ewkaczo 08.01.05, 11:19 Dzis sobota ale zaczelam nowy watek bo tam znow dluga droda do wpisu hihihihi Dziewuszki te ktore mialy dzis rano testowac??? Jak wyniki??? Piszcie bo sie nie mozemy doczekac!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamietka Re: Tromyszka i spółka c.d. 08.01.05, 13:17 Właśnie ja to się nawet zalogowałam specjanie w domu,żeby sparwdzić co tam z testami u Tromyszy i Maszuli! Dajcie znać I pamiętajcie,że na przytulenie i dobre słowo w tym wątku kandydatek nie zabraknie !!!! Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 08.01.05, 13:19 Cześć dziewczynki, ja dziś nie pracuje za to staram się odkopać mieszkanie U mnie 4 dc i tak sobie porachowałam, że w sumie oprócz tego, jeszcze jeden cykl przerwy, a potem juz zaczynam ) To brzmi krócej niz 2 miesiące Odpowiedz Link
pamietka Kinguś :) 08.01.05, 13:21 wcześniej nie zdążyłam Ci pogratulowac zdobycia pracy!Bardzo się cieszę - tylko dbaj o siebie bo dwie prace są wyczerpujące! I błagam tylko nie chudnij tych 10 kg bo zostanie z Ciebie cień Odpowiedz Link
kingakw Re: Kinguś :) 08.01.05, 13:28 Pamietka postaram się, ale jak wpadam w wir pracy, to zapominam o jedzeniu Odpowiedz Link
pea_74 Re: Kinguś :) 08.01.05, 14:10 nigdy nie czytalam waszego watku az dzisiaj...bylam ciekawa co Kinia u Ciebie i widze, ze masz prace i do staran juz niedaleko)) Ja ten cykl sobie odpuszczam ale od nastepnego bierzemy sie do roboty Mam nadzieje ze wkrotce spotkamy sie na czacie, dzisiaj chyba nie dziala Pozdrawiam Odpowiedz Link
kingakw Re: Kinguś :) 08.01.05, 16:53 Witaj Peus. Faktycznie czat coś nie działa od wczoraj. Peus a co u Ciebie? Odpowiedz Link
espana1 Re: Kinguś :) 08.01.05, 16:59 27/28 dc-cykle 30 dniowe -testowałam o 16 -test negatywny wcale sie nie zdziwiłam tylko mi smutno aa zreszta...napisałam na moim watku " wie wyrabiam...." ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
maria.ksiazek Cześć dziewczyny.. 08.01.05, 21:52 ja narazie nie testowałam..(a właściwie testowałam w czwartek i była I krecha) i tak kazala mi gn brać duphaston do 10.01.więc nie mam chyba na co liczyć..Ja zatestuje to dam znać. Ciekawe co u Tromyszy?? Odpowiedz Link
kingakw NIEDZIELA 09.01.05, 10:57 Cześć dziewczynki, co tam słychać? Jak testowania i w ogóle jak mija weekend? Mój mija wypoczynkowo - imprezowo ) Odpowiedz Link
ewkaczo Re: Tromyszka i spółka c.d. 09.01.05, 11:56 Hej przy niedzieli Ja juz pisalam ze cala nadzieja na ten cykl prysła bo tempka mi juz spadla wiec dzis lub jutro@ czyli MAŁPA~!!!! Mierzenie temp,testy owu,oeparol i castagnus........nic nie pomoglo!!!!!! Odpowiedz Link
tromysza poniedziałek 10.01.05, 09:57 hmm, ja zrobiłam test i jedna kreska. Nie zdziwiło mnie to. Za to od duphaston mam cycki jak balony, swędzą mnie i pieką. jeśli kobiety czują się tak w ciąży to szok. Wczoraj cały dzień pracowałam i jestem nieźle zmęczona. kinga, gratuluję pracy!!!! A co u reszty? Odpowiedz Link
kingakw Re: poniedziałek 10.01.05, 10:01 Witajcie kochane dziewczynki. Dziękuję za gratulacje, mam nadzieję, że czas zacznie teraz płynąć szybciej. Tromyszko przykro mi z powodu testu, ale może to za wczesnie albo może ma być kwiecień. Odpowiedz Link
pamietka PONIEDZIAŁEK 10.01.05, 09:58 Hello Miłe Panie, jak zaczął się i mija Wam poniedziałek? Odpowiedz Link
pamietka Re: PONIEDZIAŁEK 10.01.05, 10:07 Tromysza miał być kwiecień więc spokojnie a tych cycków to bardzo,bardzo zazdroszczę Odpowiedz Link
tromysza Pamietka!!!! i inne 10.01.05, 10:40 pamietka- rzeczywiście jest czego zazdrościć. najpierw cycki, a potem 5 min. później ja: koszmar. A w sobotę byłam u mojej przyjaciółki. Ex modelki i wpadłam w doła: Boże, jaka ona piękna, jaka chuda. A ja? Ech, szkoda gadać. Poczułam się jak dziewczynka z liceum, która zazdrości ładnej koleżance. Uwielbiam moją przyjaciółkę, ale czy ona dla mojego zdrowia psychicznego nie mogłaby być grubsza i brzydsza? I jeszcze powiedziała: O, biust ci urósł. Oczywiście, nie złośliwie. Tylko stwierdzająco. Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Dziś nie cierpię siebie. Za mało inteligentna, wykształcona, zorganizowana... no dobra, przepraszam, że Was zanudzam. chodzi o to, że zaraz będę miała @ i nie jestem w ciąży! Odpowiedz Link
maria.ksiazek Poniedziałek u mnie.. 10.01.05, 11:00 nie wziełam wczoraj duphastonu..po co marnować lek..ale dziś nie wyrobiłam i poszłam rano na bete..około 19 będzie wynik..tempka 37.2,ale na teście I krecha..po prostu chce być pewna że nic z tego. Tromysza,nie załamuj się koleżanką,wielkie piersi są sexi ja też mam spore (i po duphastonie coraz większe Buziaki Odpowiedz Link
tromysza Ale... 10.01.05, 11:04 jest jeden plus tego wszystkiego! Mój mąż dzisiaj dostał podwyżkę. To dobrze: dumny i doceniony. Faceci! i pytanie: dziewczyny, ile trzeba brać bromek? i drugie pytanie: czy to, że tak rosną i bolą mnie piersi to przypadkiem nie znaczy, że nie powinnam brać tego duphastonu. i trzecie pytanie: gdzie są nasze zaciążone!!!!????????? no gdzie. kindze wybaczam, bo pracuje. Ty a gdzie pracujesz? W tym banku? yyy Odpowiedz Link
