Dodaj do ulubionych

Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie???n/t

06.12.04, 10:29
Obserwuj wątek
    • magdulka26 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 10:32
      Ja nie testowałam i raczej nie będę.Brzuch mnie już nawala więc wiem że za
      tydzień przyjdzie @@@ sad(( i już jest mi smutno że się nie udało.
      • kalinosia Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 10:48
        Madzia, nie martw się, mi się też nie udało. 29 dc (a cykle mam raczej
        krótkie), @ nie ma, tempka pow. 37 st., brzuch pobolewa, jakbym nie robiła bety
        w 8dpo to bym pewnie miała nadzieję, że się udało. A może ja za wcześnie tę
        betę zrobiłam, może w 8 dpo jeszcze nie doszło do zagnieżdżenia i dlatego nic
        nie wykazało? Kurcze, już też zaczynam fiksować smile
      • monia.ms Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 07.12.04, 14:50
        Madziu,
        A jak długo już się staracie?
        Ja od niedawna i właściwie sporadycznie siedzę na forum, więc nie wiem, chociaż
        pewnie już o tym pisałaś.
        Pozdrawiam,
    • malgo1001 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 10:34
      ja dopiero albo aż 2 cykl starań z testami owu- pozytywnymi.
      Niestety w sobotę przyszła @!!!!!!!
      Czyli szybciej nawet niż zwykle, bo w 28 dc., dziś miałam testować.
      Już nabrałam sił na nowy cykl, no i w tym miesiącu badanie nasionek...
      • nika111 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 11:12
        Ja w czwartek mialam IUI i nie moge sie juz doczekac testowania. Jak myslicie
        kiedy moge testowac, bo chyba oszaleje,juz dzisiaj chcialam kupic test,ale to
        bez sensu.Czy tydzien po ovu,moze juz wyjsc wiarygodny wynik?
        Pozdrawiam
    • magdulka26 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 10:55
      Faktycznie moze było za wczesnie ,8 dpo to mało troszkę.Jak masz cykle reg.to
      są szanse na fasolkę smile) trzymam kciuki za Ciebie.Za siebie to już nie trzymam
      bo wiem że @ zawita.Trudno pewnie tak ma być.
    • s.mal Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 11:00
      ja nie testowałam, a dlaczego??
      Wczoraj około goodz. 17:00 pojawiła się jakaś ciemna wydzielina, ale zaraz
      zniknęła. Pomyślałam że napewno dziś w nocy dostanę @, więc założyłam
      odpowiednią bieliznę, podpaskę itp. Rano wstałam a tu nic. Z jednej strony
      ucieszyłam się ale z drugiej to pewnie tylko kwestia czasu. w każdym bądź razie
      testu nie zrobiłam. czekam na @, choć jeszcze jej nie ma. Na razie jest tylko
      takie plamienie jak wczoraj o 17.
      Brzuszek mnie nie boli, w ogóle nie czuję się jak na @, tylko trochę piersi
      bolą.
      nie wiem co jest grane.
      • iko78 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 11:22
        S.mal a moze wam sie udalosmile
        Trzymam mocno kciuki zeby @ nie przyszla i to plamienie sie skonczylo.
        Daj znac.
        Pozdrawiam i czekam na dobre wiescismile
        iko
        • s.mal Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 20:17
          Dziękuję iko za zainteresowanie moją osobą.

Jeszcze nie mam @.
          To plamienie takie bylejakie. Sama nie wiem co o tym myśleć.
          Dziewczyny myślicie że jest jeszcze szansa na ciążę?
          A może zrobić jutro test? no chyba że dostanę @ z nocy.

