basoni 18.11.04, 12:22 Jak chłopy na to reagują? - pytam o wasze dośiwadczenia Gdzie się wykonuje badania spermy - chodzi mi czy może to być zwykłe laboratorium czy tylko w specjalistycznych klinikach Jak się poprawia plemniczki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yahannah Re: Badanie chłopa 18.11.04, 12:24 właśnie, dzięki nad podrzuceniem wątku, też chciałąm o spytać. Gdzie można (Warszawa) zbadać chłopaków? I czy trzeba mieć skierowanie. I właśnie: co Oni na to? zrozumienie, czy coś w stylu "Ja? z moimi bojownikami NA wszystko OK!" Dzięki (muszę mojego zaciągnąć) Odpowiedz Link
gaja26 Do yahannah 18.11.04, 16:21 Moja koleżanka robiła w przychodni Alfa przy Ordynackiej (róg Nowego Światu). Nie wiem ile płaciła, ale jest tam o tyle fajne, że spermę przywiozła samochodem w pojemniczku sterylnym (np. na mocz) sama bez męza. Po nowym roku, jeśli do tego czasu nie uda nam się dzidzi zmajstrować zamierzam też tam jechać z mężem lub bez na pewno z pojemniczkiem )) Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link
ewal-m Re: Badanie chłopa 18.11.04, 12:28 Mój zareagował całkiem normalnie i wogóle nie robił problemów czy coś w tym stylu, badanie jak badanie Bardziej ja się denerwowałam jakie będą wyniki. Robiliśmy w normalnym laboratorium, cena 20zł. Dali pojemniczek za 1zł i trzeba było przywieść z "materiałem" do 30 minut od pobrania Odpowiedz Link
kasiuula Re: Badanie chłopa 18.11.04, 12:58 Ja z namową nie miałam najmniejszego problemu. Natomiast muszę przyznać, ze mój mąż bardzo się tym denerwował. Na początku myślałam, że samym badaniem (no wiecie jak to będzie), do tego stopnia, że miałam obawy, że nic z tego nie wyjdzie. Poprosił mnie tylko, żebym poszła z nim. Pilnie trzymał się wszystkich zakazów (alkohol, seks). Potem czekaliśmy na wyniki i wtedy był bardzo niecierpliwy, dzwonił pare razy czy już odebrałam, potem jeszcze do ginki po interpretację. Dopiero jak już wiedzieliśmy ze wszystko jest OK to się przyznał, że strasznie się bał, że coś będzie nie tak i nie będzie mógł mi dać tego, czego tak pragnę. Myślę, że to jest ich największą obawą. Wyobraźcie sobie, że wasz ukochany pragnie czegoś tak mocno i nie może tego osiągnąć przez Was. A dla mężczyzny to chyba jeszcze gorsze (pomijając już męskie ambicje) Ach, samo badanie robiliśmy w prywatnej klinice i było naprawdę spokojnie. Dla obsługi to normalka i nie czułam skrępowania. Dosatliśmy przytulny pokoik z gazetkami i filmami. Naprawdę "przyjemnie". samym badaniem nie ma co się dzieczęta denerwować, pomyślcie proszę, że my przy każdym badaniu musimy rozchylać nogi przed kimś obcym. Odpowiedz Link
sarah75 Re: Badanie chłopa 18.11.04, 13:44 My robiliśmy badanie w Novum. Mąz był spoko nastawiony, w sumie zaliczyliśmy to badanie jako nowe doświadczenie erotyczne he he he he. Wystarczy zadzwonic do Novum i umówić się na "oddanie" koszt podstawowego badania to chyba 75 zeta. Odpowiedz Link
zebra102 Re: Badanie chłopa 18.11.04, 16:11 Androlog Dr. Frącki Ul. Śliska 60 m.6 Tel. 620-71-96 Można dzwonić (żeby się umówić) tylko w godzinach przyjęć. wtorek i czwartek 15:00-17:00. Odpowiedz Link
lidek0 Re: Badanie chłopa 19.11.04, 08:22 Próbki do badania można dowieść, poza tym to zwykłe badanie, więc czasami dziwię się czamu faceci tak się boją. Ile my kobiety musimy się nabadac, często nacierpieć dla dobra sprawy. Niech i oni mają swój wkład. Mój badał chyba 6 razy, za każdy oddawal próbke w przychodni i nie narzekał. Odpowiedz Link