Dodaj do ulubionych

Tromysza i inne

• kattrin1 Do dziewczynek - spotkanko 19.11.04, 08:38
      Da rade bym sie dołaczyła do tego spotkanka??
      Dajcie mi znac na poczte gdzie i o której, jesli mozna? I jak sie rozpoznac??
      Pozdrawiam Kasia
      • kasiuula Piątek 19.11.04, 08:55
        Witajcie kochane. Jeszce Was tu nie ma?? Wczoraj ta wymiana zdjęć dostarczyła
        mi tyle emocji ,że nie mogłam ochłonąć. To było przeżycie!. Strasznie żałuję,
        że nie byłam z Wami wczoraj na czacie, ale musiałam gnać do domciu. O czym
        gadałyście?? Czuję, że mnie coś ominęło
        • mola16 Re: Piątek 19.11.04, 09:27
          Ja tez czuję, że mnie cos ominęło, ale miałam mnóstwo roboty i specjalnie nie
          wchodziłam na czat, bo wiedziałam jak to sie skończy. Dzis jeszcze musz kilka
          fotek wysłać. kasuulu nie dostałam od ciebie żadnej fotki (A ja ci wysłałam).
          Jeszcze Ewci wyśle.
          Ewcia od Ciebie też chciałabym otrzymac fotkę.
    • ewkaczo Re: Tromysza i inne 19.11.04, 10:22
      co do spotkanka kattrin to oczywiscie ze moesz sie przylaczycsmile prawdopodobnie
      bedzie to nastepna sobota i jakas knajpka chyba Antykwariat na Zurawiej o 12.00
      ale to jeszcze do ustalenia
      Wlasnie rozsylam wam moje fotki i od tych ktorych nie mam prosze o rewanz hihihi
      • kasiuula Re: Tromysza i inne 19.11.04, 10:39
        dostałyście moje fotki, bo wysłałam do wszystkich??
        • mola16 Re: Tromysza i inne 19.11.04, 11:07
          Kasula, nie dostałam. Buuuuuuuuuuuuuu
          • kingakw Re: Tromysza i inne 19.11.04, 11:37
            Kasiula dostałam tylko maila bez załącznika smile
    • kingakw Kolejne objawy wariactwa :))) 19.11.04, 12:21
      Kochane gdybyście mogły mnie teraz widzieć, na pewno osobiście odwiozłybyście
      mnie do Tworek. Siedze w turbanie z folii aluminiowej, a na tym jeszcze
      przeźroczysta folia spożywcza smile)))
      Naszczęście to tylko wygrzewanie maseczki do włosów.... ale jak spojrzałam dziś
      w lustro pomyślałam...że to idealny wygląd do ostatnich wyczynów na forumsmile))

Buziaki dla wszystkich i równie dobrego humoru co mójsmile))
    • magdulka26 Re: Tromysza i inne 19.11.04, 12:25
      Kasiulla a gdzie fotka dlamnie cio ??????????????????????? Zapomniałas o mnie :
      ((((((.Ja też nie byałm na czacie bo prałam i wiedziałam że jak tam wejdę to
      kaplica.Jak weszłąm późnien na czat do robiłąm 3 podejścia zanim wyszłam wink)Ech
      narkomania jednym słowem.Buziakiwink))
      • tromysza Czesc dziewczynki 19.11.04, 12:31
        ...piatkowo. Weszlam na forum i tak sie ucieszylam z postu emki, a tu... fuq!
        Cos duzo takich sytuacji w tym miesiacu. I jeszcze ta pogoda! No ale nic,
        bedzie ok. Wasze zdjecia wisza juz w mojej kuchni. A ja mam dzisiaj dla Was
        bardziej normalne, co byscie sobie nie wyobrazaly. Zaraz przesle szara myszke.
        Buziaki. Mam nadzieje, ze Wasz nastroje ok. Z dobrych wiadomosci: (to tez do
        historii gagatka): moja kolezanka starala sie o dziecko 2 lata. 2 lata i nic.
        Juz nawet inseminacje robili. I tez nic. A tu prosze. Dzwoni do mnie dzisiaj i
        krzyczy: jestem w 8 tygodniu ciazy!!!! Serce bije i wszystko ok. A zaszla...
        jak juz sie kompletnie poddala. bez zadnej tempki, bez niczego. Dali na luz...
        pierwszy cykl na luzie i ciaza. Wow.
        • mola16 Re: Czesc dziewczynki 19.11.04, 13:25
          Masz rację Tromysza, że jak da się na luz to są większe szanse na zaciążenie. I
          to wiele dziewczyn na tym roum doswiadczyło i na forum niepłodnośc. Tylko JAK
          TO ZROBIĆ????