Pozdrawiam - S.
      • aniutek76 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 11:29
        Ja też wczoraj miałam plamienie i odpuściłam sobie dzisiejsze testowanie. Co prawda @ jeszcze nie widać, ale brzuch boli i piersi też. Już zaczynam myśleć o nastepnym cyklu.
        Pozdrowionka
    • kattrin1 A ja tylko trzymam mocno kciukasy za Was:))))n/t 06.12.04, 11:07
    • kasiuula Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 11:29
      Ja miałam dzisiaj testować (dziś termin @), ale czuję że znowu się nie udało,
      więc jeszcze poczekam do jutra.
    • kalinosia ja w prezencie od Mikołaja dostałam @ :) n/t 06.12.04, 18:02

• zuzia36 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 18:18
      testowania nie ma, bo owu nie było sad(((((
      dzisiaj ostatni dzień z luteina i czekam na @@@@@.
      Mam nadzieję, że przyjdzie szybko, bo juz sie nie mogę doczekac kolejnych
      starań. A tak wogóle nie cierpię sama siebie przed @@@@@@@.
      Pozdrawiam !!!!!
      • iguana74 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 18:32
        Ja czekam twardo do 13-go... Brzuch tak jakos dziwnie mnie rwie jak nigdy. I
        tempka twardo trzyma sie 37,1. Trzymam za Was a Wy błagam trzymajcie za mnie!
        Mikołajkowe buziaki dla wszystkich czekajacych!!!
        P.S. Ja tez nie cierpie sie przed @@@@ uncertain
        • szymma Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 18:49
          TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE PLAMIĄCE I NIE MAJĄCE @@@@!!!

