Dodaj do ulubionych

Tromyszka i spółka c.d.

08.01.05, 11:19
Dzis sobota ale zaczelam nowy watek bo tam znow dluga droda do wpisu hihihihi
Dziewuszki te ktore mialy dzis rano testowac??? Jak wyniki??? Piszcie bo sie
nie mozemy doczekac!!!!
Obserwuj wątek
    • pamietka Re: Tromyszka i spółka c.d. 08.01.05, 13:17
      Właśnie smile ja to się nawet zalogowałam specjanie w domu,żeby sparwdzić co tam z
      testami u Tromyszy i Maszuli!
      Dajcie znać smile
      I pamiętajcie,że na przytulenie i dobre słowo w tym wątku kandydatek nie
      zabraknie !!!!
      • kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 08.01.05, 13:19
        Cześć dziewczynki, ja dziś nie pracuje za to staram się odkopać mieszkanie smile U
        mnie 4 dc i tak sobie porachowałam, że w sumie oprócz tego, jeszcze jeden cykl
        przerwy, a potem juz zaczynam smile) To brzmi krócej niz 2 miesiące smile
        • pamietka Kinguś :) 08.01.05, 13:21
          wcześniej nie zdążyłam Ci pogratulowac zdobycia pracy!Bardzo się cieszę - tylko
          dbaj o siebie bo dwie prace są wyczerpujące!
          I błagam tylko nie chudnij tych 10 kg bo zostanie z Ciebie cień smile
          • kingakw Re: Kinguś :) 08.01.05, 13:28
            Pamietka postaram się, ale jak wpadam w wir pracy, to zapominam o jedzeniu smile
            • pamietka Re: Kinguś :) 08.01.05, 13:45
              Pracuje blisko więc będe Ci podrzucać kanapki wink
              • kingakw Re: Kinguś :) 08.01.05, 13:53
                Oki.... tylko nie z jajkiem smile) ;-P
                • pea_74 Re: Kinguś :) 08.01.05, 14:10
                  nigdy nie czytalam waszego watku az dzisiaj...bylam ciekawa co Kinia u Ciebie i
                  widze, ze masz prace i do staran juz niedalekosmile))
                  Ja ten cykl sobie odpuszczam ale od nastepnego bierzemy sie do robotysmile
                  Mam nadzieje ze wkrotce spotkamy sie na czacie, dzisiaj chyba nie dzialasmile
                  Pozdrawiam
                  • kingakw Re: Kinguś :) 08.01.05, 16:53
                    Witaj Peus. Faktycznie czat coś nie działa od wczoraj. Peus a co u Ciebie?
                    • espana1 Re: Kinguś :) 08.01.05, 16:59
                      27/28 dc-cykle 30 dniowe -testowałam o 16 -test negatywny
                      wcale sie nie zdziwiłam
                      tylko mi smutno
                      aa zreszta...napisałam na moim watku " wie wyrabiam...."
                      crying(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                      • maria.ksiazek Cześć dziewczyny.. 08.01.05, 21:52
                        ja narazie nie testowałam..(a właściwie testowałam w czwartek i była I krecha)
                        i tak kazala mi gn brać duphaston do 10.01.więc nie mam chyba na co liczyć..Ja
                        zatestuje to dam znać.
                        Ciekawe co u Tromyszy??
    • kingakw NIEDZIELA 09.01.05, 10:57
      Cześć dziewczynki, co tam słychać? Jak testowania i w ogóle jak mija weekend?
      Mój mija wypoczynkowo - imprezowo smile)
    • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka c.d. 09.01.05, 11:56
      Hej przy niedzielismile Ja juz pisalam ze cala nadzieja na ten cykl prysła bo
      tempka mi juz spadla wiec dzis lub jutro@ czyli MAŁPA~!!!! Mierzenie temp,testy
      owu,oeparol i castagnus........nic nie pomoglo!!!!!!
      • tromysza poniedziałek 10.01.05, 09:57
        hmm, ja zrobiłam test i jedna kreska. Nie zdziwiło mnie to. Za to od duphaston
        mam cycki jak balony, swędzą mnie i pieką. jeśli kobiety czują się tak w ciąży
        to szok. Wczoraj cały dzień pracowałam i jestem nieźle zmęczona. kinga,
        gratuluję pracy!!!! A co u reszty?
        • kingakw Re: poniedziałek 10.01.05, 10:01
          Witajcie kochane dziewczynki. Dziękuję za gratulacje, mam nadzieję, że czas
          zacznie teraz płynąć szybciej. Tromyszko przykro mi z powodu testu, ale może to
          za wczesnie albo może ma być kwiecień.
      • pamietka PONIEDZIAŁEK 10.01.05, 09:58
        Hello Miłe Panie,
        jak zaczął się i mija Wam poniedziałek?
        • pamietka Re: PONIEDZIAŁEK 10.01.05, 10:07
          Tromysza smile miał być kwiecień więc spokojnie smile a tych cycków to bardzo,bardzo
          zazdroszczę smile
          • tromysza Pamietka!!!! i inne 10.01.05, 10:40
            pamietka- rzeczywiście jest czego zazdrościć. najpierw cycki, a potem 5 min.
            później ja: koszmar. A w sobotę byłam u mojej przyjaciółki. Ex modelki i
            wpadłam w doła: Boże, jaka ona piękna, jaka chuda. A ja? Ech, szkoda gadać.
            Poczułam się jak dziewczynka z liceum, która zazdrości ładnej koleżance.
            Uwielbiam moją przyjaciółkę, ale czy ona dla mojego zdrowia psychicznego nie
            mogłaby być grubsza i brzydsza? I jeszcze powiedziała: O, biust ci urósł.
            Oczywiście, nie złośliwie. Tylko stwierdzająco. Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Dziś
            nie cierpię siebie. Za mało inteligentna, wykształcona, zorganizowana... no
            dobra, przepraszam, że Was zanudzam.
            chodzi o to, że zaraz będę miała @ i nie jestem w ciąży!
            • maria.ksiazek Poniedziałek u mnie.. 10.01.05, 11:00
              nie wziełam wczoraj duphastonu..po co marnować lek..ale dziś nie wyrobiłam i
              poszłam rano na bete..około 19 będzie wynik..tempka 37.2,ale na teście I
              krecha..po prostu chce być pewna że nic z tego.
              Tromysza,nie załamuj się koleżanką,wielkie piersi są sexi smile
              ja też mam spore (i po duphastonie coraz większe smile
              Buziaki
            • tromysza Ale... 10.01.05, 11:04
              jest jeden plus tego wszystkiego! Mój mąż dzisiaj dostał podwyżkę. To dobrze:
              dumny i doceniony. Faceci!
              i pytanie: dziewczyny, ile trzeba brać bromek?
              i drugie pytanie: czy to, że tak rosną i bolą mnie piersi to przypadkiem nie
              znaczy, że nie powinnam brać tego duphastonu.
              i trzecie pytanie: gdzie są nasze zaciążone!!!!????????? no gdzie. kindze
              wybaczam, bo pracuje.
              Ty a gdzie pracujesz? W tym banku? yyy
            • pamietka nie jesteś sama .... 10.01.05, 11:05
              Tromysza! ja,żeby było widać,że jestem kobietą to muszę porządny push-up
              założyć! Jakbym leżała na plaży bez biustonosza to nikt by nie zwrócił uwagi bo
              wyglądałabym jak chłopiec smile
              Wykształcona hmmm, własnie minęły mi dwa lata od otrzymania absolutorium a moja