          Ja zawsze na poczatku cyklu obiecuję sobie, że tym razem nie będę mysleć czy
          jest to dzień płodny czy nie, mówię sobie "wyluzuj się" ale jak przychodzi co
          do czego, to obserwuję śluz, czasami juz w trakcie przytulanka myślę sobie "a
          jaki to dzień cyklu?". I jak tu wyluzować???
          • tromysza A gdzie jest forum nieplodnosc? 19.11.04, 13:38
            ???
            • mola16 Tu 19.11.04, 13:45
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=191
    • ewkaczo Re: Tromysza i inne 19.11.04, 12:58
      no czekam na te fotki od was i co????
      nie mam wszystkichsad
      • mola16 Re: Tromysza i inne 19.11.04, 15:47
        No tak wszystkie na czacie albo gg a tu cisza ja makiem zasiał.
    • magdulka26 Kasiulla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.04, 16:24
      Gdzie fotka ?????????????????????????????????? sad(((((((((((((
      • merrlin WYSTĘPY GOŚCINNE 19.11.04, 17:06
        Witam,
        Tromyszko!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Dobrze, ze masz dobry nastrój.
        Całuje cię gorąco stara ruro!!!!!!!!!!!!
        I potwierdzam - niech sie nie kryguje to jest SUPER LASKA.
        I to nie jest moje zdanie heheh tylko....więcej nie powiem może się kiedyś sama
        przyzna (ty....SS)
        Przytulam mocno, buziaczki wielkie i "a nie mówiłam", ze w necie sa super
        ludzie tromyszo?
        Dziewczynki zycze was szybciutkiej przeżutki na forum dla cięzarówek, ślicznych
        fasolek i dużo zdrówka.
        Buziaczki jeszcze raz!
        • merrlin Re: WYSTĘPY GOŚCINNE 19.11.04, 17:10
          Ło matko!
          Jaki błąd błe!Przerzutki oczywiscie....
          Przepraszam
    • ewkaczo O CO CHODZI??? 19.11.04, 19:29
      O CO TU CHODZI?NIE ROZUMIEM!
      Kto to jest merrlin???? Dlaczego takie teksty sa wypisywane o troomyszce???
      • merrlin Re: O CO CHODZI??? 19.11.04, 20:32
        jestem koleżanką tromyszy, jakie "teksty"????????????????????
        Koleżanka z reala, dzięki kórej zreszta tro znalazła to forum m.in.

• merrlin Re: O CO CHODZI??? 19.11.04, 20:38
          I o rany - wystarczy przeczytać dokładnie, żeby sie zorientowac że post jest
          pozytywny...
          Zreszta sama ci w poniedziałek napisze, bo ma net tylko w pracy.
          O rany!
          A "goscinne" bo jestem na for. dla emam i cieżarówek -czego
          wszystkim "starajacym" sie z całego serducha życzę!!!!!!!
    • ewkaczo HMMM... 19.11.04, 22:05
      No wiesz niektore Twoje slowa niezbyt swiadcza o pozytywnym nastawieniu ale
      jesli tak twierdzisz...i tromyszka w poniedzialek to potwierdzi...okismile
    • ewkaczo Re: Tromysza i inne 19.11.04, 22:06
      jestem po prostu jej dobra kolezanka z tego forum i dlatego....
      • merrlin Re: Tromysza i inne 19.11.04, 22:24
        a które słowo dokładnie?
        • merrlin Re: Tromysza i inne 19.11.04, 22:34
          No już zgłupiałąm -czytam 5-ty raz i nie znajduję "tekstów" czyżby mi od tej
          ciaży umysł stępiał.
          Przesyłam jej buziaczki, bo miała bardzo ciężkie dni. Wszystkim życze zdrówka i
          slicznych fasolek. O co ci chodzi o "stara rurę"? A ty nie masz z
          przyjaciółkami takiego "intymnego" języka??????? Który może sie dla postronnych
          wydawać obraźliwy ale tu z kontekstu wynika, ze jest to takie pieszczotliwe
          okreslenie jak "stary konie" albo "ruda małpo" mówione do kogoś kogo się lubi?
          Nie wiem co jeszcze, ze jest super laska -bo jest -zreszta sama to napisałaś
          kilka postów wyżej. A moze się oburzyłaś na "fajnych ludzi z netu" -a to już
          prawda, nie sarkazm. Uważam że mozna poznać dzięki netowi super ludzi idlatego
          gorąco ją już od dłuższego czasu namawiałam na taką aktywność.
          Myślałam, że ją jeszcze tu złapię, bo czasem wychodzi z pracy później.
          A wogólę to po co ja udowadniam, że "nie jestem wielbłądem"??????
          No jestem-noszę 28 tygodniowego garbka z przodu. Czego i wam życzę jak
          najszybciej smile))))))))))))))))
          Buziaczki
          i bardzo miłego weekendu
          M.
          • kasiuula Kochane 20.11.04, 18:25
            po 1. Zdjęcia wysyłałam 2 razy, nie wiem co jest grane, że do Was nie dotarły,
            musze robić coś źle. Kochane próbuję jeszcze raz.
            po 2. Miałam w piątek okromną zadymę i zajrzałam tu tylko rano. Dzisiaj
            (sobota) wyjeżdzam służbowo i będę tu dopiero we wtorek wieczorem,ale Was tu
            nie będzie, a poźniej znowu wyjeżdzam i będę w piatek. Nie wiem jak ja to
            przeżyję. Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie. Pliizzz...
            po 3. Muszę się tym z Wami podzielić. wczoraj miałam USG i proszę mam w tym
            cyklu dwa duże jajeczka, także mam podwójną owulację. Jak to zobaczyłam to się
            strasznie ucieszyłam, bo to przecież podwójna szansa, ale później szybko zdałam
            sobie sprawę, że to może jest też dobra droga do.... do bliźniaków!!!! I co??
            Noi się wystraszyłam, mój chłop jeszcze bardziej. Całą noc myslałam, czy sobie
            w takim razie ten cykl odpuścić, ale chyba nie potrafię. Kurcze poza tym te
            bliźniaki sa mi pisane chyba. Moja prapra babcia miała, moja babcia też, a jak
            wiecie to najczęściej zdarza się w co drugim pokoleniu, a ja jestem ponoć do
            babci bardzo podobna. Nie wiem, może ja nie zachodziłam bo los, natura (albo co
            innego) czekało właśnie na to moje przeznaczenie. ???. Cholewcia i jeszcze z
            Wami nie będę mogła pogadać. Dziewczynki poradźcie mi coś. Napiszcie co
            zrobiłybyście na moim miejscu (przeczytam) we wtorek. Kurcze chociaż wcale nie
            jest powiedziane, że akurat będą bliźniaki.... We wtorek muszę działać, więc
            proszę pomóżcie mi.
            • magdulka26 Re: Kochane 20.11.04, 19:02
              Do roboty ,ja tez miałam dwa pęcherzyki w tamtym cyklu 17 mm i 15 mm i ani
              bliźniaków ani jednego bobasa nie było sad((.Kasia co ma być to będzie
              działajcie .Acha czekam na fotkę kochana hihih.Dostałam maila ale bez
              załącznika.Który dc dziś ?? U mnie juz 4 smile)
              • pamietka ZAPOMNIAŁY! 20.11.04, 23:54
                A o mnie koleżanki jak zwykle zapomniały!
                Ale mam coś w zanadrzu wink jak Wam się z nazwiska przedstawię to raczej
                zapamięcytacie !!!!
                Prosze o zdjęcia !!!
    • mola16 Cześć kochaniutkie 22.11.04, 08:02
      Witajcie dziewczynki w nowym tygodniu.
      Magdulko, ty jestes doświadczona w temacie Duphaston i jego działanie. Prosze
      powiedz mi co się dzieje. We wtorek brałam ostatni Duphaston i nadal nie
      dostałam @. Co sie dzieje? Dlaczego jeszcze nie ma @??? Czy przez to, że brałam
      przez 13 dni a nie przez 10 to może miec wpływ na tak długi czas w oczekiwaniu
      na @. Brałam tylko po 1 tabletce dziennie, wiec dawka była to najmniejsza.
      • tromysza poniedzialek!!! 22.11.04, 10:48
        Po kolei: kasiula!!! rob blizniaki!!! nie dostalam zdjecia wiec chyba w koncu
        Cie nakrzycze!!! Pamietka, ja o Tobie myslalam: zaraz wysylam. Moli pomoze
        tylko nasza "chodzaca encyklopedia". A jak sie w ogole czujecie dziewczynki?
        • magdulka26 Re: poniedzialek!!! 22.11.04, 11:00
          Hello smile)) Kochana Molu zaczniemy małymi kroczkami.
          Po pierwsze zrób test ciążowy ,bo jesli są II to TY @ na pewno nie dostaniesz.