• szymma Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 18:49
            AAAAA NO I ZA TE MAJĄCE @@@ TEŻ TRZYMAM KCIUKI- ŻEBY W KOŃCU SIĘ UDAŁO!!!!!
      • niecierpliwa78 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 19:10
        Dziewczyny, a u mnie jakoś dziwnie z tą @. Plamienia zaczęły się w sobotę i to
        właściwie tylko wtedy gdy szłam do toalety, w niedzielę @ - standard! Ale
        dzisiaj mam 2 dc i coś skąpo z tą krewą. Normalnie to, aż ze mnie leci, a krewa
        utrzymyje się do 7 dc. Nie wiem co o tym myśleć, tym bardziej, że zjadłam
        multum tabletek przeciwbólowych, a do tego od dnia dzisiejszego jestem na clo.
        Czy mam robić test? Przy ewentualnej ciąży nie powinnam brać clo! Jak sądzicie?
        Pozdrawiam!
        • kasiuula Niecierpliwa78 07.12.04, 11:10
          A nie za wcześnie na Clo??
    • danik1 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 20:50
      Zrobilam sobie test i moja pewnosc prysla jak banka mydlana. Na dodatek nie
      dostalam jeszcze @, wiec nie moge zaczac nowego cyklu.
      Trzymam kciuki za wszystkie, ktore jeszcze nie testowaly, zeby sie udalo!!!
      • wajdi1 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 21:07
        a ja sie boje testowac, tak bardzo sie nastawialam i nie chce sie rozczarowac...
        • ariana1 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 06.12.04, 22:08
          Ja też się boję sad Kupiłam dzisiaj test i schowałam go w łazience przed
          mężem smile Ale boję się tej ciąży jak cholera! Wszystko przez tę cholerną ospę.
          Boję się!!!!
    • aniutek76 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 07.12.04, 06:58
      A ja już nie wiem co o tym myśleć. Test negatywny, a @ nie ma. Przy 28-dniowych cyklach (bardzo regularnych po bromergonie) dziś 30 dzień. Plamienia też minęły, brzuch nie boli. Zgłupiałam.
      Pozdrawiam Wszystkie Starające się smile Miłego dnia.
      • iguana74 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 07.12.04, 07:49
        Ja też trzymam test i czekam, czekam, czekam... I trzymam za Was wszystkie,
        zebyśmy wytrzymały z tym czekaniem, bo to naprawde niełatwe...
    • ariana1 Ja już po teście 07.12.04, 10:21
      Negatywny. Dziś 30 dc, 16 dpo i nic, nawet cienia drugiej kreski. Z jednej
      strony cieszę , bo bałabym się ,że dziecko będzie chore po ospie. Ale z drugiej
      strony , to jest dla mnie niepojęte. No bo jak można nie zajść w ciążę, skoro
      były dwa pęcherzyki, pękły ( i to widziałam na USG , bo test ovu wskazuje
      tylko ,że jest pęcherzyk ale nie wiadomo czy pęknie), były w tym czasie
      starania i nic. ???????????? Głupia jestem jakaś....
      Czekam na @
      • kasiuula Re: Ja już po teście 07.12.04, 11:45
        No więc ja mam podobną sytuację, wczoraj był termin @ i się nie pojawiła, więc
        wieczorem zrobiłam test i był negatywny. @ jeszcze nie ma - ale jeszcze nie ma,
        tempka też wysoka i nawet brzuch przes. Niech już przyjdzie, bo kolejny
        chciałabym zacząć już kolejny cykl, te dni to strata czasu!!! Arianko - ja tez
        w tym cyklu miała dwa jajeczka i też obydwa na bank pękły (monitoring). Miałam
        ogromne nadzieje, bo szansa przecież podwójna...
        • s.mal Re: Ja już po teście 07.12.04, 12:57
          ... ja też.
          i nic, brak II sad((
          brak II, brak @, brak jakichkolwiek bóli brzuszka. Piersi tylko nabrzmiałe i to
          cholerne plamienie.
          jestem zła na cały świat.
          gdy słucham muzyki to płaczę.
          s.mal
      • kalinosia Re: Ja już po teście 07.12.04, 16:02
        tak jak u mnie sad Owu była piękna z 2-ch pęcherzyków, były 2 piękne ciałka
        żółte, przytulanko w odpowiednim momencie, tempka pow. 37, a jednak nie udało
        się sad, wczoraj dostałam @. Tak się też zastanawiam, co może być przyczyną, że
        jajeczko nie spotkało się z plemnikiem, skoro wszystko poszło na "tip-top"?
        Wrogi śluz i złe nasienie raczej wykluczam, bo raz już zaszłam w ciążę, ale
        poroniłam w 3 mcu. Więc co może być jeszcze przyczyną niepowodzenia?
        • amelka1974 Re: Ja już po teście 07.12.04, 16:19
          Też byłam pewna że się udało tym razem i NIC. Nie zdążyłam zatestować, @
          przyszła nieoczekiwanie. Na dodatek moja bratowa właśnie zaciążyła chociaz
          wcale nie chciała...Cudownie.
          Ja na dwa-trzy cykle odpuszczam, poczekam na wiosenny powiew może będzie
          optymistyczny bardziej.
          ....................................................
          Tylko luz nas uratuje.
        • ariana1 Re: Ja już po teście 07.12.04, 17:36
          Kalinosia! Ja też zaszłam w 1 ciążę, po clo. A druga to była w ogóle typowa
          wpadka: bez żadnych leków, bez niczego. Niestety poroniłam w 8 tyg.
          A teraz przyszła @@@....
          • kalinosia Re: Ja już po teście 07.12.04, 18:26
            ja miałam własnie ten cykl na clo, pięknie poszło wszystko, ale się nie udało :
            ( Poprzednia ciąża, ta poroniona, to u mnie też była w sumie wpadka (chociaż
            nie do końca, uznaliśmy po prostu, że rezygnujemy z zabezpieczeń i ew. stosunek
            przerywany a jeśli będzie ciąża to będzie fajnie, ale nie chcieliśmy tak bardzo
            jak teraz). Wtedy nei miałam pojęcia o wielu rzeczach, nie dbałam o siebie jak
            teraz, nie uważałam, nie chodziłam specjalnie częśto do lekarza, nie robiłąm
            żadnych badań, nie łykałam folika i td - a bez problemu zaszłam. Teraz mogłabym
            niemal książkę napisać o "tych" sprawach, u gina jestem po kilka razy w mcu,
            rózne badania mam porobione (sa ok na szczęście), mierzę tempkę, celujemy z
            mężem w dni płodne, folik, witaminy - a ciąży nie ma sad.Chyba trzeba zluzować.
            To się naprawdę sprawdza, że większość dziewczyn zachodzi wtedy, gdy
            odpuszczają...
            • wajdi1 Re: Ja już po teście 07.12.04, 23:21
              dziewczyny a moze to jakis wirus - oby ciazowy, u mnie tez test neg. a @nie
              przyszla jeszcze... i dziwnie sie czuje... modle sie... za was tez!!!
              • kasiuula Nadal nie ma @ 08.12.04, 15:38
                Robi mnie w balona zmora
                • s.mal Re: u mnie jest 08.12.04, 15:51
                  właśnie przyszła @. i dobrze bo to plamienie mnie niepokoiło, a teraz
                  przynajmniej wiem na czym stoję.
                • aniutek76 Re: Nadal nie ma @ 08.12.04, 20:04
                  u mnie też nadal nie ma; przy 28-dniowych cyklach, dzisiaj 31 dc;
                  • wajdi1 Re: Nadal nie ma @ 08.12.04, 20:52
                    u mnie tez jeszcze nie ma...jest nadzieja...
                    • danik1 Re: Nadal nie ma @ 08.12.04, 21:41
                      To rzeczywiscie jakis wirus, bo ja tez robilam test, wyszedl negatywny a @ jak
                      nie bylo tak nie ma.
                      • aniutek76 Re: Nadal nie ma @ 09.12.04, 09:28
                        czyżbyśmy wszystkie zaciążyły? wink ja czekam z kolejnym testem do 13.12, ale coś czuję, że to się skończy wywoływaniem @
                        • kasiuula Czy coś się u Was zmieniło?? 09.12.04, 10:17
                          U mnie bez zmian nadal @ nie ma.
                          • wajdi1 u mnie jest 09.12.04, 22:58
                            przyszla z potworna dwudniowa migrena... zaczynamy od poczatku... musze tylko
                            wyslac meza na badanie plemniczkow (a on nawte nie chce o tym slyszec, help!),
                            powodzenia dla tych co oczekuja - niech to bedzie fasolka!!!!
                            • takandrynka przyszla@ 10.12.04, 07:27
                              Witam... niestety przyszla sobie @. Przesunieta o pare dni ale to na pewno @
                              niestety.
                              Chyba wezme lekko na wstrzymanie-zeby nie popasc od razu w psychozesmile