              praca magisterska w powijakach - dramat,w najgorszym wypadku będę musiała
              powtórzyć 5 rok!
              PS w ciąży tez nie jestem sad
              • tromysza ze studiami... 10.01.05, 11:09
                mam dokładnie taką samą sytuację jak Ty. absolutorium mam, dwa lata minęły.
                muszę powtarzać rok. A praca w powijakach. nieźle, co? hmmm, podobne jesteśmy.
                no oprócz tych biustów. ja lubię małe biusty u kobiet, a duże tylko u chudych
                (jak u naszej kingusi)
                • pamietka Re: ze studiami... 10.01.05, 11:12
                  i do tego wypadnie z kieszeni 3500 zł bo tyle musze zapłacić za powtórzenie
                  roku sad
                • mola16 Re: ze studiami... 10.01.05, 11:16
                  Cześć dziewczynki. Ja też mam mały biust tym bardziej do mojej figury to
                  troszkę był za mały, ale od jakiegoś miesiąca utrzymuje się wiekszy i to pewnie
                  przez burzę hormonów, która teraz we mnie się dzieje.
                  Weekend miałam dośc spokojny, zaczynam zauważać nowe ciążowe zachcianki na
                  jedzonko, szkoda tylko, że na to niezdrowe typu pizza, frytki. Ale obiecałam
                  sobie, że będę sie zdrowo odżywiac w ciąży i co? Jak na razie to nic z tego.
                  Dziś już mi tak nie śmierdzi jak w piątek, więc myślę, że dzień będzie w
                  porządeczku. No tylko czasami ciągnie mnie na fajeczke, tak mam ochotę zpalic
                  papieroska... Ale w tym jestem silna.
            • kasiuula Re: Pamietka!!!! i inne 10.01.05, 11:17
              Cześć kochane, witam w poniedziałek ja miałam weekendowy wyjazd integracyjny
              tzw Christmas Party (wiecie to amerykańska firma i zwyczaje). Coprawda śniegu w
              górach zero i nici z "olimpiady śnieżnej" ale za to były Extreme Sports. Niby
              wszystko fajnie, ale ja nie skorzystałam - wiecie dlaczego. Poza tym sprawa
              mojej ciąży się szybko wydała. Wścibskie babeczki od razu zajarzyły, że nie
              palę (coprawda już od prawie roku, ale wszyscy razem rzadko się widujemy), nie
              piję i nie skaczę na parkiecie no i oczywiście nie biorę udziału w żadnych
              konkurencjach sportowych
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 11:02
      Hello ,czy u Was też tak cieplutko jak u mnie,w słońcu mam 20 stopni ,świeci
      słonko i mam wrażenie ze to początek wiosny.Ech niech ta zima szybko ucieka i
      przychodzi skowronkowa wiosenka smile)Pozdrawiam i łapcie wiruski ,są Wam
      potrzebne dziewczynki
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
      • pamietka Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 11:14
        Magdulka, codziennie prosimy o wiruski, fluidki itp.Im więcej tym lepiej smile
        Tylko nie zamęczaj się produkcja wirusków bo masz dbać przede wsyztskim o
        siebie i fasolkę (albo groszka). BTW a co byś chciała?
        • kasiuula A propos biustu - kto chce troszkę 10.01.05, 11:23
          bo u mnie stanowczo nadmiar.Obeznie mam D, a co dopiero będzie później, a jak
          będę karmić. Nie wyobrażam tego sobie
          • pamietka wezme każdą ilość :) 10.01.05, 11:35
            zawsze marzyłam o pięknym,dużym biuście!
            jak schudłam to mi biust spadł i wyglądał żałoście - właściwie to już nawet nie
            można mówic o biuście.
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 11:43
      Pamietko nie ma dla mnie znaczenia czy to będzie córcia czy syn.Pragnę
      szczęśliwie donosić i urodzić zdrowe dziecko.Ale jesli juz tak mogę sobie
      pomarzyć to ja bym chyba chciała synka,ech kurka wodna niech będzie i córcia
      nie ważne co ,niech będzie zdrowe .Ale mieszam jak dziad w torbie hahahha
      A jeśli chodzi o biust to przed ciążą 75 C a teraz rozmar większe.Za nie długo
      Sabrina przy mnie to będzie pikuś smile)))
      • kasiuula Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 12:51
        a co tu tak cicho????????? echo.......
        • mola16 Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 12:59
          Ja na razie podgladam was. Troszkę się zmartwiłam, bo czytałam wątek gdzie
          dziewczyna była u gina i po USG okazało się, że ma puste jajo płodowe, nie ma
          zarodka i teraz czeka ją zabieg. I teraz siedzę i myślę, bo dopiero za dwa dni
          mam pierwsza wizyte i martwię się, czy nie spotka mnie to samo. Wiem, że to
          głupie ale zamartwiam się.
          • tromysza mola!!! 10.01.05, 13:03
            chyba dostaniesz w skórę!!!!jutro się przekonasz, że jest wszystko ok. o której
            masz wizytę?
        • tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 13:02
          ja jestem. Dziś senno-leniwy dzień. kasiuula. a Ty się nie martw swoją betą, ta
          martina (czy dobrze napisałam?) ma rację. My za często panikujemy. Rozumiem
          Twój lęk i obawy, ale czasem to tylko niepotrzebny stres. Na pewno będzie
          wszystko ok. już trzy zaciążone na naszym wątku.
          • pamietka Mola! 10.01.05, 13:11
            Nie wariuj smile tylko zajmij się produkcja wirusów dla koleżanek smile
    • magdulka26 Mola 10.01.05, 13:11
      Wiem że sie boisz ale pamiętaj ze przed każdym usg będziesz się
      bać.Najtrudniejszy okres jest do 12 tc bo wszystko się moze zdarzyć.Grunt to
      pozytywne myslenie o dziecku i nie czytanie o poronieniach.Ja duzo czytam o
      noworodkach,wyprawce,wózkach itp ale nie na necie tylko w gazetach.Jak widzę
      takie słodkie maleństwo to odrazu głaskam swój brzuszek i wiem ze będzie
      dobrze.Trzymaj się cieplutko i nie myśl pesymistycznie.Czekam na wieści w środę.
    • mola16 Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 13:26
      Ale na mnie wskoczyły!!!! Hi, hi. Wizytę mam w środę o 17-tej. I tak samo jak
      ty Magdulko czytam gazetki i oglądam obrazki dzidzi i od razu się do nich
      uśmiecham, ale takie przykre histori się niestety zdarzają i nie bede ukrywac,
      one się rzeczywiście dzieją. I wtedy jest mi smutno.
      I ostatnio dowiedziałam się, że nie zawsze na pierwszej wizycie ginka robi USG,
      ale ja będę walczyć, żeby mi zrobiła. Chcę mieć pewność, że dzidzia tam jest i
      nic jej nie grozi.
      Dzięki dziewczynki za wsparcie. Co ja bym bez Was zrobiła....
      • pamietka Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 13:47
        mola16 napisała:

> Co ja bym bez Was zrobiła....

Na szczęście nie musisz się o tym przekonywać smile
        • kasiuula Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 13:57
          Naprawdę fajne z Was babki!!!!! Ja to się nigdy stąd nie wyniosę bez WAS !!!
          Wiecie ja na mój weekend wyjazdowy wzięłam nawet tampony bo cały czas nie mogę
          w to uwierzyć. I test zrobiłam kolejny w piątek. Wiem, że to schiza, ale cóż
          jestem zeschizowana
          • mola16 Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 14:00
            Ja też się nigdzie nie wybieram. Szkoda tylko, że Ewcia od nas odchodzi na
            jakis czas. Tak smutno mi będzie bez niej....
          • kasiuula Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 14:01
            Ach, powiedziałam już mojemu synkowi i też oszalał. Parę razy dziennie
            obserwuje mój brzuch (czy już urósł), ponieważ mój mąż tłumaczył mu że mamusia
            teraz nie może sie denerwować i ciężko pracować, to pyta mnie czy mam dobry
            humor i nawet łóżko sam sobie pościelił. Ach i stwierdził, że mam zakaz
            robienia kupy smile)))) bo jeszcze fasolke wycisnę smile)))))) Niezły jest. Ciekawe
            ile mu tak zostanie.......
            • pamietka Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 14:13
              Bardzo fajnie,że tak pozytywnie przyjął wiadomość o Twoim stanie smile Trzymam
              kciuki,żeby cały czas tak było.
              Oj Kasiula nie powiem,żebym Ci nie zazdrościła.Chłopczyk w domku, drugie
              dzieciątko w drodze ... cudnie smile
              Ale to taka pozytywna zazdrość smile
              • kasiuula Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 14:40
                Boże nie chcę sie przechwalać, ale naprawdę czuję się najszczęśliwszą kobietą
                na świecie.
                Kupiłam już sobie pierwszą bluzeczkę "przyszlościową" wink)))))))
                • mola16 Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 14:58
                  NIo szczęsciara z Ciebie!!!!
                  Ja na razie nie kukuję żadnych ciuszków ciążowych, żeby nie zapeszyć. W środe
                  mam pierwszą wizytę i po niej będe już spokojniejsza. Wówczas zacznę planować
                  małe zakupy i zmiany w mieszkaniu.
                  • magdulka26 Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 15:05
                    A mi mama kupiła kocyk,2 body,rajtuzki,pajacyka ,skarpeteczki ,ręczniczek po
                    kapieli.Była wysprzedaż i nie mogła sie oprzeć pokusie.Kocyk jest tak słodki że
                    mozna oszleć na jego punkcie,wogóle wszystko jest takie małe i słodkie.
                    • danik1 Kasiuula, magdulka26 10.01.05, 21:52
                      Kasiuula, ja tez mam juz jednego synka (w kwietniu bedzie mial 3 latka, a
                      Twoj?) a teraz nie moge sie doczekac na drugie. Tez Ci zazdroszcze, ze juz
                      jestes w ciazy, mam nadzieje, ze nalapie odpowiednia ilosc ciazowych wiruskow i
                      tez zajde! Acha i tez mam na imie Kaska!

Magdulka, kocyk, ciuszki i te wszystkie inne rzeczy dla maluchow sa przecudne.
                      Ja, jak bylam w pierwszej ciazy tez staralam sie nie kupowac, ale dostalismy
                      od znajomych i prawie codziennie je ogladalam i nie moglam sie doczekac
                      malenstwa.

Zycze Wam szczesliwych miesiecy do rozwiazania i jeszcze szczesliwszych juz z
                      dzieciatkiem w ramionach!!!
                      Pozdrawiam!!!
                      Kaska!
    • kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 15:27
      Witam, dziś mam na szczęście wolne, ale tylko dlatego, że musiałam załatwiać
      zaświadczenia o niekaralności i takie tam. Zdąrzyłam jeszcze wepchnąć się do
      kosmetyczki na 16, tak że znów znikam. Pozdrawiam wszystkie wątkowiczki i nie
      zapomnijcie mnie smile
      • tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 15:55
        kinga, ale to ten bank? odpowiedz pls. nie zapominamy o Tobie!!!!
        • kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 17:56
          Tak tromyszko dostałam prace w tym banku a w obecej propozycje przychodzenia
          już regularnie w konkretne dni. Tak więc będę zalatana, ale ja kocham taki tryb
          życia smile) Ale to wszystko sie zmienia, rok temu w styczniu nie miałam żadnej
          pracy ani nawet przyjaciół w Warszawie, teraz mam dwie prace i przyjaciół
          mnóstwo smile)
          • danik1 Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 21:56
            kingakw napisała:

Ale to wszystko sie zmienia, rok temu w styczniu nie miałam żadnej
            > pracy ani nawet przyjaciół w Warszawie, teraz mam dwie prace i przyjaciół
            > mnóstwo smile)

Gratuluje!!! Super sobie radzisz, tylko pozazdroscic!!!
            Pozdrawiam!!!
    • pamietka Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 09:59
      Witam Moje Koleżanki smile
      jak samopoczucie? ja mam tak dobry humor,że aż dziwnie ... mam nadzieję,że nikt
      nie postara się o zmianę mojego nastroju smile
      • kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 10:06
        Cześć dziewczynki, siedze teraz na porannej kawie na czacie, zaczął działać.
        Dzis idę podpisać umowę o pracę w banku, zobaczymy jakie rewelacje w niej
        będą smile Zapraszam na czata jeżeli któraś ma czas.
        • tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 10:33
          Kochane, a ja dostałam dziś @. i po tym duphastonie nic mnie nie boli. I nawet
          nie mam złego humoru. Pogodziłam się z tym. Ładna pogoda, co? Czuję wiosnę.
          Pamietka, dlaczego ktoś miałby Ci popsuć humor?
          • pamietka Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 10:43
            Tutaj tak jest - ja wpadam z rana w skowronkach a potem jakiś kretyn coś
            schrzani albo da jakąś plamę i masz babo placek smile
            póki co jest nieźle - chwile poczatowałam z Kingą i Balbiną smile Wpdałyśmy na
            pomysł spotkania,żeby oblać ciąże dziewczynek - póki my jeszcze możemy wink
            ja na 11:00 mam jakies spotaknie,więc musze się przygotować i znikam na pare
            chwil smile
          • mola16 Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 10:44
            Nie, nie, nie. Ja się tak nie bawię. Tych @ ma juz nie być. Jak tylko czytam,
            że ktos dostał @ to aż mam łzy w oczach. Kiedyś wydawało mi się to normalne a
            teraz jakoś bardziej emocjonalnie to przeżywam. I na dodatek Tromyszko masz
            dobry humorek. Oj pozazdrościć tylko.
    • kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 11:30
      Tromyszko bo to miał być kwiecień, nie psuj wróżce opinii smile)) Cieszę się, że
      masz mimo wszystko dobry humor. Pozdrawiam gorąco...
      • tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 11:35
        Też się tak pocieszam- ale jeśli do czerwca nie zajdę... wtedy to chyba się
        załamię sad Ale mam nadzieję, że wszystkie zaciążymy i przeniesiemy się na ciąże
        • kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 11:44
          Zawsze możesz o wróżbę poprosić kattrin... ona wywrózyła ciążę magdulki
          dokładnie w tym miesiącu co zaszła smile))
          • mola16 Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 11:48
            A jak jej wywróżyła? Tak tylko powiedziała i stało się, czy może jakieś inne
            sposoby???
            • kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 11:55
              Poprostu znając jej historie powiedziała, że czuje, że to stanie się w tym
              miesiącu. Oczywiście magdulka nie wierzyła...a finał wszyscy znająsmile))
              • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 12:04
                Ha ha i tak było serio,Kattrin wiedziała że nie będę plamić i że zaszłam .Oby
                takich wróżek więcej smile)
                Dziewczynki u mnie taka sliczna pogoda że aż się spiewać chce,słoneczko świeci
                i jest tak przyjemnie.Mola jak samopoczucie ,masz jakieś objawy ?? Jutro wizyta
                u gina ,będę trzymać kciuki za Was smile)
                • mola16 Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 12:10
                  Magdulko tak się boję przed tą pierwszą wizytą, że szok. Ale wiem, że to
                  normalne i wszystkie dziewczyny czegoś się obawiają. Mnie jak dotąd bolą tylko
                  cycki i to dośc mocno, nawet w nocy się budzę jak sobie troszeczkę jakiegoś
                  przycisnę. Najgorzej bolą brodawki. Poza tym czasami wieczorem sobie pobekam w
                  ciszy i nic wiecej. A ty? Jakie objawy u Ciebie?
          • tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 12:02
            jak to?????????????Ona wróży? kiedy jej to wywróżyła???????????? gdzie jest
            kattrin? i dlaczego ja nic nie wiem??? kinga, pisz!!!
            • kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 12:09
              Raczej można to nazwać przepowiadaniem. Mi też coś przepowiedziała... powiem
              wam jak sie spełni smile))
              • mola16 Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 12:12
                A kiedy? Zdradź chociaż taka tajemnicę. Jak długo mamy czekać?
                • danik1 Mola. 11.01.05, 12:18
                  Od kiedy bola Cie piersi? Mozesz podac w ktorym tygodniu zaczely? Bede
                  wdzieczna!
                  Pozdrawiam!!!
                  • mola16 Re: Mola. 11.01.05, 12:28
                    Pewnie. Cycki zaczęły mnie boleć jakiś tydzień po terminie spodziewanej @.
                    Wcześniej nic mnie nie bolało i myślałam, że to jest cykl stracony. Zawsze na
                    kilka dni przed @ bolały mnie piersi a i tak @ przychodziła. Ale to różnie
                    bywa. Czasami dziewczyny mają ten ból jeszcze przed terminem @ i mają dwie
                    kreseczki. Mój przypadek jest jakis inny, bo dopiero po terminie @ zaczęły mnie
                    boleć. A i jeszcze przed zrobieniem testu przyglądałam się moim piersiom i
                    zauważyłam lekkie ciemniejsze obwódki dookoła brodawek (dziewczyny pisały na
                    forum o takich wczesnych objawach ciąży).
                    • danik1 Re: Mola. 11.01.05, 15:10
                      mola16 napisała:

A i jeszcze przed zrobieniem testu przyglądałam się moim piersiom i
                      > zauważyłam lekkie ciemniejsze obwódki dookoła brodawek (dziewczyny pisały na
                      > forum o takich wczesnych objawach ciąży).

To dzisiaj ja przyjrze sie swoim!
                      Co do bolacych piersi to mnie pocieszylas. Dzisiaj moj 22 dc. To czekanie mnie
                      wykancza.
                      Dzieki i pozdrawiam!!!
              • tromysza ja też chcę!!! 11.01.05, 12:42
                Żeby mi przepowiedziała!!! gdzie ona jest!!!?????? smile
                • pamietka Re: ja też chcę!!! 11.01.05, 12:53
                  o święta naiwności wink
                  • tromysza Re: ja też chcę!!! 11.01.05, 13:00
                    Dwie nogi mocno umocowane na ziemi ma
                    pamietka cha cha cha
                    • pamietka Re: ja też chcę!!! 11.01.05, 13:34
                      z tymi nogami to niestety nie bałdzo smile
                      ja bylam kiedyś u wrózki ... nie do końca podobało mi sie to co mi powiedziała
                      (choć dla mnie niby dobrze)
    • kattrin1 Czesc Kochane Dziewczynki:)))) 11.01.05, 13:05
      hahaha nie wiem od czego zaczącsmile))
      Z tym wrózeniem to fakt, Madzi wywrózyłam, moze za mocne słowo, poprostu
      wiedziałam ze zaciązy w tym cyklu. Choc znamy sie tylko przez gg i telef. i
      znając jej historie, jak to sie mówi czułam ze w tym cyklu plamien nie bedzie
      miała i ze dzidzia juz sie gnieździ w jej brzuszku. Nie wierzyła, ale wkońcu
      zrobiła test i mamy teraz mamusiesmile)))
      To raczej intuicja, związana z tym ze dobrze znałam jej starania, wszystkie
      badania i jak sie czuła w każdym cyklu. Jak to powiedziała Kinga moze
      jestem "dobrym analitykiem ludzkich losów", bo jakos sobie sama nie moge nic
      wywróżyc, narazie hihiihihiihihsmile)))))))))))

Moze nie zawsze celnie ale służe pomocą o karzdej porzesmile Ale raczej wróżką nie
      jestem, musze z przykroscią powiedziec... choc bardzo bym chciałasmile

Buziaki i mocno pozdrawiam, Kasia
    • magdulka26 Molu :))) 11.01.05, 13:20
      Ja czuję się super ,aż za super smile) .A więc ,piersi mnie nie bolą-ale są
      większe,sikam jak wariatka ,nawet w nocy wstaje i potem usnąć nie mogę.Swędzą
      mnie brodawki i są takie większe i mają kolor różowy.Nie mam mdłości,nie
      wymiotuje,nie mam wilczego apetytu i nie przytyłam ani grama.W ciuszki sie
      mieszczę i zapinam spodnie.Ale podejrzewam że za miesiąc będzie problem z
      dopięciem moich spodni ale cóż czekam aż się brzusio pokaże.Czasem mam więszy
      brzuch ale to są chyba wzdęcia i zatrzymanie wody.Wiadomo macicia się powiększa
      i juz niedługo będziemy miały super bębenki.
      • mola16 Re: Molu :))) 11.01.05, 13:28
        Z tym sikaniem to mam tak samo. Co noc wstaję do toalety. Nie zdarzyło się,
        abym przespała choć jedną noc bez wstawania. Ale potem przytulam się do mojego
        misia (męża) i szybciutko zasypiam. U mnie ostatnio pojawiły się zachcianki.
        Ale staram się je zwalczać. Co do kilogramów to pozotało mi po świętach małe co
        nieco a tak poza tym bez zmian.
        Dobrze, że mdłości nas omijają cio?
    • tromysza magdulka 11.01.05, 13:44
      jeśli @ dostałam 28 dnia cyklu (rano)
      to cykl trwał 27 dni czy 28? kurcze, może jestem tępa, ale nie wiem jak to się
      liczy
      • rebcia Re: magdulka 11.01.05, 13:50
        Pierwszy dzień cyklu to pierwszy dzień miesiączki.
      • magdulka26 Re: magdulka 11.01.05, 13:55
        Jesli @ dostałaś w 28 dc to to już jest 1-szy dzień cyklu ,więc cykl trwał 27
        dni.Pierwszy dzień krwawienia =1 dc.
        Molu tak ,to bardzo dobrze że omijają nas mdłości,to chyba nic przyjemnego jak
        wszystko śmierdzi.Ktoś powie że brak mdłosci to zły objaw a ja w to nie
        wierzę.Moja koleżanka była w 3 m-cu jak dowiedziała sie o ciąży i czuła się
        dobrze.Nawet miała @.A więc jest na pewno dobrze ,skoro widziałam i słyszałam
        jak bije serduszko.
        • tromysza Re: magdulka 11.01.05, 14:10
          magda, w którym cyklu brania bromka i duphastonu zaszłaś? ja to jestem w szoku:
          nie dość, że nie miała po tym duphastonie pms- to w ogóle nie boli mnie brzuch,
          a normalnie w 1 dzień @ byłam non stop na środkach przeciwbólowych
          • magdulka26 Re: magdulka 11.01.05, 14:30
            Ja zaszłam w 3 cyklu smile).To dobrze ze nie masz pms ciesz sie laska .Czuję w
            moczu ze szybko zajdziesz zobaczysz.Góra 2-3 cykle i będziesz zaciążona.
            • tromysza Re: magdulka 11.01.05, 16:08
              mam nadzieję. w ogólę czuję, że zajdę. wiem, że moje problemy niedługo się
              skończą. Może to intuicja. Nie wiem tylko konkretnie kiedy się skończą. smile
              • kingakw Hello 11.01.05, 17:31
                To ja, wasz świeży pracoholik z odzysku smile Umowa podpisana, więc wpadam tu puki
                mam zcas, bo jutro 8. Jutro kończy mi się celibat smile)
                • kasiuula Środa 12.01.05, 09:18
                  Dziewczynki cóż to wczoraj był za dzień. Nad ranem moja siostra urodziła Hanię!
                  A popołudniu ja dowiedziałem się, że mam dwie fasolki w brzuchu. Do tej pory
                  jestem podekscytowana.
                  • pamietka Re: Środa 12.01.05, 09:33
                    Niesamowita wiadomość - podejrzewam,że podekscytowanie bardzo długo Ci nie
                    opadnie smile super smile
                    I oczywiście gratulacje dla świeżo upieczonej cioci smile
                  • mola16 Re: Środa 12.01.05, 11:02
                    Kasiula, niesamowita wiadomość. Gratuluję. No jedno jajeczko zawiodło ale dwa
                    spisały się na medal. Tak jak sama pisałaś to prawie jak kura nioska.
                    • tromysza zaciążone, imiona, inna, kinga 12.01.05, 12:00
                      uff. Witajcie kochana. Po pierwsze: kasiuula, gratuluję. Hihihi, to będzie
                      ambaras. Są w Twojej rodzinie bliźniaki? Po drugie: mola, kasiuula, magdulka:
                      macie już jakieś typy na imiona? intuicja mówi Wam jaka to może być płeć.
                      Szybiutko zaspokajajcie moją ciekawość.
                      kinga, jak w nowej pracy?
    • ewkaczo Czesc Dziewczynki! 12.01.05, 12:37
      Pewnie pomyslicie ze zdebilnialam ale ja i tak zagladam do Was codziennie i Was
      czyam....sad Z jednej strony nie chce a z drugiej nie moge nie zajrzec?? I co
      wy na to??? To chyba naprawde juz nalog?sad(((
      • tromysza Re: Czesc Dziewczynki! 12.01.05, 12:54
        nie, ja wiem, jak to jest. Ewa, po prostu myślisz o tym. Poza tym traktujesz
        nas już jak koleżanki... doskonale Cię rozumiem. Może już zostaniesz? Z tym czy
        bez tego i tak niedługo przeniesiemy się na ciąże.

P.S dziewczyny, czy Wam czasem podobają się inni mężczyźni. Ja dzisiaj poznałam
        takiego jednego- ech, naprawdę zabiło mi mocniej serce. A potem miałam
        taaaaaakie wyrzuty sumienia.
        • ewkaczo Re: Czesc Dziewczynki! 12.01.05, 12:58
          hehehe podobalo mi sie "...z tym czy bez tego...." usmialam siesmile)) No nie
          wiem zobacze jak o bedzie,posaram sie chociaz troche to ograniczyc hehehe
          p.s.
          oczywiscie ze podobaja mi sie czasami inni mezczyzni i uwazam ze to nie grzech
          patrzec na nichsmile))) i nic wiecej....wink
          • tromysza Re: Czesc Dziewczynki! 12.01.05, 13:01
            ograniczać- pewnie. Znikać- nie! smile przecież jak w ogóle nie jesz- to cały
            czas myślisz o jedzeniu. Żeby schudnąć wystarczy jeść mniej- ale zamotałam, co?
        • pamietka Re: Czesc Dziewczynki! 12.01.05, 13:10
          Tromysza ... eh ila ja Ci historii różnych moge opowiedzieć wink
      • pamietka Re: Czesc Dziewczynki! 12.01.05, 13:10
        Ewacia,jak fajnie Cie "słyszeć" smile
        Bedziesz na spotkanku???
        • tromysza mola, jak Twoje USG? 12.01.05, 13:22
          j.w

"Mężczyzna" przysłał mi przed chwilę smsa: było uroczo, mógłbym tak codziennie.
          O kurcze, serce wali mi jak oszalałe. Żona i matka in spe. Ładnie.
          • pamietka Troysza... 12.01.05, 13:32
            ja bank na następne spotkanie sie wystroisz wink
            • tromysza Re: Troysza... 12.01.05, 13:38
              dobrze, że coś mnie tknęło i włosy rano ułożyłam. I trochę się pomalowałam.
              Wyglądałam jak człowiek, a nie jak się czasem zdarza POTWÓR...
              Nie będzie następnego razu. Chyba nie. sad to było jednorazowe spotkanie
              służbowe. Ale miło, że wysłał smsa. Lepiej się z nim nie spotykać.Boże, a jeśli
              mój mąż to czyta????? On wie, że ja tu wchodzę.
              Mężu drogi, to jasne, że tylko Ciebie kocham!!! No i zanim coś powiesz, to
              przypomnij sobie jak w sobotę patrzyłeś na K. A raczej na jej nogi. Nie myśl,
              że nie widziałam...!!!!

Kinga, to fajnie, że w pracy fajnie!!! Ale to na pół etatu, tak?
              Masz zajęcie.
              Pamietka, a Ty to chyba gagatek jesteś!!!
          • kingakw Witam 12.01.05, 13:33
            Cześć, ja już po pierwszym dniu pracy. Było bardzo sympatycznie, świetne
            dziewczyny i w ogóle. natomiast jutro zasuwam do obu moich prac, w piątek też,
            jedna po drugiej, więc w sobotę zasne na spotkaniu... ale będę smile)) co najmniej
            ciałem....
            • pamietka Kinga:) 12.01.05, 13:40
              a jadłaś coś ???
              • kingakw Re: Kinga:) 12.01.05, 13:51
                Dopiero w domku przed chwilasmile
          • sabi35 Uwaga! 12.01.05, 13:35
            No, uważajcie, mi też pewnien mężczyzna głęboko spojrzał w oczy i teraz
            jesteśmy razem (aż nie myślałam że może być tak fajnie wink A miał być tylko
            flirt...
            • pamietka Re: Uwaga! 12.01.05, 13:38
              ee tam sabi jak sie kocha swojego partnera nad życie to taki niewinny flirt to
              jak żart
              ja jestem niepoprawną flirciarą wink
              • sabi35 Re: Uwaga! 12.01.05, 13:44
                Ja też byłam flirciarą, aż trafiła kosa na kamień. Dlatego nauczyłam się nie
                mówić ja zawsze... i ja nigdy... Ale nie żałuję.
          • mola16 Re: mola, jak Twoje USG? 12.01.05, 13:44
            No już zaczyna mi komputer powoli dochodzic do siebie. Po awarii prądu miałam
            małe problemy. Dziś po 17-tej mam wizytę i już nie mogę się doczekać. Siedze
            jak na szpilkach. O boże jak ja tą wizytę wytrzymam, chyba serce mi wyskoczy. A
            jak tylko zobaczę na monitorze maleństwo to na pewno się uspokoję.

Ewcia, jak miło jest cię znów tu spotkac.
            Co do innych facetów to uważam, że to normalne, że podobaja nam sie inni
            mężczyźni. Gdyby tak nie było oszukiwałybyśmy same siebie. Faceci też tak mają
            i oglądaja się za laskami na ulicy. To naturalny odruch u mężczyzn.
            • ewkaczo Re: mola, jak Twoje USG? 12.01.05, 13:48
              Pamietka raczej na spotkaniu mnie nie bedzie bo mam inne plany a poza tym o dla
              mnie za daleko ten Ursynow i nie lubie tych rejonow hehesad
              Molu,zaraz po usg pisz co i jak bo wszystkie jestesmy ciekawesmile
              • kingakw Tromyszko 12.01.05, 13:55
                Na pół, ale właśnie dlatego złożyłam tam CV, bo nie chcę rezygnowac z obecnej
                pracy. Wolałabym własnie tu zostać na stałe, a nie w banku.
                A co do facetów, to najnormalniejszy objaw zdrowej psychicznie kobiety, że
                podobaja jej sie inni smile))
                • tromysza uff 12.01.05, 13:57
                  Juz myślałam, że jestem zołzą.
                  Pewnie, że lepiej w tamtej pracy niż w banku. Przynajmniej ja tak myślę. Ale
                  fajnie, że masz dwie. I tak właśnie zaciążysz. UDa Ci się za pierwszym- maks
                  drugim razem
              • pamietka Ewcia 12.01.05, 13:58
                jaki Ursynów?
              • kingakw Ursynów??? 12.01.05, 14:06
                • pamietka Re: Ursynów??? 12.01.05, 14:07
                  ja też jakos nic nie znalazłam ale profilaktycznie w wątku spotkaniowym
                  wspomniałam,że powinno to być Centrum smile
                  Kinga ja Cie prosze Ty jedz!!!
                  • kingakw Re: Ursynów??? 12.01.05, 14:12
                    Pamietka gdzie mam jechac?? I Dlaczego Ewa nie dojedzie na Ursynow, a co jest
                    na Ursynowie...poza mna oczywiście? Chyba jestem przemęczona, bo nic nie kapuje.
                    • pamietka Re: Ursynów??? 12.01.05, 14:48
                      Nie jechać tylko jeść smile
                      jedz a nie jedź wink
    • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 14:28
      hihihi tyly Galeii entrum to Mokotow ale dla nie o ak jak Ursynow hihihi
      niewazne,nie przejmujie sie mna bo i tak mnie nie bedziesad((
      Kingus ale Ci zazdroszcze tych 2 prac bo ja juz nie wyrabiam z tym siedzeniem w
      domusad juz mam dosc.....Dlaczego tak trudno jest znalezc teraz nowa
      prace??????????
      • kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 14:36
        Ewciu mnie nie pytaj, bo ja sama nie miała żadnej przez kilka miesięcy i tego
        nie pojmowałam. Teraz mam co robić, ale to jakiś cud noworoczny, bo się tego
        wszystkiego nie spodziewałam. Nie martw się na pewno wkrótce Twoj los się
        odwróci. A dlaczego nie dotrzesz do nas... na Nowy Świat?
        • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 14:50
          Tromyszko jeśli chodzi o przeczucie ,to ja czuję że noszę córcię ,nie wiem skąd
          takie mysli mam.A co do imion to mamy parę opcji i nie jesteśmy zdecydowani.
          Córcia-Oliwia,Gabrysia,Zuzia
          Syn-Filip,Dawid,Oliwier.
          Podobają mi się wszystkie imiona i będzimy chyba robić losowanie.A moze Wy mi
          napiszecie które imiona Wam sie podobają z tych co wymieniałam.Zrobimy małą
          ankietę i zobaczymy jakie macie gusta.
          Molu czekam na wieści po dzisiejszym usg smile))
          • tromysza magdulka-imiona, córcia 12.01.05, 15:10
            magdulka, aż mi ciary przeszły, kiedy napisałaś ten post. Jakoś się wzruszyłam-
            powiedz, a raczej napisz nam jak to jest, kiedy marzenia o ciąży się spełniają?
            pls. zrób to.
            Co do imion: podobają mi się wszystkie. najmniej chyba Oliwia i Oliwier. Ale
            też są ok. Czyli w takiej kolejności.
            Gabrysia, Zuza, Oliwia
            Filip, Dawid, Oliwer.
            Oliwia i Filip teraz bardzo popularne. smile
            • pamietka Re: magdulka-imiona 12.01.05, 15:18
              Mnie sie podobają :
              dziewczynka: Weronika,Zuzanna,Gabrysia,Pola
              chłopiec:Mateusz,Jan,Jakub,Antek,Staś,Filip

