julkaisyn 29.01.05, 10:17 Dziewczyny wytlumaczcie mi prosze , wlasnie biore tabletki na wywolanie okresu , ktory zatrzymal mi sie po odstwieniu tabletek i stsd moje pytanie czy nastepny cykl bedzie juz z jajeczkowaniem *?* Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes59 Re: Wywolanie @ ... wazne pytanie ! 29.01.05, 10:59 Niestety tego nie możesz być pewna.Nawet lekarz nie da Ci tej gwarancji,że w następnym cyklu będzie owul.Ja na owu czekam już 9mc i niewiadomo kiedy nastąpi. Mimo wszystko bądź dobrej myśli,obserwój swój organizm.Zapraszam Cię na forum NPR tam napewno forumniczki pomogą Ci w Twoich obserwacjach cykli. Pozdrawiam i życzę byś nie musiała czekać długo na jajeczkowanie. Odpowiedz Link
bluebebe Re: Wywolanie @ ... wazne pytanie ! 29.01.05, 11:13 nie wiadomo, chociaż ocywiście jest szansa, że tak. Dobrze by było gdybyś od pierwszego, no powiedzmy piątego dnia cyklu zaczęła trochę siebie obserwować. Temperaturę i śluz. Poczytaj o Naturalnym Plnowaniu Rodziny. Odpowiedz Link