pamietka nie jesteś sama .... 10.01.05, 11:05 Tromysza! ja,żeby było widać,że jestem kobietą to muszę porządny push-up założyć! Jakbym leżała na plaży bez biustonosza to nikt by nie zwrócił uwagi bo wyglądałabym jak chłopiec Wykształcona hmmm, własnie minęły mi dwa lata od otrzymania absolutorium a moja praca magisterska w powijakach - dramat,w najgorszym wypadku będę musiała powtórzyć 5 rok! PS w ciąży tez nie jestem Odpowiedz Link
tromysza ze studiami... 10.01.05, 11:09 mam dokładnie taką samą sytuację jak Ty. absolutorium mam, dwa lata minęły. muszę powtarzać rok. A praca w powijakach. nieźle, co? hmmm, podobne jesteśmy. no oprócz tych biustów. ja lubię małe biusty u kobiet, a duże tylko u chudych (jak u naszej kingusi) Odpowiedz Link
pamietka Re: ze studiami... 10.01.05, 11:12 i do tego wypadnie z kieszeni 3500 zł bo tyle musze zapłacić za powtórzenie roku Odpowiedz Link
mola16 Re: ze studiami... 10.01.05, 11:16 Cześć dziewczynki. Ja też mam mały biust tym bardziej do mojej figury to troszkę był za mały, ale od jakiegoś miesiąca utrzymuje się wiekszy i to pewnie przez burzę hormonów, która teraz we mnie się dzieje. Weekend miałam dośc spokojny, zaczynam zauważać nowe ciążowe zachcianki na jedzonko, szkoda tylko, że na to niezdrowe typu pizza, frytki. Ale obiecałam sobie, że będę sie zdrowo odżywiac w ciąży i co? Jak na razie to nic z tego. Dziś już mi tak nie śmierdzi jak w piątek, więc myślę, że dzień będzie w porządeczku. No tylko czasami ciągnie mnie na fajeczke, tak mam ochotę zpalic papieroska... Ale w tym jestem silna. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Pamietka!!!! i inne 10.01.05, 11:17 Cześć kochane, witam w poniedziałek ja miałam weekendowy wyjazd integracyjny tzw Christmas Party (wiecie to amerykańska firma i zwyczaje). Coprawda śniegu w górach zero i nici z "olimpiady śnieżnej" ale za to były Extreme Sports. Niby wszystko fajnie, ale ja nie skorzystałam - wiecie dlaczego. Poza tym sprawa mojej ciąży się szybko wydała. Wścibskie babeczki od razu zajarzyły, że nie palę (coprawda już od prawie roku, ale wszyscy razem rzadko się widujemy), nie piję i nie skaczę na parkiecie no i oczywiście nie biorę udziału w żadnych konkurencjach sportowych Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 11:02 Hello ,czy u Was też tak cieplutko jak u mnie,w słońcu mam 20 stopni ,świeci słonko i mam wrażenie ze to początek wiosny.Ech niech ta zima szybko ucieka i przychodzi skowronkowa wiosenka )Pozdrawiam i łapcie wiruski ,są Wam potrzebne dziewczynki <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 11:14 Magdulka, codziennie prosimy o wiruski, fluidki itp.Im więcej tym lepiej Tylko nie zamęczaj się produkcja wirusków bo masz dbać przede wsyztskim o siebie i fasolkę (albo groszka). BTW a co byś chciała? Odpowiedz Link
kasiuula A propos biustu - kto chce troszkę 10.01.05, 11:23 bo u mnie stanowczo nadmiar.Obeznie mam D, a co dopiero będzie później, a jak będę karmić. Nie wyobrażam tego sobie Odpowiedz Link
pamietka wezme każdą ilość :) 10.01.05, 11:35 zawsze marzyłam o pięknym,dużym biuście! jak schudłam to mi biust spadł i wyglądał żałoście - właściwie to już nawet nie można mówic o biuście. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 11:43 Pamietko nie ma dla mnie znaczenia czy to będzie córcia czy syn.Pragnę szczęśliwie donosić i urodzić zdrowe dziecko.Ale jesli juz tak mogę sobie pomarzyć to ja bym chyba chciała synka,ech kurka wodna niech będzie i córcia nie ważne co ,niech będzie zdrowe .Ale mieszam jak dziad w torbie hahahha A jeśli chodzi o biust to przed ciążą 75 C a teraz rozmar większe.Za nie długo Sabrina przy mnie to będzie pikuś ))) Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 12:51 a co tu tak cicho????????? echo....... Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 12:59 Ja na razie podgladam was. Troszkę się zmartwiłam, bo czytałam wątek gdzie dziewczyna była u gina i po USG okazało się, że ma puste jajo płodowe, nie ma zarodka i teraz czeka ją zabieg. I teraz siedzę i myślę, bo dopiero za dwa dni mam pierwsza wizyte i martwię się, czy nie spotka mnie to samo. Wiem, że to głupie ale zamartwiam się. Odpowiedz Link
tromysza mola!!! 10.01.05, 13:03 chyba dostaniesz w skórę!!!!jutro się przekonasz, że jest wszystko ok. o której masz wizytę? Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 13:02 ja jestem. Dziś senno-leniwy dzień. kasiuula. a Ty się nie martw swoją betą, ta martina (czy dobrze napisałam?) ma rację. My za często panikujemy. Rozumiem Twój lęk i obawy, ale czasem to tylko niepotrzebny stres. Na pewno będzie wszystko ok. już trzy zaciążone na naszym wątku. Odpowiedz Link
pamietka Mola! 10.01.05, 13:11 Nie wariuj tylko zajmij się produkcja wirusów dla koleżanek Odpowiedz Link
magdulka26 Mola 10.01.05, 13:11 Wiem że sie boisz ale pamiętaj ze przed każdym usg będziesz się bać.Najtrudniejszy okres jest do 12 tc bo wszystko się moze zdarzyć.Grunt to pozytywne myslenie o dziecku i nie czytanie o poronieniach.Ja duzo czytam o noworodkach,wyprawce,wózkach itp ale nie na necie tylko w gazetach.Jak widzę takie słodkie maleństwo to odrazu głaskam swój brzuszek i wiem ze będzie dobrze.Trzymaj się cieplutko i nie myśl pesymistycznie.Czekam na wieści w środę. Odpowiedz Link