          Po drugie ,@ najpóźniej przychodzi 10 dni po odstawieniu duphastonu,nie wiem
          jak Twój organizm na niego reaguje,ale to że brałaś o 3 dni dłużej to nie ma
          zbyt wielkiego znaczenia,ponieważ przesuwasz @ o te całe 3 dni.Skoro ostatnia
          tabletka była we wtorek to @ powinnaz przyjść w piątek/sobota najpóźniej.Coś
          długo jej nie ma smile)))
          Mola kup test, a jeśli wyjdzie negatywny poczekasz spokonie do końca tyg.Jak @
          sie nie pojawi ,będziemy mysleć dalej.
          Zostawiałaś mnie ,w tamtym cyklu miałysmy takiw same -no prawie takies ame
          dc.Dziś u mnie 6 dc a u Ciebie który 33 ??
        • kingakw Re: poniedzialek!!! 22.11.04, 11:01
          Cześć dziewczynki. Czekam z kawa na czacie smile) A poza tym przezylam weekend na
          kolach smile)) wiecej w aucie niz na nogach wiec jestem dzis odjazdowa...smile)
    • tromysza Chetnie bym weszla na czat 22.11.04, 11:12
      Ale praca... magdulka, my chyba mamy ten sam dzien cyklu. Jak sie czujesz?
    • ewkaczo CLO i codzienny seks? 22.11.04, 11:23
      CZESC DZIEWCZYNKI!
      Jak zwykle zwracam sie do was o pomoc. Bylam u gina, po badaniu USG widac
      pecherzyk 16mm i przepisal mi CLO i powiedzial zeby kochac sie z mezuciem
      codziennie przez najblizsze 5 dni? Powiedzcie mi co to jest CLO i dlaczego
      kazal soe codziennie przytulac????
    • magdulka26 Re: Tromysza i inne 22.11.04, 11:33
      Tromyszko u mnie dziś 6 dc ,humor jak na razie dopisuje ale tak jest
      zawsze .Potem dopada mnie wisielczy nastrój.Byłam w sobote i w niedzielę na
      pepkowym.Boże jak zobaczyłam te malenkie istotki zawinięte w rożki to mi serce
      pękało jak lód.Powiedziałam koleżance że jej porwę Igorka hihi.Sama słodycz
      serio.
      Pamietka ,a czemu dostałaś clo ?? masz problemm z pęcherzykami ?? Ten specyfik
      podaje się na stymulację pęcherzyków,kiedy one nie rosną lub rosną bardzo
      słabo.U Ciebie jest ładny pęcherzyk 16 mm to całkiem całkiem łądny okaza.
      Musisz wiedzieć że przy clo trzeba monitorować cykl ,żeby się nie
      przestymulować.Bo mogą powstać torbiele.Mam nadzieję że gin Cię o tym
      poinformował i że będziesz chodzić na usg.Clo przeważenie bierze sie od 3-5 lub
      5-9 dc ,czyli przed owulacją.
      • magdulka26 Pomyłka mialo być Ewkaczo !!!! 22.11.04, 11:34
        Pomyłka zamiast Ewkaczo napisałam Pamietka sorki ,sorki ,sorki !!!!!!
        • mola16 gdzie @? 22.11.04, 11:45
          Dzięki Magdulko za wyczerpujące informacje. Jak wiesz robiłam juz dwa testy
          ciążowe ale jeszcze przed spodziewana @, jeden wykazał słabą kreseczkę różową a
          drugi nic. Więc straciłam nadzieję na II krechy. Ja też byłam na pępkowym ale
          na szczęscie w pubie ale i tak miałam doła bo co chwilę wznosiliśmy toast za
          Zosię. Teraz na pewno czuje sie wyjatkowo dobrze. Ale miałam też niewiarygodną
          historie. Pośmiejecie się troche jak ja opowiem.
          szykując się na imprezke zastanawiałam się czy założyc dziny czy czarne obcisłe
          spodnie. Stwierdziłam, że czarne wyszczupla więc założyłam czarne spodnie.
          Tylko w myślach powtarzałąm sobie, żeby mi na tyłku nie pekły. Czsami zrobiła
          się jakas mała szczelinka, którą na bierząco cerowałam. I co tańczymy sobie na
          parkiecie, wywijamy... mały przysiad i co? Spodnie trzasły na dupie i to tak
          mocno, że nie dało się ukrys. Wpadłam w panikę, histeria okrpona. Ale na
          szczęście koleżanka zachowała zimną krew i szybciutko założyła mi swój sweter i
          zawiązała w pasie. No i impreza do dupy (w dosłownym znaczeniu) bo cały czas
          myślałam o porwanych spodniach. Przesiedziałam resztę wieczoru bo bałam się
          wstać. Okropne co?
          • magdulka26 Re: gdzie @? 22.11.04, 11:51
            Ha haha ale jaja smile)) Dobrze że koleżanka miała awaryjny sweterek i uratowała
            sytuację.
