armina 18.11.04, 16:46 Może to pytanie wyda wam się głupie, ale zapytam. Skąd wiadomo ,że trzeba podać coś na pęknięcie pęcherzyka? Tzn. skąd wiadomo ,że on sam nie pęknie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: Pytanie o pregnyl 18.11.04, 16:58 bo jak zobaczysz pęcherzyk po owulacji na usg ,który wygląda jak uciekające powietrze z balona ,albo zrobi Ci się torbiel to oznacza że jest coś nie tak z pęcherzykami.Po prawidłwej owulacji nie ma sladu po pęcherzyku) Odpowiedz Link
armina Re: Pytanie o pregnyl 18.11.04, 19:52 Dzięki za odpowiedź Ale skoro mam torbiel , przypuśćmy, to znaczy ,że pregnyl powinnam dostać już w poprzednim cyklu, bo ona wtedy powstała, tak? A przecież nie wiedziałam wtedy ,że ona mi sie zrobi. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Pytanie o pregnyl 19.11.04, 11:39 Dlatego powinnaś sobie zrobić np.monitoring żeby wiedzieć czy masz prawidłową owulację i czy pęka pęcherzyk.Jak nie zrobisz usg to nigdy nie sie dowiesz jak ona wygląda.POzdrawiam. Odpowiedz Link
armina Re: Pytanie o pregnyl 19.11.04, 15:04 Magdulko! Dzięki serdeczne za cierpliwość pzdr. Odpowiedz Link