mola16 Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 13:26 Ale na mnie wskoczyły!!!! Hi, hi. Wizytę mam w środę o 17-tej. I tak samo jak ty Magdulko czytam gazetki i oglądam obrazki dzidzi i od razu się do nich uśmiecham, ale takie przykre histori się niestety zdarzają i nie bede ukrywac, one się rzeczywiście dzieją. I wtedy jest mi smutno. I ostatnio dowiedziałam się, że nie zawsze na pierwszej wizycie ginka robi USG, ale ja będę walczyć, żeby mi zrobiła. Chcę mieć pewność, że dzidzia tam jest i nic jej nie grozi. Dzięki dziewczynki za wsparcie. Co ja bym bez Was zrobiła.... Odpowiedz Link
pamietka Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 13:47 mola16 napisała: > Co ja bym bez Was zrobiła.... Na szczęście nie musisz się o tym przekonywać Odpowiedz Link
kasiuula Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 13:57 Naprawdę fajne z Was babki!!!!! Ja to się nigdy stąd nie wyniosę bez WAS !!! Wiecie ja na mój weekend wyjazdowy wzięłam nawet tampony bo cały czas nie mogę w to uwierzyć. I test zrobiłam kolejny w piątek. Wiem, że to schiza, ale cóż jestem zeschizowana Odpowiedz Link
mola16 Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 14:00 Ja też się nigdzie nie wybieram. Szkoda tylko, że Ewcia od nas odchodzi na jakis czas. Tak smutno mi będzie bez niej.... Odpowiedz Link
kasiuula Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 14:01 Ach, powiedziałam już mojemu synkowi i też oszalał. Parę razy dziennie obserwuje mój brzuch (czy już urósł), ponieważ mój mąż tłumaczył mu że mamusia teraz nie może sie denerwować i ciężko pracować, to pyta mnie czy mam dobry humor i nawet łóżko sam sobie pościelił. Ach i stwierdził, że mam zakaz robienia kupy )))) bo jeszcze fasolke wycisnę )))))) Niezły jest. Ciekawe ile mu tak zostanie....... Odpowiedz Link
pamietka Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 14:13 Bardzo fajnie,że tak pozytywnie przyjął wiadomość o Twoim stanie Trzymam kciuki,żeby cały czas tak było. Oj Kasiula nie powiem,żebym Ci nie zazdrościła.Chłopczyk w domku, drugie dzieciątko w drodze ... cudnie Ale to taka pozytywna zazdrość Odpowiedz Link
kasiuula Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 14:40 Boże nie chcę sie przechwalać, ale naprawdę czuję się najszczęśliwszą kobietą na świecie. Kupiłam już sobie pierwszą bluzeczkę "przyszlościową" ))))))) Odpowiedz Link
mola16 Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 14:58 NIo szczęsciara z Ciebie!!!! Ja na razie nie kukuję żadnych ciuszków ciążowych, żeby nie zapeszyć. W środe mam pierwszą wizytę i po niej będe już spokojniejsza. Wówczas zacznę planować małe zakupy i zmiany w mieszkaniu. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Juz dobrze, dobrze 10.01.05, 15:05 A mi mama kupiła kocyk,2 body,rajtuzki,pajacyka ,skarpeteczki ,ręczniczek po kapieli.Była wysprzedaż i nie mogła sie oprzeć pokusie.Kocyk jest tak słodki że mozna oszleć na jego punkcie,wogóle wszystko jest takie małe i słodkie. Odpowiedz Link
danik1 Kasiuula, magdulka26 10.01.05, 21:52 Kasiuula, ja tez mam juz jednego synka (w kwietniu bedzie mial 3 latka, a Twoj?) a teraz nie moge sie doczekac na drugie. Tez Ci zazdroszcze, ze juz jestes w ciazy, mam nadzieje, ze nalapie odpowiednia ilosc ciazowych wiruskow i tez zajde! Acha i tez mam na imie Kaska! Magdulka, kocyk, ciuszki i te wszystkie inne rzeczy dla maluchow sa przecudne. Ja, jak bylam w pierwszej ciazy tez staralam sie nie kupowac, ale dostalismy od znajomych i prawie codziennie je ogladalam i nie moglam sie doczekac malenstwa. Zycze Wam szczesliwych miesiecy do rozwiazania i jeszcze szczesliwszych juz z dzieciatkiem w ramionach!!! Pozdrawiam!!! Kaska! Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 15:27 Witam, dziś mam na szczęście wolne, ale tylko dlatego, że musiałam załatwiać zaświadczenia o niekaralności i takie tam. Zdąrzyłam jeszcze wepchnąć się do kosmetyczki na 16, tak że znów znikam. Pozdrawiam wszystkie wątkowiczki i nie zapomnijcie mnie Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 15:55 kinga, ale to ten bank? odpowiedz pls. nie zapominamy o Tobie!!!! Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 17:56 Tak tromyszko dostałam prace w tym banku a w obecej propozycje przychodzenia już regularnie w konkretne dni. Tak więc będę zalatana, ale ja kocham taki tryb życia ) Ale to wszystko sie zmienia, rok temu w styczniu nie miałam żadnej pracy ani nawet przyjaciół w Warszawie, teraz mam dwie prace i przyjaciół mnóstwo ) Odpowiedz Link