            Cięża sprawa z @ robi nas a raczej Ciebie w bambuko.Na pewno teraz siedziesz i
            myslisz sobie .Czy ja jestem w ciąży czy tylko @ sie spóźnia.Ja bym powtórzyła
            test mimo wszystko zeby sytuacja była jasna.Wtedy będziesz wiedzieć na czym
            stoisz.Bo jesli ciąży nie ma i @ też to moze coś się z hormonkami powaliło ,i @
            przyjdzie troszkę później.Wybór należy do Ciebie ,to Ty podejmiesz decyzję .Ja
            tylko sugeruję co ja bym zrobiła smile))
          • pamietka Re: gdzie @? 22.11.04, 12:25
            Mola a może jednak zrób ten test z krwi? i obwieścisz nam cudna nowinę
    • magdulka26 Re: Tromysza i inne 22.11.04, 11:37
      Tromyszko a o co chodzi z tym artykułem ,uchylisz rąbka tajemnicy wink)))
      • tromysza Re: Tromysza i inne 22.11.04, 11:48
        Uchyle smile napisze Ci na priva smile. Zreszta Ty tez jestes, hihi, bohaterka!!!!!
        No jak sie zgodzisz. smile
        • magdulka26 Re: Tromysza i inne 22.11.04, 11:53
          Jasne jasne smile)))Jeśli mozna pisz na magdafunia@interia.pl nie lubię poczty
          gazetowej hihi.
          • mola16 Re: Tromysza i inne 22.11.04, 11:56
            Ja też jestem ciekawa o co chodzi? No bardzo ciekawa.
            • pamietka Witam w poniedziałek 22.11.04, 12:17
              Cześć Kochane !
              przełożyłam fryzjera na piątek, więc w sobotę mogę uczestniczyc w spotkanku smile
              mam nadzieję,że aktualne!
              • tromysza aktualne aktualne, ale sie ciesze :)))))))))) 22.11.04, 12:19
                Ze będziesz. Superowo!!!!!!!!!! ech. Mola, napisze Ci na priva. Boże, a może
                Ty jednak jesteś w ciąży? Tak bym chciała!!!!
                • mola16 Re: aktualne aktualne, ale sie ciesze :)))))))))) 22.11.04, 12:30
                  Ja też Tromyszko chciałabym dołączyc do zaciążonych. Ale sama wiesz jak to
                  jest. Tym bardziej ostoatnio miałaś taka sytuację, że już jedną nogą poszłaś
                  zrobic badania z krwi na Beta HCG a @ jednak przyszła w najbardziej
                  nieoczekiwanym momencie. Więc czekam na wredotę. Choc nie ukrywam, że siusiam
                  nadal często i pobolewa mnie z boku (jakby jajnik), ale to pewnie
                  przedmałopowo. Cieszę się, że zostanę wtajemniczona w tą niespodziankę twojego
                  artykułu. Jeszcze raz dzięki.
              • pamietka PROSZĘ .... 22.11.04, 12:19
                o zdjęcia smile
                • pamietka DZIĘKUJĘ... 22.11.04, 12:20
                  Magdulce za fotki smile
                  • tromysza wysłałam 22.11.04, 12:25
                    proszę o Twoje. Gdzie Ewkaczo????????????? Przychodzi i znika
                    • kingakw Artykuł 22.11.04, 12:33
                      Tromyszko możesz i mi zdradzic kulisy artykułu? Mailika jakby co masz.
                      • tromysza Re: Artykuł 22.11.04, 12:36
                        pewnie. mam nadzieje, ze pogadamy na spotkaniu smile
                        • kingakw Re: Artykuł 22.11.04, 12:37
                          Oczywiście, będę też opowiadać o najdroższejw izycie u gina jaka mnie czeka w
                          czwarteksmile))
                          • pamietka a co to 22.11.04, 13:07
                            za wizyta?
    • kattrin1 Re: Tromysza i inne 22.11.04, 13:12
      Tromyszko a gdzie konkretnie to spotkanko?? chciałabym sie dołaczyc, ale nie
      wiem gdzie to jest.
      • tromysza badanie meza 22.11.04, 13:19
        Moj ukochany odebral wlasnie wyniki. Sa podopbno super. Wszystko ponad norme.
        Wiec, fuq..., o co chodzi????? Dzis bede miala moje hormonki. Katrrin.
        Spotkanie. sobota g. 12. Antykwariat na Zurawiej. Miejsce mozemy wymysleć inne.
        Ja tak rzucilam tylko.
        • mola16 Re: badanie meza 22.11.04, 13:27
          Gratulacje dla twojego mężulka. Dba chłopak o siebie i żołnierzyki. Teraz tylko
          konsultacja z Magdulką w sprawie wyników i będzie wszystko wiadomo. Trzymam
          kciuki.
          Pamietacie dziewczynki o wspólnej fotce ze spotkania i przesłanie do
          nieobecnych?
          • tromysza A Wasi mezowie byli na badankach? 22.11.04, 13:31
            Magdulka, mola, pamietka, kasiuula, kinga, i inne "nasze" piszcie czy byli i
            jakie wyniki. O Ewkaczo to wiem, ale nawet sobie z nia nie moge pogadac. Zaraz
            wychodze na spotkanie
            • pamietka KCIUKI za MOLĘ :)))) 22.11.04, 13:40
              Dziewczyny !
              trzymamy kciuki za Molę,żeby nie dostała paskudnej @ !!!!!!
              • mola16 Re: KCIUKI za MOLĘ :)))) 22.11.04, 13:45
                Dzięki Pamietka, jak do końca dnia nie dostanę wredoty to kupię test na jutro
                rano i pewnie będę znów beczeć, bo pokaże jedną kreskę. Ale wiem, że jak tu
                jutro wejdę to znajdę pocieszenie. Jesteście takie kochane!
            • pamietka Re: A Wasi mezowie byli na badankach? 22.11.04, 13:42
              mój jeszcze nie był. ja teraz mam wizytę u ginia i chcę skierownaia na
              wszystkie hormony - więc zaczynam od siebie, a potem Pitek !
            • mola16 Re: A Wasi mezowie byli na badankach? 22.11.04, 13:42
              Tromyszko, mój mąż nie był jeszcze na badaniach. Chciałam na początek zrobic je
              pierwsza, wiesz prolaktyna, progesteron i inne ale czekam na @ i wówczas lecę
              w 3dc na badania. Ale jak wiesz musze uzbroic się w cierpliwość. No chyba, że
              coś mi odbije i kupię następny test na jutro rano do przetestowania. Czyżby
              poprzedni się pomylił?
              • tromysza trzymamy kciuki za mole. Dolaczam sie!!!! 22.11.04, 13:45
                • mola16 Re: trzymamy kciuki za mole. Dolaczam sie!!!! 22.11.04, 13:57
                  Dzięki dziewczynki, ale jestem pesymistką po tylu zrobionych testach. Więc na
                  nic nie liczę. Po prostu @ się spóźnia, i tej wersji będę się trzymać. Lepiej
                  się cieszyć z czegoś na co sie nie liczyło, niz rozczarować. Jutro dam znać jak
                  poszło. Albo będę płakać albo skakać do sufitu ze szczęścia.
    • magdulka26 Re: Tromysza i inne 22.11.04, 14:10
      Mola trzymam mocno kciuki ,ja czuję w moczu te Twoje II smile)Mój mąz nie badał
      żołnierzyków,ma to sie odbyć w środę .Coś zaczyna mi kręcić nosem ,czyżby
      przeleciał go strach.Jak nie pójdzie na badania to ja olewam wszystko sikiem
      prostym bez podnoszenia nogi.Zero lekarzy !!!!!!!!!!!!! koniec.Najwyżej
      będziemy bezdzietnym małżeństwem a ja wyląduje w Tworkach lada dzień po
      niedzieli.Cholera jasna my się musimy przed lekarzem wyginać w prawo i w lewo
      a oni ...boja sie badania tak prostego i bezbolesnego.Ech ci faceci....
    • ewkaczo JA TEZ!!! 22.11.04, 14:33
      Mola trzymam i ja moooooooocno za Ciebie ksiukasy! Byloby super jak by chociaz
      tobie sie teraz udalosmile
      Jak juz czytalyscie bylam dzis na USG. Wszystko poza tym ok. To ja w takim
      razie nie rozumiem po co gin przepisal mi CLO skoro miesiaczki mam regularne i
      pecherzyk 16mm?? Moze ktos zna odp na to pytanie?
      • mola16 Re: JA TEZ!!! 22.11.04, 14:47
        Dzięki Ewciu. Wiedziałam, że na Was to zawsze moge liczyc. Tu jest lepiej niż w
        rodzinie. Myślę, że na to pytanie odnośnie CLo może odpowiedzić nasza kochana
        encyklopedia Magdulka. Ona ma taka przeogromną wiedze na ten temat, że ho ho.
    • ewkaczo Kasiu! 22.11.04, 14:34
      Tromyszko droga! Niestety nie moglam byc wczesniej dluzej wiec zaluje ze Cie
      nie spotkalam ale Ty mi na maila tez nie odpisalassad
      Kiedy teraz bedziesz? O ktorej?
      • pamietka Molu :) jakieś newsy??? 23.11.04, 07:58
        • pamietka Witam we wtorek :) 23.11.04, 08:00
          Dziś wyjątkowo śpiący dzień!
    • mola16 Nadal czekam na @ 23.11.04, 07:58
      Cześc dziewczynki. Wczoraj jednak nie wytrzymałam i kupiłam ponownie test Quick
      View ale nic nie powiedziałam mężowi, bo on uważa, że to strata kasy więc jak
      tylko wróciłam do domku postanowiłam, że zrobie teścik od razu. W końcu to już
      po terminie @ i powinien wykazac obojetnie o której porze dnia. I zrobiłam, ale
      niestety na pierwszy rzut oka nic nie widać, żadnej drugiej kreski. Tylko, że
      ja jestem tak mocno uczulona, że widziałam taka wymyśloną, wirtualną kreseczke.
      Oczywiście nie oglądałm testu w świetle dziennym (bo skąd takie światło o godz.
      18-tej). Wniosek z tego bardzo jasny. Skoro jestem po termninie @ a test nie
      pokazał wyraźnych II kesek to nic z tego. Czekam spokojnie na @.
      • pamietka Re: Nadal czekam na @ 23.11.04, 08:01
        Czekam z Tobą i mocno przytulam smile
        • mola16 Re: Nadal czekam na @ 23.11.04, 08:06
          Dzięki Pamietka, troszkę mi smutno, ale niedługo zacznę nowy cykl i dołącze do
          was.
          • pamietka Re: Nadal czekam na @ 23.11.04, 08:12
            Molciu smile trzymaj sie cieplutko!
            ja starania musze odłożyć na kolejny miesiąc bo mój mąż ostro się pochorował -
            a ja właśnie jestem "u szczytu możliwości" sad
    • ewkaczo WTOREK 23.11.04, 09:28
      WITAJCIE !
      O widze ze jak na razie tylko pamietka i molasmile widac kto nie spi dlugo hihihi
      Dziewczynki to co bedziecie w sobote na spotkaniu?Ono jest w ogole bo jakos tak
      cicho o nim.
      Ale sie wczoraj wkurzylam ta wizyta u gina. Przepisac mi Clo od 10dc gdy lada
      dzien peknie mi pecherzyk??? Paranoja.Co prawda wzielam wczoraj 1 tabl ale po
      konsultacji z wieloma osobami doszlam do wniosku ze nie bede tego
      brala.Przeciez musi byc monitoring a co za tym idzie brac od 3dc.Mowie wam ze
      po prostu wysiadam.... Dzis moj 11dc a ja nie mam w ogole objawow
      owulacyjnych,zadnych bolow jajnika a ni podbrzusza. Nawet sluz nie jest taki
      jaki powinien, nie rozumiemsad
      • mola16 Re: WTOREK 23.11.04, 09:32
        Ewciu, a czy ten twój gin jest wiarygodny? Czy mu ufasz? a może skonsultuj to z
        jakimś innym specjalistą. Fakt, że najlepszymi specjalisami są nasze kochane
        dziewczynki z forum. A czy było widac pęcherzyk jak byłaś na wizycie? Ile miał
        mm?
        • kingakw Re: WTOREK 23.11.04, 09:41
          Witajcie w ten dziwny wtorek. Spotkanie nadal aktualne, prosze nie planowac nic
          innego na godz. 12 27.11 smile)) Pamietka, ja nie mam Twojej fotysmile)) Mola buziaki
          i wytrwałości, w końcu nie na darmo wymyśliłam nowe "staropolskie"
          przysłowie smile))

"W grudniu najczęściej zdarzają się cuda, więc i wam począć dzidzi się uda" smile))
          Pięknie mi dziś kopie na głowe smile))

P.S.Siedze z kawa na czacie, czekam na chętne... oczywiście na rozmowe
          chętnesmile))
          • pamietka Re: WTOREK 23.11.04, 09:59
            Już maszsmile
            Widzę,że Kinga wyrasta (ba nawet już chyba wyrosła) na poetkę smile
    • ewkaczo mola 23.11.04, 10:23
      ja juz raczej do tego gina nie pojde bo mnie wkurzyl a do tej pory uwazalam go
      za dobrego specjaliste. dzwonilam wczoraj do innego ze spec. endokrynolog i
      powiedzial ze nie ma sensu brac teraz clo i mam sie u niego pojawic w nast.
      cyklu. Pecherzyk wczoraj mierzyl 16mm.

P.s. pamietka smile przyslij mi swoje zdjecie: ewkaczo@poczta.onet.pl
      • tromysza Czesc kochane 23.11.04, 10:26
        Błagam Ewa zerknij na moje wyniki hormonów. Chyba nie są dobre. Co do Ciebie.
        Gadałam wczoraj z merllin i ona powiedziala, ze ten Twój gin jakiś dziwny. Nie
        powinien przepisywać Ci clo, bo jajeczko masz książkowe. Daj znać kiedy
        będziesz mogła pogadać na czacie. Molcia, a Ty ciągle nie masz @? kurcze...
        nasze spotkanie aktualne. Jak mogłoby być inaczej? Ale dzisiaj zakrecona
        jestem.Jeszcze zapomniałam mojego notesu, a mam dziś wykonać tysiąc ważnych
        telefonów
    • ewkaczo Re: Tromysza i inne 23.11.04, 11:08
      no i wszystkie prawie na czacie hihihi ale was zagonilamsmile
      tromyszko i co dzwinilas???? mow co powiedziala???
      odnosnie soboty-moze zarezerwujesz dla nas jakis wiekszy stolik,bywasz tam i
      wiesz jak jest.
      • tromysza Re: Tromysza i inne 23.11.04, 11:32
        Powiedziala, że mam natychmiast wyluzować i nie panikować. nie mam żadnego PCO
        i wszystko jest ok, bo mam normalna owu. A za wysoki poziom hormonu zbije mi
        lekami. I że mam sie cieszyć, bo przynajmniej wiadomo o co chodzi. smile ale mnie
        pocieszyła
    • mola16 Jutro wizyta w gina 23.11.04, 11:33
      Własnie się zapisałam na wizytę u gina na jutro o godz. 14-tej. Zapisałam się
      do całkiem nowego na NFZ ale tylko dlatego, że dostane (mam nadzieję)
      skierowanie na hormonki, toxo na NFZ, po co płacić. Może i USG mi od razu
      zrobi.
    • ewkaczo Re: Tromysza i inne 23.11.04, 11:47
      no to sie ciesze, mowilam zeby nie panikowac. Ja tez wczoraj najadlam sie
      nerwow ale wszystko trzeba na spokoj zalatwic. Kiedy mozemy pogadac na czacie?
      o ktorej?
      • tromysza ewcia 23.11.04, 11:49
        ja teraz moge
        • magdulka26 Tromyszko !!!!!!!!!!!!!! 23.11.04, 12:04
          Ale źle mnie zrozumiałas sad(( mi nie chodziło o to że TY ma pco ,absolutnie.Ja
          napisałam że Kattrin miała złe wyniki ,ona miała dobre fsh ale za wysokie Lh i
          dziewvzyny ją nastarszyły że to pco.A jak poszła do gina to sie okazało że jest
          ok.Przepraszam że tak wyszło ,jest mi teraz przykro i pewnie jesteś na mnie
          zła.Już nic nie będę pisać .Pa pa.
          • tromysza Nie jestem na Ciebie zła :))))))))))))) 23.11.04, 12:07
            Magdulka, jak możesz tak myśleć!!! Ja cenię Cię bardzo. Po prostu się
            zestresowałam. Sama wiesz jak to jest. Człowiek wszystkim sie przejmuje! Ale
            nawet przez chwilę nie byłam zła. Zdenerwowałam się tylko, że coś mi jest.
            Byłyście takie delikatne i tajemnicze, że już myślałam, że umieram smile))))))))))
            A Ty co miałaś z hormonkami?
            • magdulka26 Re: Nie jestem na Ciebie zła :))))))))))))) 23.11.04, 12:34
              U mnie była kosmiczna prolaktyna ,która 5-krotnie przekroczyła normy sad(.
              Progesteron też nie był za ciekawy coś około 8,1 ng/ml.
              Pomyślałam sobie ,ze Ty myslisz że masz pco a ja wcale takieje diagnozy nie
              postawiłam smile)).Poczułam się troszkę głupio i było mi smutno chlip chlip.
              Wierzę że już niedługo będzisz szczęśliwą mamusią.
              • tromysza Re: Nie jestem na Ciebie zła :))))))))))))) 23.11.04, 14:11
                no nic. idę dziś do lekarza jednak. mam nadzieje, że ona mi wyjaśni. Moja
                znajoma ginekolog powiedziała, że wyniki mogą być zawałszowane przez ciąże
                biochemiczną. Ale ja i tak czuje się strasznie. Za chwilę wychodzę, bo o 15.
                mam ginkę. Przynajmniej czegoś się dowiem.
    • ewkaczo Re: Tromysza i inne 23.11.04, 14:16
      tromysza jestem na czacie
      jak to jednak idziesz? i do ktorego jednak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka