miaa26 19.02.05, 11:17 Drogie Kobitki proszę o pomoc! Problem mam z interpretacą pomiaru tempki.Od owulacji mam cały czas dość wysoką temp 37,2, jestem w 18dc. Co o tym myślicie drogie panie? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolanta8 Re: Proszę o radę. 19.02.05, 11:25 w tej fazie cyklu ta temperatura jest normalna dziewczyny maja nawet po 37,5 spadnie w dniu @ mam nadzieję,że nie przyjdzie więc tym sie nie martw Odpowiedz Link
miaa26 Re: Proszę o radę. 19.02.05, 11:35 Bardzo dziękuję Jolanto! Na forum jestem od niedawna, więc jeszcze się w tym wszystkim gubię. O maleństwo staramy się od 8 miesięcy. Myślałam ,że nie będzie kłopotu , jestem jeszcze młoda )) , nie palę ,zdrowo się odżywiam itd.... A tu proszę, gin kazała mi mierzyć tempkę ,obserwować śluz no i dostałam skierowanie na badania!! Ale z badaniami się wstrzymałam, mąż obiecał,że się postara w tym cyklu )) Zobaczymy??? Mam nadzieję,że @ się nie pojawi pod koniec miesiąca! Pozdrawiam Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Proszę o radę. 19.02.05, 11:38 daj szybciutko znać jak bedziesz juz cokolwiek wiedzieć trzymam kcikaski za fasoleczkę Odpowiedz Link