danik1 Re: Tromyszka i spółka c.d. 10.01.05, 21:56 kingakw napisała: Ale to wszystko sie zmienia, rok temu w styczniu nie miałam żadnej > pracy ani nawet przyjaciół w Warszawie, teraz mam dwie prace i przyjaciół > mnóstwo ) Gratuluje!!! Super sobie radzisz, tylko pozazdroscic!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 09:59 Witam Moje Koleżanki jak samopoczucie? ja mam tak dobry humor,że aż dziwnie ... mam nadzieję,że nikt nie postara się o zmianę mojego nastroju Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 10:06 Cześć dziewczynki, siedze teraz na porannej kawie na czacie, zaczął działać. Dzis idę podpisać umowę o pracę w banku, zobaczymy jakie rewelacje w niej będą Zapraszam na czata jeżeli któraś ma czas. Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 10:33 Kochane, a ja dostałam dziś @. i po tym duphastonie nic mnie nie boli. I nawet nie mam złego humoru. Pogodziłam się z tym. Ładna pogoda, co? Czuję wiosnę. Pamietka, dlaczego ktoś miałby Ci popsuć humor? Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 10:43 Tutaj tak jest - ja wpadam z rana w skowronkach a potem jakiś kretyn coś schrzani albo da jakąś plamę i masz babo placek póki co jest nieźle - chwile poczatowałam z Kingą i Balbiną Wpdałyśmy na pomysł spotkania,żeby oblać ciąże dziewczynek - póki my jeszcze możemy ja na 11:00 mam jakies spotaknie,więc musze się przygotować i znikam na pare chwil Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 10:44 Nie, nie, nie. Ja się tak nie bawię. Tych @ ma juz nie być. Jak tylko czytam, że ktos dostał @ to aż mam łzy w oczach. Kiedyś wydawało mi się to normalne a teraz jakoś bardziej emocjonalnie to przeżywam. I na dodatek Tromyszko masz dobry humorek. Oj pozazdrościć tylko. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 11:30 Tromyszko bo to miał być kwiecień, nie psuj wróżce opinii )) Cieszę się, że masz mimo wszystko dobry humor. Pozdrawiam gorąco... Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 11:35 Też się tak pocieszam- ale jeśli do czerwca nie zajdę... wtedy to chyba się załamię Ale mam nadzieję, że wszystkie zaciążymy i przeniesiemy się na ciąże Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 11:44 Zawsze możesz o wróżbę poprosić kattrin... ona wywrózyła ciążę magdulki dokładnie w tym miesiącu co zaszła )) Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 11:48 A jak jej wywróżyła? Tak tylko powiedziała i stało się, czy może jakieś inne sposoby??? Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 11:55 Poprostu znając jej historie powiedziała, że czuje, że to stanie się w tym miesiącu. Oczywiście magdulka nie wierzyła...a finał wszyscy znają)) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 12:04 Ha ha i tak było serio,Kattrin wiedziała że nie będę plamić i że zaszłam .Oby takich wróżek więcej ) Dziewczynki u mnie taka sliczna pogoda że aż się spiewać chce,słoneczko świeci i jest tak przyjemnie.Mola jak samopoczucie ,masz jakieś objawy ?? Jutro wizyta u gina ,będę trzymać kciuki za Was ) Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 12:10 Magdulko tak się boję przed tą pierwszą wizytą, że szok. Ale wiem, że to normalne i wszystkie dziewczyny czegoś się obawiają. Mnie jak dotąd bolą tylko cycki i to dośc mocno, nawet w nocy się budzę jak sobie troszeczkę jakiegoś przycisnę. Najgorzej bolą brodawki. Poza tym czasami wieczorem sobie pobekam w ciszy i nic wiecej. A ty? Jakie objawy u Ciebie? Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 12:02 jak to?????????????Ona wróży? kiedy jej to wywróżyła???????????? gdzie jest kattrin? i dlaczego ja nic nie wiem??? kinga, pisz!!! Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 12:09 Raczej można to nazwać przepowiadaniem. Mi też coś przepowiedziała... powiem wam jak sie spełni )) Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i spółka c.d. 11.01.05, 12:12 A kiedy? Zdradź chociaż taka tajemnicę. Jak długo mamy czekać? Odpowiedz Link
danik1 Mola. 11.01.05, 12:18 Od kiedy bola Cie piersi? Mozesz podac w ktorym tygodniu zaczely? Bede wdzieczna! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
mola16 Re: Mola. 11.01.05, 12:28 Pewnie. Cycki zaczęły mnie boleć jakiś tydzień po terminie spodziewanej @. Wcześniej nic mnie nie bolało i myślałam, że to jest cykl stracony. Zawsze na kilka dni przed @ bolały mnie piersi a i tak @ przychodziła. Ale to różnie bywa. Czasami dziewczyny mają ten ból jeszcze przed terminem @ i mają dwie kreseczki. Mój przypadek jest jakis inny, bo dopiero po terminie @ zaczęły mnie boleć. A i jeszcze przed zrobieniem testu przyglądałam się moim piersiom i zauważyłam lekkie ciemniejsze obwódki dookoła brodawek (dziewczyny pisały na forum o takich wczesnych objawach ciąży). Odpowiedz Link
danik1 Re: Mola. 11.01.05, 15:10 mola16 napisała: A i jeszcze przed zrobieniem testu przyglądałam się moim piersiom i > zauważyłam lekkie ciemniejsze obwódki dookoła brodawek (dziewczyny pisały na > forum o takich wczesnych objawach ciąży). To dzisiaj ja przyjrze sie swoim! Co do bolacych piersi to mnie pocieszylas. Dzisiaj moj 22 dc. To czekanie mnie wykancza. Dzieki i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
tromysza ja też chcę!!! 11.01.05, 12:42 Żeby mi przepowiedziała!!! gdzie ona jest!!!?????? Odpowiedz Link
tromysza Re: ja też chcę!!! 11.01.05, 13:00 Dwie nogi mocno umocowane na ziemi ma pamietka cha cha cha Odpowiedz Link
pamietka Re: ja też chcę!!! 11.01.05, 13:34 z tymi nogami to niestety nie bałdzo ja bylam kiedyś u wrózki ... nie do końca podobało mi sie to co mi powiedziała (choć dla mnie niby dobrze) Odpowiedz Link
kattrin1 Czesc Kochane Dziewczynki:)))) 11.01.05, 13:05 hahaha nie wiem od czego zacząc)) Z tym wrózeniem to fakt, Madzi wywrózyłam, moze za mocne słowo, poprostu wiedziałam ze zaciązy w tym cyklu. Choc znamy sie tylko przez gg i telef. i znając jej historie, jak to sie mówi czułam ze w tym cyklu plamien nie bedzie miała i ze dzidzia juz sie gnieździ w jej brzuszku. Nie wierzyła, ale wkońcu zrobiła test i mamy teraz mamusie))) To raczej intuicja, związana z tym ze dobrze znałam jej starania, wszystkie badania i jak sie czuła w każdym cyklu. Jak to powiedziała Kinga moze jestem "dobrym analitykiem ludzkich losów", bo jakos sobie sama nie moge nic wywróżyc, narazie hihiihihiihih))))))))))) Moze nie zawsze celnie ale służe pomocą o karzdej porze Ale raczej wróżką nie jestem, musze z przykroscią powiedziec... choc bardzo bym chciała Buziaki i mocno pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
magdulka26 Molu :))) 11.01.05, 13:20 Ja czuję się super ,aż za super ) .A więc ,piersi mnie nie bolą-ale są większe,sikam jak wariatka ,nawet w nocy wstaje i potem usnąć nie mogę.Swędzą mnie brodawki i są takie większe i mają kolor różowy.Nie mam mdłości,nie wymiotuje,nie mam wilczego apetytu i nie przytyłam ani grama.W ciuszki sie mieszczę i zapinam spodnie.Ale podejrzewam że za miesiąc będzie problem z dopięciem moich spodni ale cóż czekam aż się brzusio pokaże.Czasem mam więszy brzuch ale to są chyba wzdęcia i zatrzymanie wody.Wiadomo macicia się powiększa i juz niedługo będziemy miały super bębenki. Odpowiedz Link
mola16 Re: Molu :))) 11.01.05, 13:28 Z tym sikaniem to mam tak samo. Co noc wstaję do toalety. Nie zdarzyło się, abym przespała choć jedną noc bez wstawania. Ale potem przytulam się do mojego misia (męża) i szybciutko zasypiam. U mnie ostatnio pojawiły się zachcianki. Ale staram się je zwalczać. Co do kilogramów to pozotało mi po świętach małe co nieco a tak poza tym bez zmian. Dobrze, że mdłości nas omijają cio? Odpowiedz Link
tromysza magdulka 11.01.05, 13:44 jeśli @ dostałam 28 dnia cyklu (rano) to cykl trwał 27 dni czy 28? kurcze, może jestem tępa, ale nie wiem jak to się liczy Odpowiedz Link
rebcia Re: magdulka 11.01.05, 13:50 Pierwszy dzień cyklu to pierwszy dzień miesiączki. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: magdulka 11.01.05, 13:55 Jesli @ dostałaś w 28 dc to to już jest 1-szy dzień cyklu ,więc cykl trwał 27 dni.Pierwszy dzień krwawienia =1 dc. Molu tak ,to bardzo dobrze że omijają nas mdłości,to chyba nic przyjemnego jak wszystko śmierdzi.Ktoś powie że brak mdłosci to zły objaw a ja w to nie wierzę.Moja koleżanka była w 3 m-cu jak dowiedziała sie o ciąży i czuła się dobrze.Nawet miała @.A więc jest na pewno dobrze ,skoro widziałam i słyszałam jak bije serduszko. Odpowiedz Link
tromysza Re: magdulka 11.01.05, 14:10 magda, w którym cyklu brania bromka i duphastonu zaszłaś? ja to jestem w szoku: nie dość, że nie miała po tym duphastonie pms- to w ogóle nie boli mnie brzuch, a normalnie w 1 dzień @ byłam non stop na środkach przeciwbólowych Odpowiedz Link
magdulka26 Re: magdulka 11.01.05, 14:30 Ja zaszłam w 3 cyklu ).To dobrze ze nie masz pms ciesz sie laska .Czuję w moczu ze szybko zajdziesz zobaczysz.Góra 2-3 cykle i będziesz zaciążona. Odpowiedz Link
tromysza Re: magdulka 11.01.05, 16:08 mam nadzieję. w ogólę czuję, że zajdę. wiem, że moje problemy niedługo się skończą. Może to intuicja. Nie wiem tylko konkretnie kiedy się skończą. Odpowiedz Link
kingakw Hello 11.01.05, 17:31 To ja, wasz świeży pracoholik z odzysku Umowa podpisana, więc wpadam tu puki mam zcas, bo jutro 8. Jutro kończy mi się celibat ) Odpowiedz Link
kasiuula Środa 12.01.05, 09:18 Dziewczynki cóż to wczoraj był za dzień. Nad ranem moja siostra urodziła Hanię! A popołudniu ja dowiedziałem się, że mam dwie fasolki w brzuchu. Do tej pory jestem podekscytowana. Odpowiedz Link
pamietka Re: Środa 12.01.05, 09:33 Niesamowita wiadomość - podejrzewam,że podekscytowanie bardzo długo Ci nie opadnie super I oczywiście gratulacje dla świeżo upieczonej cioci Odpowiedz Link
mola16 Re: Środa 12.01.05, 11:02 Kasiula, niesamowita wiadomość. Gratuluję. No jedno jajeczko zawiodło ale dwa spisały się na medal. Tak jak sama pisałaś to prawie jak kura nioska. Odpowiedz Link
tromysza zaciążone, imiona, inna, kinga 12.01.05, 12:00 uff. Witajcie kochana. Po pierwsze: kasiuula, gratuluję. Hihihi, to będzie ambaras. Są w Twojej rodzinie bliźniaki? Po drugie: mola, kasiuula, magdulka: macie już jakieś typy na imiona? intuicja mówi Wam jaka to może być płeć. Szybiutko zaspokajajcie moją ciekawość. kinga, jak w nowej pracy? Odpowiedz Link
ewkaczo Czesc Dziewczynki! 12.01.05, 12:37 Pewnie pomyslicie ze zdebilnialam ale ja i tak zagladam do Was codziennie i Was czyam.... Z jednej strony nie chce a z drugiej nie moge nie zajrzec?? I co wy na to??? To chyba naprawde juz nalog?((( Odpowiedz Link
tromysza Re: Czesc Dziewczynki! 12.01.05, 12:54 nie, ja wiem, jak to jest. Ewa, po prostu myślisz o tym. Poza tym traktujesz nas już jak koleżanki... doskonale Cię rozumiem. Może już zostaniesz? Z tym czy bez tego i tak niedługo przeniesiemy się na ciąże. P.S dziewczyny, czy Wam czasem podobają się inni mężczyźni. Ja dzisiaj poznałam takiego jednego- ech, naprawdę zabiło mi mocniej serce. A potem miałam taaaaaakie wyrzuty sumienia. Odpowiedz Link
ewkaczo Re: Czesc Dziewczynki! 12.01.05, 12:58 hehehe podobalo mi sie "...z tym czy bez tego...." usmialam sie)) No nie wiem zobacze jak o bedzie,posaram sie chociaz troche to ograniczyc hehehe p.s. oczywiscie ze podobaja mi sie czasami inni mezczyzni i uwazam ze to nie grzech patrzec na nich))) i nic wiecej.... Odpowiedz Link
tromysza Re: Czesc Dziewczynki! 12.01.05, 13:01 ograniczać- pewnie. Znikać- nie! przecież jak w ogóle nie jesz- to cały czas myślisz o jedzeniu. Żeby schudnąć wystarczy jeść mniej- ale zamotałam, co? Odpowiedz Link
pamietka Re: Czesc Dziewczynki! 12.01.05, 13:10 Tromysza ... eh ila ja Ci historii różnych moge opowiedzieć Odpowiedz Link
pamietka Re: Czesc Dziewczynki! 12.01.05, 13:10 Ewacia,jak fajnie Cie "słyszeć" Bedziesz na spotkanku??? Odpowiedz Link
tromysza mola, jak Twoje USG? 12.01.05, 13:22 j.w "Mężczyzna" przysłał mi przed chwilę smsa: było uroczo, mógłbym tak codziennie. O kurcze, serce wali mi jak oszalałe. Żona i matka in spe. Ładnie. Odpowiedz Link
tromysza Re: Troysza... 12.01.05, 13:38 dobrze, że coś mnie tknęło i włosy rano ułożyłam. I trochę się pomalowałam. Wyglądałam jak człowiek, a nie jak się czasem zdarza POTWÓR... Nie będzie następnego razu. Chyba nie. to było jednorazowe spotkanie służbowe. Ale miło, że wysłał smsa. Lepiej się z nim nie spotykać.Boże, a jeśli mój mąż to czyta????? On wie, że ja tu wchodzę. Mężu drogi, to jasne, że tylko Ciebie kocham!!! No i zanim coś powiesz, to przypomnij sobie jak w sobotę patrzyłeś na K. A raczej na jej nogi. Nie myśl, że nie widziałam...!!!! Kinga, to fajnie, że w pracy fajnie!!! Ale to na pół etatu, tak? Masz zajęcie. Pamietka, a Ty to chyba gagatek jesteś!!! Odpowiedz Link
kingakw Witam 12.01.05, 13:33 Cześć, ja już po pierwszym dniu pracy. Było bardzo sympatycznie, świetne dziewczyny i w ogóle. natomiast jutro zasuwam do obu moich prac, w piątek też, jedna po drugiej, więc w sobotę zasne na spotkaniu... ale będę )) co najmniej ciałem.... Odpowiedz Link
sabi35 Uwaga! 12.01.05, 13:35 No, uważajcie, mi też pewnien mężczyzna głęboko spojrzał w oczy i teraz jesteśmy razem (aż nie myślałam że może być tak fajnie A miał być tylko flirt... Odpowiedz Link
pamietka Re: Uwaga! 12.01.05, 13:38 ee tam sabi jak sie kocha swojego partnera nad życie to taki niewinny flirt to jak żart ja jestem niepoprawną flirciarą Odpowiedz Link
sabi35 Re: Uwaga! 12.01.05, 13:44 Ja też byłam flirciarą, aż trafiła kosa na kamień. Dlatego nauczyłam się nie mówić ja zawsze... i ja nigdy... Ale nie żałuję. Odpowiedz Link
mola16 Re: mola, jak Twoje USG? 12.01.05, 13:44 No już zaczyna mi komputer powoli dochodzic do siebie. Po awarii prądu miałam małe problemy. Dziś po 17-tej mam wizytę i już nie mogę się doczekać. Siedze jak na szpilkach. O boże jak ja tą wizytę wytrzymam, chyba serce mi wyskoczy. A jak tylko zobaczę na monitorze maleństwo to na pewno się uspokoję. Ewcia, jak miło jest cię znów tu spotkac. Co do innych facetów to uważam, że to normalne, że podobaja nam sie inni mężczyźni. Gdyby tak nie było oszukiwałybyśmy same siebie. Faceci też tak mają i oglądaja się za laskami na ulicy. To naturalny odruch u mężczyzn. Odpowiedz Link
ewkaczo Re: mola, jak Twoje USG? 12.01.05, 13:48 Pamietka raczej na spotkaniu mnie nie bedzie bo mam inne plany a poza tym o dla mnie za daleko ten Ursynow i nie lubie tych rejonow hehe Molu,zaraz po usg pisz co i jak bo wszystkie jestesmy ciekawe Odpowiedz Link
kingakw Tromyszko 12.01.05, 13:55 Na pół, ale właśnie dlatego złożyłam tam CV, bo nie chcę rezygnowac z obecnej pracy. Wolałabym własnie tu zostać na stałe, a nie w banku. A co do facetów, to najnormalniejszy objaw zdrowej psychicznie kobiety, że podobaja jej sie inni )) Odpowiedz Link
tromysza uff 12.01.05, 13:57 Juz myślałam, że jestem zołzą. Pewnie, że lepiej w tamtej pracy niż w banku. Przynajmniej ja tak myślę. Ale fajnie, że masz dwie. I tak właśnie zaciążysz. UDa Ci się za pierwszym- maks drugim razem Odpowiedz Link
pamietka Re: Ursynów??? 12.01.05, 14:07 ja też jakos nic nie znalazłam ale profilaktycznie w wątku spotkaniowym wspomniałam,że powinno to być Centrum Kinga ja Cie prosze Ty jedz!!! Odpowiedz Link
kingakw Re: Ursynów??? 12.01.05, 14:12 Pamietka gdzie mam jechac?? I Dlaczego Ewa nie dojedzie na Ursynow, a co jest na Ursynowie...poza mna oczywiście? Chyba jestem przemęczona, bo nic nie kapuje. Odpowiedz Link
ewkaczo Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 14:28 hihihi tyly Galeii entrum to Mokotow ale dla nie o ak jak Ursynow hihihi niewazne,nie przejmujie sie mna bo i tak mnie nie bedzie(( Kingus ale Ci zazdroszcze tych 2 prac bo ja juz nie wyrabiam z tym siedzeniem w domu juz mam dosc.....Dlaczego tak trudno jest znalezc teraz nowa prace?????????? Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 14:36 Ewciu mnie nie pytaj, bo ja sama nie miała żadnej przez kilka miesięcy i tego nie pojmowałam. Teraz mam co robić, ale to jakiś cud noworoczny, bo się tego wszystkiego nie spodziewałam. Nie martw się na pewno wkrótce Twoj los się odwróci. A dlaczego nie dotrzesz do nas... na Nowy Świat? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 14:50 Tromyszko jeśli chodzi o przeczucie ,to ja czuję że noszę córcię ,nie wiem skąd takie mysli mam.A co do imion to mamy parę opcji i nie jesteśmy zdecydowani. Córcia-Oliwia,Gabrysia,Zuzia Syn-Filip,Dawid,Oliwier. Podobają mi się wszystkie imiona i będzimy chyba robić losowanie.A moze Wy mi napiszecie które imiona Wam sie podobają z tych co wymieniałam.Zrobimy małą ankietę i zobaczymy jakie macie gusta. Molu czekam na wieści po dzisiejszym usg )) Odpowiedz Link
tromysza magdulka-imiona, córcia 12.01.05, 15:10 magdulka, aż mi ciary przeszły, kiedy napisałaś ten post. Jakoś się wzruszyłam- powiedz, a raczej napisz nam jak to jest, kiedy marzenia o ciąży się spełniają? pls. zrób to. Co do imion: podobają mi się wszystkie. najmniej chyba Oliwia i Oliwier. Ale też są ok. Czyli w takiej kolejności. Gabrysia, Zuza, Oliwia Filip, Dawid, Oliwer. Oliwia i Filip teraz bardzo popularne. Odpowiedz Link
pamietka Re: magdulka-imiona 12.01.05, 15:18 Mnie sie podobają : dziewczynka: Weronika,Zuzanna,Gabrysia,Pola chłopiec:Mateusz,Jan,Jakub,Antek,Staś,Filip będzie: Weronika i Mateusz ))))) Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 14:48 Ewcia tyły Galerii Centtrum (czyli ex-Domów Towarowych centrum Wars,Sawa i Junior) to chyba ścisłe Centrum ? Odpowiedz Link
ewkaczo Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 15:03 pamietka-o kurcze a ja caly czas mialam na mysli Galerie Mokotow choc nigdy nie widzialam tam Coffee H hehehehe widac ze jestem nieprzytomna Magdulka mi sie podoba Oliwia,Filip i Dawid Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 15:14 w GM sa nawet dwie kawiarnie CoffeeHeaven Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 16:00 Pamietka, taaaaaka mądra. A ja dziś, kochana idę na premierę "Upiora w operze", Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 16:09 GM to mój trzeci dom Zazdroszczę,zazdroszczę - dla śmiertelników dostępny dopiero od piątku ale w piątek nie mogę,w sobotę ide na Ocean's Twelve więc pewnie poniedziałek/wtorek się wybiorę na Upiora Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 16:51 Tromyszko pytasz się jak to jest jak spełnia sie to marzenie.Na samym początku sałym czas miałam jedną myśl w głowie -jestem w ciąży,jestem w ciazy,nie mogłam się skupić na niczym innym tylko na swoim odmiennym stanie.Cokolwiek robiłam myślałam o ciąży czyli obsesja wariatkowa.Teraz też myślę o dziecku,zastanawiam się jakie będzie miało włoski ,oczka ,usta,czy to będzie ona czy on,głaskam brzuszek i rozmawiam ze swoim słoneczkiem.Zastanawiam się jakie łóżeczeko kupimy,jaki kolor wózka,jaka pościel.Moja osoba przeszła metamorfozę czuję się już matką .Ale czasem mam też inne mysli ,boję się że sobie nie poradzę ,że nie będę wiedziała ile i jakie ciuszki kupić,co zrobię jak dziecko będzie płakać,czy ja będę dobrą matką i żoną? Ale na szczęście tych złych mysli jest mało i wiem że dam sobie radę ,jestem silną kobitką.Acha porodu się jak na razie nie boję ,zobaczymy co będzie jak wybije godzina 00.00 będę tak krzyczeć że mnie usłyszycie i przyjedziecie mi buzię zatkać hahhaha. Powiem Wam że jestem najszczęśliwaszą kobietą na kuli ziemskiej,noszę pod sercem nasz skarb który jest taki maleńki i bezbronny i całkowicie zależy odemnie.Kocham Cię ....kruszynko ....mama Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 17:49 magdulko, Ty nasza idealna mamo ) Wybrałaś imiona, które sama kiedys chciałam nadać mojemu maleństwu, chłopca chciałam Dawida, a dziewczynkę Joanna, dość popularne, ale jak na razie każda Asia była dla mnie wspaniałą przyjaciółką )) Odpowiedz Link
danik1 Magdulka! 12.01.05, 20:45 magdulka26 napisała: Ale czasem mam też inne mysli ,boję się że sobie nie poradzę ,że nie > > będę wiedziała ile i jakie ciuszki kupić,co zrobię jak dziecko będzie > płakać,czy ja będę dobrą matką i żoną? Czy bede wiedziala, kiedy dac jesc, kiedy przewinac, ... Magdulko z chwila urodzenia, nie wiem jak to sie dzieje, ale wszystko staje sie jasne. Ja bylam z daleka od rodziny, w obcym kraju, balam sie strasznie, a teraz moj synek ma ponad 2 latka i jest zdrowym, rozesmianym dzieckiem. A z imion najbardziej podoba mi sie Oliwia i Oliwer! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Tromyszka i spółka c.d. 12.01.05, 20:59 > Kocham Cię ....kruszynko ....mama < No i popłakałam się. Cudnie napisałaś Magdulko. I choć czytam Was codziennie, to nie zabierałam głosu, bo jesteście jak jedna Rodzina ale dziś ta Twoja "kruszynka" i "mama" w podpisie bardzo chwyciła mnie za serce. No mam tak, często się wzruszam. Sorka, że się wtrąciłam - uwierzcie, nie mogłam się powstrzymać. Buziaczki, Jagoda Odpowiedz Link
pamietka Magdulka :) 13.01.05, 08:38 Na pewno będziesz cudowną mamą, wszystkiego z czasem się nauczysz! Starając się o swoje maleńswto tyle sie dowiedziałaś, nauczyłaś - stałaś się nasza ekspertką ! Teraz oczekując na swoje maleństwo bedziesz poznawać inne rzeczy, uczyć się nowych i za czas jakiś nam wszystkim znów bedziesz doradzać: tylko nie w kwestiach badań hormonalnych a co ile karmić maleństwo, co to znaczy kolka itp. Jak widzisz marzenia sie spełniają i Twoje marzenie o byciu dobra i mądrą mamą na pewno sie spełni !!! Odpowiedz Link
mola16 Re: Magdulka :) 13.01.05, 08:46 Masz rację. Magdulko ja też mam takie chwile i zastanawiam się czy sobie dam radę, czy stane na wysokości zadania. Myslami urządzam pokój maleństwa ale głośno nic nie mówię aby nie zapeszyć. Więc są to tylko moje marzenia. Ale któraś z dziewczyn napisała, że wszystkiego uczymy się z chwilą przyjścia na świat bobaska. Ja ostatnio zastanawiałam się jak często zmienia się pieluszkę aby nie odpzrzyć małej pupki. Głupie to ale coz takie są moje myśli. Wszystkie nasze wytęsknione bobaski będą miały cudowane życie. Odpowiedz Link
danik1 Mola! 13.01.05, 14:29 mola16 napisała: Ja ostatnio zastanawiałam się jak często zmienia się > pieluszkę aby nie odpzrzyć małej pupki. Co 3 godziny!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
mola16 Po wizycie 13.01.05, 08:07 Cześć dziewczynki. Juz niedługo weekend i tylko na to czekam. Wczoraj jak wiecie miałam wizytę u gina. Od razu na poczatek troszke połaskotałam dumę pani doktor bo powiedziałam jej, że ma szczęśliwą rękę, bo jak tylko zaczęłam do niej chodzić to zaciążyłam. Pani zbadała mnie na fotelu potem wzięła na USG chociaż nie bardzo chciała robić bo stwierdziła, że to troszkę za wcześnie. A wg moich obliczen zaczyna sie 8tc. Więc najpierw zrobiła mi przez brzuszek ale nic nie było widać i potem takie szybciutkie dopochwowe, tylko zrobiła zdjęcie aby zmierzyc dzidzie i tyle. Nie chciała za bardzo przeszkadzać maleństwu i zakłócac spokoju. Wg USG wyszedł 7tc ale termin porodu różni się tylko o jeden dzień czyli mam na 30.08. Następną wizytę mam za 2 tygodnie i wówczas zrobi mi dokładniejsze badanie. Ale jestem już spokojna, wiem, że dzidzia siedzi tam sobie grzecznie i nie jest to wytwór mojej wyobraźni. Tylko mój mąż jest troszkę niespokojny, bo jakoś ostatnio nie mam ochoty na seks. Ale może to było spowodowane, że nie wiedziałam czy coś nie grozi maleństwu. Mam nadzieję, że to sie zmieni (ta ochota). No widzę, że weekend taki bardzo filmowy się zapowiada? Odpowiedz Link
pamietka Re: Po wizycie 13.01.05, 08:33 Molcia bardzo sie cieszę,że u Ciebie i Twojego maleństwa wszystko w porządku! Będę trzymała kciuki aż do samego 30.08 - czyli do moich urodzin Fajni ludzie sie wtedy rodza Przytulam Cię (ale nie za mocno żeby brzuszka nie uciskać PS Z tym seksem to może być tak,że czasem hormonki wariują Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Po wizycie 13.01.05, 10:08 Molu to super że jest wszystko w porządku ,bardzo się cieszę.TY masz na 30,08 a ja na 22.08 czyli rodzimy w podobnych terminach.Ale będzie jazda na porodówce.Wiesz co może stworzymy sobie taki wątek na forum sierpniowym i tam też będziemy się dzielić swoimi lękami i radościami.Jesteś Ty ,ja ,Kasiulla,Bodarka,załózmy i tam nasz fan-klub co o tym myslisz ? Odpowiedz Link
mola16 Re: Po wizycie 13.01.05, 10:29 Bedezie super. Juz napisalam na tamtym watku. Link do sierpniowek juz mam czekam teraz na watek. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 13.01.05, 10:41 Już jest nowy watek .Teraz musimy zwerbować ciężarówki na forum. Odpowiedz Link
balbina11 Re: Tromyszka i spółka c.d. 13.01.05, 10:49 Mogę się do Was dołączyć? Te co mnie znają wiedzą, że ciągle nie mogę się doczekać. Wszystko niby w porządku, żadnych leków i ciągle nic... Magdulko, Twoja historia daje mi nadzieję, że i na mnie w końcu przyjdzie czas... Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 13.01.05, 11:30 Ale będziecie tu wpadać? Bo już się zaniepokoiłam!!! miałyście tu być!!! kochane, tak się cieszę, że u Was wszystko ok. Mola, to super, że już jesteś po USG i wiesz, że dzidzia sobie tam jest. A seksem się nie martw- podobno pierwsze trzy miesiące zawsze tak jest. Magdulko, Twoja historia wzruszająca... buuuuuuuuuuuuuuuu. No a te niezaciążone jeszcze, co u Was? Odpowiedz Link
ewkaczo Re: Tromyszka i spółka c.d. 13.01.05, 12:23 Molu extra wiesci A umnie? wlasnie wczoraj zastanawialam sie dlaczego mialam tak krotki@ tylko 3 dni i dosc skąpy wiec mysle ze to po castagnusie ale czy to dobrze???Magdulko jak myslisz??? No i nigdy tak nie mialam ale od wczoraj pobolewa mnie juz lewy jajnik a zawsze czulam je dopiero przy owu...hm...czy owu moze byc teraz wczesniej?czy to sie moze poprzesuwac?? jak myslicie??? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 13.01.05, 12:46 Ewkaczo jak cykl sie skraca to i owulacja się przesuwa,ja przy cyklach 26 dniowych miałam owulację ok 11 dc.Wiesz to że miałas tak krótką i skąpą @ może być winą castangusa ,tak samo jak po dupgastonie @ są bardziej skąpe.Teraz może u Ciebie dojrzewać pęcherzyk i dlatego go czujesz.Nie zawsze ból oznacza już samą owualcję.Trzymam kciuki żeby ten cykl był już Twoim ostatnim cyklem. Odpowiedz Link
tromysza do magduli 13.01.05, 13:35 No właśnie- mi się skrócił cykl. I nic mnie nie bolało. teraz dostałam 28 dnia @, czyli 27 cykl. To kiedy mogę mieć owu teraz? jak robiłam test owu trzy miesiące temu (potem miałam celibat, a we włoszech spontan) dwie kreski pokazały się 13 dnia cyklu. A teraz jak może być? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: do magduli 13.01.05, 13:56 Tromyszko możesz miec ok 13 dc owulację,tak mi sie wydaje.Czyli bzykanko zacznijcie w 11 dc np )Powodzenia hahaha Odpowiedz Link
ewkaczo Madziu 13.01.05, 12:56 Dzieki magdulkoponiewaz mam jeszcze testy owu to 10dc zrobie sobie i zobacze co wykarze.Byc moze faktycznie ten cykl bede miala krotszy. Odpowiedz Link