mamamai4 06.02.05, 12:20 Mam 2 nie wykorzystane zestawy testow owulacjnych: 1. Clear Plan Domowy Test Owulacyjny - 6 testow w zestawie 2. Ovu Quick One-Step - 5 jednostopniowych testow Odsprzedam za polowe ceny z apteki. Mieszkam w Trojmiescie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewula1 Re: testy owulacyjne odsprzedam Trojmiasto 06.02.05, 12:27 Czy moglabys konkretnie napisac za jaka cene odsprzedalabys testy bo nie orientuje sie w cenach aptecznych i co to znaczy testy jednostopniowe? Odpowiedz Link
mamamai4 Re: testy owulacyjne odsprzedam Trojmiasto 14.02.05, 12:51 przepraszam ze dopiero teraz reaguje; musialam posprawdzac ceny w Aptece. Clear Plan w Aptece kosztuje 87,50 zl, natomiast Ovu Quick One Step - 60 zl. Moja cena to polowa tej z apteki. Tesy kupilam pare miesiecy temu na wlasny uzytek ale szczesliwie sie zlozylo ze juz nie musialam z nich korzystac, leza wiec u mnie w szafce nieotwarte i nienaruszone. Sa to typowe testy owulacyjne wykrywajace stezenie hormonu (nie pamietam jakiego), ktore wzrasta tuz przed jajeczkowaniem. Co oznacza jednostopniowy? przyznam sie nie wiem - poprostu spiasalam wszystkie informacje z opakowania. Odpowiedz Link
mycha79 Re: testy owulacyjne odsprzedam Trojmiasto 16.02.05, 23:17 Czy to nadal aktualne?? Odpowiedz Link
mamamai4 Re: testy owulacyjne odsprzedam Trojmiasto 24.02.05, 13:51 tak to jest nadal aktualne Odpowiedz Link