będzie: Weronika i Mateusz smile)))))
      • pamietka Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 14:48
        Ewcia tyły Galerii Centtrum (czyli ex-Domów Towarowych centrum Wars,Sawa i
        Junior) to chyba ścisłe Centrum ? wink
    • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 15:03
      pamietka-o kurcze a ja caly czas mialam na mysli Galerie Mokotow choc nigdy nie
      widzialam tam Coffee H hehehehe widac ze jestem nieprzytomnasmile
      Magdulka mi sie podoba Oliwia,Filip i Dawidsmile
      • pamietka Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 15:14
        w GM sa nawet dwie kawiarnie CoffeeHeaven wink

• tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 16:00
          Pamietka, taaaaaka mądra. A ja dziś, kochana idę na premierę "Upiora w operze",
          • pamietka Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 16:09
            GM to mój trzeci dom wink
            Zazdroszczę,zazdroszczę - dla śmiertelników dostępny dopiero od piątku wink
            ale w piątek nie mogę,w sobotę ide na Ocean's Twelve więc pewnie
            poniedziałek/wtorek się wybiorę na Upiora wink

• magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 16:51
      Tromyszko pytasz się jak to jest jak spełnia sie to marzenie.Na samym początku
      sałym czas miałam jedną myśl w głowie -jestem w ciąży,jestem w ciazy,nie mogłam
      się skupić na niczym innym tylko na swoim odmiennym stanie.Cokolwiek robiłam
      myślałam o ciąży czyli obsesja wariatkowa.Teraz też myślę o dziecku,zastanawiam
      się jakie będzie miało włoski ,oczka ,usta,czy to będzie ona czy on,głaskam
      brzuszek i rozmawiam ze swoim słoneczkiem.Zastanawiam się jakie łóżeczeko
      kupimy,jaki kolor wózka,jaka pościel.Moja osoba przeszła metamorfozę czuję się
      już matką .Ale czasem mam też inne mysli ,boję się że sobie nie poradzę ,że nie
      będę wiedziała ile i jakie ciuszki kupić,co zrobię jak dziecko będzie
      płakać,czy ja będę dobrą matką i żoną?
      Ale na szczęście tych złych mysli jest mało i wiem że dam sobie radę ,jestem
      silną kobitką.Acha porodu się jak na razie nie boję ,zobaczymy co będzie jak
      wybije godzina 00.00 będę tak krzyczeć że mnie usłyszycie i przyjedziecie mi
      buzię zatkać hahhaha.
      Powiem Wam że jestem najszczęśliwaszą kobietą na kuli ziemskiej,noszę pod
      sercem nasz skarb który jest taki maleńki i bezbronny i całkowicie zależy
      odemnie.Kocham Cię ....kruszynko ....mama
      • kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 17:49
        magdulko, Ty nasza idealna mamo smile) Wybrałaś imiona, które sama kiedys chciałam
        nadać mojemu maleństwu, chłopca chciałam Dawida, a dziewczynkę Joanna, dość
        popularne, ale jak na razie każda Asia była dla mnie wspaniałą przyjaciółką smile))
      • danik1 Magdulka! 12.01.05, 20:45
        magdulka26 napisała:

Ale czasem mam też inne mysli ,boję się że sobie nie poradzę ,że nie
        >
        > będę wiedziała ile i jakie ciuszki kupić,co zrobię jak dziecko będzie
        > płakać,czy ja będę dobrą matką i żoną?

Czy bede wiedziala, kiedy dac jesc, kiedy przewinac, ...
        Magdulko z chwila urodzenia, nie wiem jak to sie dzieje, ale wszystko staje sie
        jasne. Ja bylam z daleka od rodziny, w obcym kraju, balam sie strasznie, a
        teraz moj synek ma ponad 2 latka i jest zdrowym, rozesmianym dzieckiem.

A z imion najbardziej podoba mi sie Oliwia i Oliwer!
        Pozdrawiam!!!
      • jedna_chwilka Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 20:59
        > Kocham Cię ....kruszynko ....mama <
        No i popłakałam się. Cudnie napisałaś Magdulko.
        I choć czytam Was codziennie, to nie zabierałam głosu, bo jesteście jak jedna
        Rodzina ale dziś ta Twoja "kruszynka" i "mama" w podpisie bardzo chwyciła mnie
        za serce.
        No mam tak, często się wzruszam.
        Sorka, że się wtrąciłam - uwierzcie, nie mogłam się powstrzymać.
        Buziaczki,
        Jagoda
      • pamietka Magdulka :) 13.01.05, 08:38
        Na pewno będziesz cudowną mamą, wszystkiego z czasem się nauczysz!
        Starając się o swoje maleńswto tyle sie dowiedziałaś, nauczyłaś - stałaś się
        nasza ekspertką ! Teraz oczekując na swoje maleństwo bedziesz poznawać inne
        rzeczy, uczyć się nowych i za czas jakiś nam wszystkim znów bedziesz doradzać:
        tylko nie w kwestiach badań hormonalnych a co ile karmić maleństwo, co to
        znaczy kolka itp.
        Jak widzisz marzenia sie spełniają i Twoje marzenie o byciu dobra i mądrą mamą
        na pewno sie spełni !!!
        • mola16 Re: Magdulka :) 13.01.05, 08:46
          Masz rację. Magdulko ja też mam takie chwile i zastanawiam się czy sobie dam
          radę, czy stane na wysokości zadania. Myslami urządzam pokój maleństwa ale
          głośno nic nie mówię aby nie zapeszyć. Więc są to tylko moje marzenia.
          Ale któraś z dziewczyn napisała, że wszystkiego uczymy się z chwilą przyjścia
          na świat bobaska. Ja ostatnio zastanawiałam się jak często zmienia się
          pieluszkę aby nie odpzrzyć małej pupki. Głupie to ale coz takie są moje myśli.

Wszystkie nasze wytęsknione bobaski będą miały cudowane życie.
          • danik1 Mola! 13.01.05, 14:29
            mola16 napisała:

Ja ostatnio zastanawiałam się jak często zmienia się
            > pieluszkę aby nie odpzrzyć małej pupki.

Co 3 godziny!!!
            Pozdrawiam!!!
    • mola16 Po wizycie 13.01.05, 08:07
      Cześć dziewczynki. Juz niedługo weekend i tylko na to czekam. Wczoraj jak
      wiecie miałam wizytę u gina. Od razu na poczatek troszke połaskotałam dumę pani
      doktor bo powiedziałam jej, że ma szczęśliwą rękę, bo jak tylko zaczęłam do
      niej chodzić to zaciążyłam. Pani zbadała mnie na fotelu potem wzięła na USG
      chociaż nie bardzo chciała robić bo stwierdziła, że to troszkę za wcześnie. A
      wg moich obliczen zaczyna sie 8tc. Więc najpierw zrobiła mi przez brzuszek ale
      nic nie było widać i potem takie szybciutkie dopochwowe, tylko zrobiła zdjęcie
      aby zmierzyc dzidzie i tyle. Nie chciała za bardzo przeszkadzać maleństwu i
      zakłócac spokoju. Wg USG wyszedł 7tc ale termin porodu różni się tylko o jeden
      dzień czyli mam na 30.08. Następną wizytę mam za 2 tygodnie i wówczas zrobi mi
      dokładniejsze badanie. Ale jestem już spokojna, wiem, że dzidzia siedzi tam
      sobie grzecznie i nie jest to wytwór mojej wyobraźni. Tylko mój mąż jest
      troszkę niespokojny, bo jakoś ostatnio nie mam ochoty na seks. Ale może to było
      spowodowane, że nie wiedziałam czy coś nie grozi maleństwu. Mam nadzieję, że to
      sie zmieni (ta ochota).
      No widzę, że weekend taki bardzo filmowy się zapowiada?
      • pamietka Re: Po wizycie 13.01.05, 08:33
        Molcia smilebardzo sie cieszę,że u Ciebie i Twojego maleństwa wszystko w porządku!
        Będę trzymała kciuki aż do samego 30.08 - czyli do moich urodzin smile Fajni
        ludzie sie wtedy rodza wink
        Przytulam Cię (ale nie za mocno żeby brzuszka nie uciskać wink

PS Z tym seksem to może być tak,że czasem hormonki wariują smile
        • magdulka26 Re: Po wizycie 13.01.05, 10:08
          Molu to super że jest wszystko w porządku ,bardzo się cieszę.TY masz na 30,08 a
          ja na 22.08 czyli rodzimy w podobnych terminach.Ale będzie jazda na
          porodówce.Wiesz co może stworzymy sobie taki wątek na forum sierpniowym i tam
          też będziemy się dzielić swoimi lękami i radościami.Jesteś
          Ty ,ja ,Kasiulla,Bodarka,załózmy i tam nasz fan-klub co o tym myslisz ?
          • mola16 Re: Po wizycie 13.01.05, 10:29
            Bedezie super. Juz napisalam na tamtym watku. Link do sierpniowek juz mam
            czekam teraz na watek.
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 13.01.05, 10:41
      Już jest nowy watek .Teraz musimy zwerbować ciężarówki na forum.
    • balbina11 Re: Tromyszka i spółka c.d. 13.01.05, 10:49
      Mogę się do Was dołączyć? Te co mnie znają wiedzą, że ciągle nie mogę się
      doczekać. Wszystko niby w porządku, żadnych leków i ciągle nic... Magdulko,
      Twoja historia daje mi nadzieję, że i na mnie w końcu przyjdzie czas...
      • tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 13.01.05, 11:30
        Ale będziecie tu wpadać? Bo już się zaniepokoiłam!!! miałyście tu być!!!
        kochane, tak się cieszę, że u Was wszystko ok. Mola, to super, że już jesteś po
        USG i wiesz, że dzidzia sobie tam jest. A seksem się nie martw- podobno
        pierwsze trzy miesiące zawsze tak jest. Magdulko, Twoja historia wzruszająca...
        buuuuuuuuuuuuuuuu.
        No a te niezaciążone jeszcze, co u Was?
    • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka c.d. 13.01.05, 12:23
      Molu extra wiescismile
      A umnie? wlasnie wczoraj zastanawialam sie dlaczego mialam tak krotki@ tylko 3
      dni i dosc skąpy wiec mysle ze to po castagnusie ale czy to dobrze???Magdulko
      jak myslisz??? No i nigdy tak nie mialam ale od wczoraj pobolewa mnie juz lewy
      jajnik a zawsze czulam je dopiero przy owu...hm...czy owu moze byc teraz
      wczesniej?czy to sie moze poprzesuwac?? jak myslicie???
      • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 13.01.05, 12:46
        Ewkaczo jak cykl sie skraca to i owulacja się przesuwa,ja przy cyklach 26
        dniowych miałam owulację ok 11 dc.Wiesz to że miałas tak krótką i skąpą @ może
        być winą castangusa ,tak samo jak po dupgastonie @ są bardziej skąpe.Teraz może
        u Ciebie dojrzewać pęcherzyk i dlatego go czujesz.Nie zawsze ból oznacza już
        samą owualcję.Trzymam kciuki żeby ten cykl był już Twoim ostatnim cyklem.
        • tromysza do magduli 13.01.05, 13:35
          No właśnie- mi się skrócił cykl. I nic mnie nie bolało. teraz dostałam 28 dnia
          @, czyli 27 cykl. To kiedy mogę mieć owu teraz?
          jak robiłam test owu trzy miesiące temu (potem miałam celibat, a we włoszech
          spontan) dwie kreski pokazały się 13 dnia cyklu. A teraz jak może być?
          • magdulka26 Re: do magduli 13.01.05, 13:56
            Tromyszko możesz miec ok 13 dc owulację,tak mi sie wydaje.Czyli bzykanko
            zacznijcie w 11 dc np smile)Powodzenia hahaha
    • ewkaczo Madziu 13.01.05, 12:56
      Dzieki magdulkosmileponiewaz mam jeszcze testy owu to 10dc zrobie sobie i zobacze
      co wykarze.Byc moze faktycznie ten cykl bede miala krotszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka