magdulka26 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 10:32 Ja nie testowałam i raczej nie będę.Brzuch mnie już nawala więc wiem że za tydzień przyjdzie @@@ (( i już jest mi smutno że się nie udało. Odpowiedz Link
kalinosia Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 10:48 Madzia, nie martw się, mi się też nie udało. 29 dc (a cykle mam raczej krótkie), @ nie ma, tempka pow. 37 st., brzuch pobolewa, jakbym nie robiła bety w 8dpo to bym pewnie miała nadzieję, że się udało. A może ja za wcześnie tę betę zrobiłam, może w 8 dpo jeszcze nie doszło do zagnieżdżenia i dlatego nic nie wykazało? Kurcze, już też zaczynam fiksować Odpowiedz Link
monia.ms Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 07.12.04, 14:50 Madziu, A jak długo już się staracie? Ja od niedawna i właściwie sporadycznie siedzę na forum, więc nie wiem, chociaż pewnie już o tym pisałaś. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
malgo1001 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 10:34 ja dopiero albo aż 2 cykl starań z testami owu- pozytywnymi. Niestety w sobotę przyszła @!!!!!!! Czyli szybciej nawet niż zwykle, bo w 28 dc., dziś miałam testować. Już nabrałam sił na nowy cykl, no i w tym miesiącu badanie nasionek... Odpowiedz Link
nika111 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 11:12 Ja w czwartek mialam IUI i nie moge sie juz doczekac testowania. Jak myslicie kiedy moge testowac, bo chyba oszaleje,juz dzisiaj chcialam kupic test,ale to bez sensu.Czy tydzien po ovu,moze juz wyjsc wiarygodny wynik? Pozdrawiam Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 10:55 Faktycznie moze było za wczesnie ,8 dpo to mało troszkę.Jak masz cykle reg.to są szanse na fasolkę ) trzymam kciuki za Ciebie.Za siebie to już nie trzymam bo wiem że @ zawita.Trudno pewnie tak ma być. Odpowiedz Link
s.mal Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 11:00 ja nie testowałam, a dlaczego?? Wczoraj około goodz. 17:00 pojawiła się jakaś ciemna wydzielina, ale zaraz zniknęła. Pomyślałam że napewno dziś w nocy dostanę @, więc założyłam odpowiednią bieliznę, podpaskę itp. Rano wstałam a tu nic. Z jednej strony ucieszyłam się ale z drugiej to pewnie tylko kwestia czasu. w każdym bądź razie testu nie zrobiłam. czekam na @, choć jeszcze jej nie ma. Na razie jest tylko takie plamienie jak wczoraj o 17. Brzuszek mnie nie boli, w ogóle nie czuję się jak na @, tylko trochę piersi bolą. nie wiem co jest grane. Odpowiedz Link
iko78 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 11:22 S.mal a moze wam sie udalo Trzymam mocno kciuki zeby @ nie przyszla i to plamienie sie skonczylo. Daj znac. Pozdrawiam i czekam na dobre wiesci iko Odpowiedz Link
s.mal Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 20:17 Dziękuję iko za zainteresowanie moją osobą. Jeszcze nie mam @. To plamienie takie bylejakie. Sama nie wiem co o tym myśleć. Dziewczyny myślicie że jest jeszcze szansa na ciążę? A może zrobić jutro test? no chyba że dostanę @ z nocy. Pozdrawiam - S. Odpowiedz Link
aniutek76 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 11:29 Ja też wczoraj miałam plamienie i odpuściłam sobie dzisiejsze testowanie. Co prawda @ jeszcze nie widać, ale brzuch boli i piersi też. Już zaczynam myśleć o nastepnym cyklu. Pozdrowionka Odpowiedz Link
kasiuula Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 11:29 Ja miałam dzisiaj testować (dziś termin @), ale czuję że znowu się nie udało, więc jeszcze poczekam do jutra. Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 18:18 testowania nie ma, bo owu nie było ((((( dzisiaj ostatni dzień z luteina i czekam na @@@@@. Mam nadzieję, że przyjdzie szybko, bo juz sie nie mogę doczekac kolejnych starań. A tak wogóle nie cierpię sama siebie przed @@@@@@@. Pozdrawiam !!!!! Odpowiedz Link
iguana74 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 18:32 Ja czekam twardo do 13-go... Brzuch tak jakos dziwnie mnie rwie jak nigdy. I tempka twardo trzyma sie 37,1. Trzymam za Was a Wy błagam trzymajcie za mnie! Mikołajkowe buziaki dla wszystkich czekajacych!!! P.S. Ja tez nie cierpie sie przed @@@@ Odpowiedz Link
szymma Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 18:49 TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE PLAMIĄCE I NIE MAJĄCE @@@@!!! Odpowiedz Link
szymma Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 18:49 AAAAA NO I ZA TE MAJĄCE @@@ TEŻ TRZYMAM KCIUKI- ŻEBY W KOŃCU SIĘ UDAŁO!!!!! Odpowiedz Link
niecierpliwa78 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 19:10 Dziewczyny, a u mnie jakoś dziwnie z tą @. Plamienia zaczęły się w sobotę i to właściwie tylko wtedy gdy szłam do toalety, w niedzielę @ - standard! Ale dzisiaj mam 2 dc i coś skąpo z tą krewą. Normalnie to, aż ze mnie leci, a krewa utrzymyje się do 7 dc. Nie wiem co o tym myśleć, tym bardziej, że zjadłam multum tabletek przeciwbólowych, a do tego od dnia dzisiejszego jestem na clo. Czy mam robić test? Przy ewentualnej ciąży nie powinnam brać clo! Jak sądzicie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link
danik1 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 20:50 Zrobilam sobie test i moja pewnosc prysla jak banka mydlana. Na dodatek nie dostalam jeszcze @, wiec nie moge zaczac nowego cyklu. Trzymam kciuki za wszystkie, ktore jeszcze nie testowaly, zeby sie udalo!!! Odpowiedz Link
wajdi1 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 21:07 a ja sie boje testowac, tak bardzo sie nastawialam i nie chce sie rozczarowac... Odpowiedz Link
ariana1 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 22:08 Ja też się boję Kupiłam dzisiaj test i schowałam go w łazience przed mężem Ale boję się tej ciąży jak cholera! Wszystko przez tę cholerną ospę. Boję się!!!! Odpowiedz Link
aniutek76 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 07.12.04, 06:58 A ja już nie wiem co o tym myśleć. Test negatywny, a @ nie ma. Przy 28-dniowych cyklach (bardzo regularnych po bromergonie) dziś 30 dzień. Plamienia też minęły, brzuch nie boli. Zgłupiałam. Pozdrawiam Wszystkie Starające się Miłego dnia. Odpowiedz Link
iguana74 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 07.12.04, 07:49 Ja też trzymam test i czekam, czekam, czekam... I trzymam za Was wszystkie, zebyśmy wytrzymały z tym czekaniem, bo to naprawde niełatwe... Odpowiedz Link
ariana1 Ja już po teście 07.12.04, 10:21 Negatywny. Dziś 30 dc, 16 dpo i nic, nawet cienia drugiej kreski. Z jednej strony cieszę , bo bałabym się ,że dziecko będzie chore po ospie. Ale z drugiej strony , to jest dla mnie niepojęte. No bo jak można nie zajść w ciążę, skoro były dwa pęcherzyki, pękły ( i to widziałam na USG , bo test ovu wskazuje tylko ,że jest pęcherzyk ale nie wiadomo czy pęknie), były w tym czasie starania i nic. ???????????? Głupia jestem jakaś.... Czekam na @ Odpowiedz Link
kasiuula Re: Ja już po teście 07.12.04, 11:45 No więc ja mam podobną sytuację, wczoraj był termin @ i się nie pojawiła, więc wieczorem zrobiłam test i był negatywny. @ jeszcze nie ma - ale jeszcze nie ma, tempka też wysoka i nawet brzuch przes. Niech już przyjdzie, bo kolejny chciałabym zacząć już kolejny cykl, te dni to strata czasu!!! Arianko - ja tez w tym cyklu miała dwa jajeczka i też obydwa na bank pękły (monitoring). Miałam ogromne nadzieje, bo szansa przecież podwójna... Odpowiedz Link
s.mal Re: Ja już po teście 07.12.04, 12:57 ... ja też. i nic, brak II (( brak II, brak @, brak jakichkolwiek bóli brzuszka. Piersi tylko nabrzmiałe i to cholerne plamienie. jestem zła na cały świat. gdy słucham muzyki to płaczę. s.mal Odpowiedz Link
kalinosia Re: Ja już po teście 07.12.04, 16:02 tak jak u mnie Owu była piękna z 2-ch pęcherzyków, były 2 piękne ciałka żółte, przytulanko w odpowiednim momencie, tempka pow. 37, a jednak nie udało się , wczoraj dostałam @. Tak się też zastanawiam, co może być przyczyną, że jajeczko nie spotkało się z plemnikiem, skoro wszystko poszło na "tip-top"? Wrogi śluz i złe nasienie raczej wykluczam, bo raz już zaszłam w ciążę, ale poroniłam w 3 mcu. Więc co może być jeszcze przyczyną niepowodzenia? Odpowiedz Link
amelka1974 Re: Ja już po teście 07.12.04, 16:19 Też byłam pewna że się udało tym razem i NIC. Nie zdążyłam zatestować, @ przyszła nieoczekiwanie. Na dodatek moja bratowa właśnie zaciążyła chociaz wcale nie chciała...Cudownie. Ja na dwa-trzy cykle odpuszczam, poczekam na wiosenny powiew może będzie optymistyczny bardziej. .................................................... Tylko luz nas uratuje. Odpowiedz Link
ariana1 Re: Ja już po teście 07.12.04, 17:36 Kalinosia! Ja też zaszłam w 1 ciążę, po clo. A druga to była w ogóle typowa wpadka: bez żadnych leków, bez niczego. Niestety poroniłam w 8 tyg. A teraz przyszła @@@.... Odpowiedz Link
kalinosia Re: Ja już po teście 07.12.04, 18:26 ja miałam własnie ten cykl na clo, pięknie poszło wszystko, ale się nie udało : ( Poprzednia ciąża, ta poroniona, to u mnie też była w sumie wpadka (chociaż nie do końca, uznaliśmy po prostu, że rezygnujemy z zabezpieczeń i ew. stosunek przerywany a jeśli będzie ciąża to będzie fajnie, ale nie chcieliśmy tak bardzo jak teraz). Wtedy nei miałam pojęcia o wielu rzeczach, nie dbałam o siebie jak teraz, nie uważałam, nie chodziłam specjalnie częśto do lekarza, nie robiłąm żadnych badań, nie łykałam folika i td - a bez problemu zaszłam. Teraz mogłabym niemal książkę napisać o "tych" sprawach, u gina jestem po kilka razy w mcu, rózne badania mam porobione (sa ok na szczęście), mierzę tempkę, celujemy z mężem w dni płodne, folik, witaminy - a ciąży nie ma .Chyba trzeba zluzować. To się naprawdę sprawdza, że większość dziewczyn zachodzi wtedy, gdy odpuszczają... Odpowiedz Link
wajdi1 Re: Ja już po teście 07.12.04, 23:21 dziewczyny a moze to jakis wirus - oby ciazowy, u mnie tez test neg. a @nie przyszla jeszcze... i dziwnie sie czuje... modle sie... za was tez!!! Odpowiedz Link
s.mal Re: u mnie jest 08.12.04, 15:51 właśnie przyszła @. i dobrze bo to plamienie mnie niepokoiło, a teraz przynajmniej wiem na czym stoję. Odpowiedz Link
aniutek76 Re: Nadal nie ma @ 08.12.04, 20:04 u mnie też nadal nie ma; przy 28-dniowych cyklach, dzisiaj 31 dc; Odpowiedz Link
wajdi1 Re: Nadal nie ma @ 08.12.04, 20:52 u mnie tez jeszcze nie ma...jest nadzieja... Odpowiedz Link
danik1 Re: Nadal nie ma @ 08.12.04, 21:41 To rzeczywiscie jakis wirus, bo ja tez robilam test, wyszedl negatywny a @ jak nie bylo tak nie ma. Odpowiedz Link
aniutek76 Re: Nadal nie ma @ 09.12.04, 09:28 czyżbyśmy wszystkie zaciążyły? ja czekam z kolejnym testem do 13.12, ale coś czuję, że to się skończy wywoływaniem @ Odpowiedz Link
kasiuula Czy coś się u Was zmieniło?? 09.12.04, 10:17 U mnie bez zmian nadal @ nie ma. Odpowiedz Link
wajdi1 u mnie jest 09.12.04, 22:58 przyszla z potworna dwudniowa migrena... zaczynamy od poczatku... musze tylko wyslac meza na badanie plemniczkow (a on nawte nie chce o tym slyszec, help!), powodzenia dla tych co oczekuja - niech to bedzie fasolka!!!! Odpowiedz Link
takandrynka przyszla@ 10.12.04, 07:27 Witam... niestety przyszla sobie @. Przesunieta o pare dni ale to na pewno @ niestety. Chyba wezme lekko na wstrzymanie-zeby nie popasc od razu w psychoze Calusy Odpowiedz Link
aniutek76 Re: Czy coś się u Was zmieniło?? 10.12.04, 12:03 U mnie nadal nie widać @. Ale brzuch boli i znowu lekkie plamienie. W niedzielę robię kolejny test, o ile nie pojawi się wcześniej. Chciałabym już wiedzieć na czym stoję i kiedy kolejne strania. Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 11.12.04, 17:38 a czy ktoś nie widział mojej @@@@@@@. Gdzies mi zginęła. Pozdrawiam i czekam !!!!! Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 11.12.04, 18:35 Już się nie mogę doczekać poniedziałku ,ale z drugiej strony ten ból brzucha sprowadza mnie to pionu i czar pryska ( Nie wiem jak to przezyję jak dostanę @@@ wredną ,cóż pewnie popłaczę sobie w samotności i tu się Wam wyżalę jak zawsze.Wiem że na Was moge liczyć moje kochane. Odpowiedz Link
aniutek76 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 13.12.04, 08:20 Przyszła @@@. Nic dodać, nic ująć ((((( Odpowiedz Link
danik1 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 13.12.04, 23:07 @ nie przyszla! Jutro testuje! Boje sie i w ogole swiruje! Odpowiedz Link