z możliwych, piłam w czasie starań i w czasie ciąży /bardzo słabe z dużą ilością mleka/ nie dajmy się zwariować, prędzej odstawiałabym ponieważ wypłukuje magnez z organizmu ale nie dlatego, że staram się o dziecko. Odpowiedz Link
izkaw Re: Kawa a starania 28.10.14, 12:35 Hej, Obecnie w 23 tyg. zawsze pilam w pracy 3 dziennie - rozpuszczalna z jednej lyzeczki z mlekiem. Taka praca. Udalo nam sie za pierwszym razem. Mam 31 lat. Wiec w moim przypadku kawa nie zaszkodzila i nie pomogla. Zycze powodzenia Odpowiedz Link
aneta_k84 Re: Kawa a starania 29.10.14, 07:20 Kawę piłam w trakcie starań o pierwszą ciążę i w czasie ciąży (według pani doktor nie było przeciwwskazań, ciśnienie miałam niskie). W czasie ciąży nie piłam kawy naturalnej ponieważ przeszkadzał mi jej zapach, wypijałam 2 kawy rozpuszczalne. Teraz, w czasie starań o drugą ciążę wypijam dwie kawy: jedną naturalną, a drugą rozpuszczalną Odpowiedz Link