Calusy
                          • aniutek76 Re: Czy coś się u Was zmieniło?? 10.12.04, 12:03
                            U mnie nadal nie widać @. Ale brzuch boli i znowu lekkie plamienie. W niedzielę robię kolejny test, o ile nie pojawi się wcześniej. Chciałabym już wiedzieć na czym stoję i kiedy kolejne strania.
    • zuzia36 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 11.12.04, 17:38
      a czy ktoś nie widział mojej @@@@@@@. Gdzies mi zginęła.
      Pozdrawiam i czekam !!!!!
      • magdulka26 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 11.12.04, 18:35
        Już się nie mogę doczekać poniedziałku ,ale z drugiej strony ten ból brzucha
        sprowadza mnie to pionu i czar pryska sad( Nie wiem jak to przezyję jak dostanę
        @@@ wredną ,cóż pewnie popłaczę sobie w samotności i tu się Wam wyżalę jak
        zawsze.Wiem że na Was moge liczyć moje kochane.
        • aniutek76 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 13.12.04, 08:20
          Przyszła @@@. Nic dodać, nic ująć sad(((((
    • danik1 Re: Dziewczynki,jak Wasze mikołajkowe testowanie? 13.12.04, 23:07
      @ nie przyszla!
      Jutro testuje!
      Boje sie i w ogole swiruje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka