ewula1 04.03.05, 09:53 A dzis jes dla mnie szczegolny dzien, wiec zaczynam nowy wateczek) Dzis moje urodzinki hihihihi i niestety koncze juz 31 lat!!!! o zgrozo!!!! A dzidzis......hmmmmm.......na razie ani sladu....ale wierze ze i do mnie zawita szczescie)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roleczka11 Re: Tromyszka i zgraja:-) 04.03.05, 10:01 Ewulka, no to Wszystkiego Najlepszego !!!! Życzę Ci z całego serca Bobaska w prezencie urodzinowym i spełnienia wszystkich innych marzeń!!! Też jesteś Rybką (tak jak ja), a Ryby mają ponoć bardzo dobrze rozwiniętą intuicję. Ja czuję że niedługo będę w ciąży, po prostu to czuję a Ty? Mam nadzieję że też. Buziaczki. Odpowiedz Link
ewula1 Re: Tromyszka i zgraja:-) 04.03.05, 10:08 Dziekuje serdecznie za zyczenia! A co do intucji o fakycznie czasami cos takiego odczuwam ale co do dzidzi....naprawde nie wiem( Wszystko w rekach Boga. Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i zgraja:-) 04.03.05, 10:10 Ewuniu, wiele radości i szczęscia, no i małego bobaska pod serduszkiem, na pewno niedługo to nastąpi. Ten twój gin jakiś niemrawy, ale po konsultacji z innym na pewno dostaniesz Bromek i prolaktyna spadnie w granicach normy. A wtedy tylko duuuzo seksu. STO LAT!!! Odpowiedz Link
kattrin1 100 lat 100 lat:))))Ewuniu 04.03.05, 10:15 wszystkiego co najlepsze, zdrowia, szczescia, pieniążków i ... tego najpiekniejszego cudu jakim jest maleństwo)) Oby jak najszybciej Ci sie spełniło to życzenie))))Życzę Ci tego w dniu Twojego świeta z całego serduszka)))))))))))))))))))) Wszystkiego najlepszego Ewus)) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Stooo lat, stooo lat 04.03.05, 10:21 i jeszcze jeszcze więcej! Radości i szczęścia, spełnienia Marzeń i tego wszystkiego czego tu nie napiszę Ewuś ale chciałabym aby mnie życzono 19 marca, bo wtedy ja mam urodzinki ))) Rybka - Chwilka Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Stooo lat, stooo lat 04.03.05, 10:27 Sto lat, sto lat sto lat, sto lat, niechaj żyje nam... Jeszcze raz, jeszcze raz - niech żyje, żyje naaaaammmmm.... .....niech żyyyyje naaaaaammmmm! Spełnienia Twoich Wszystkich marzeń i tego najwazniejszego jako pierwszego! Odpowiedz Link
kingakw Re: Ewcia a jakie masz dla nas ciasto? 04.03.05, 10:56 Wszystkiego co najlepsze.... 100 lat 100 lat ))) Odpowiedz Link
ewula1 Dziekuje wszystkim! 04.03.05, 10:59 Jestesie kochane a zyczenia sa przepiekne))) Ciasto powiadacie?..... a wiec prosze,czestujcie sie: ciaso tofiowe i do tego kawka lub hebatka hihihihi Odpowiedz Link
mola16 Re: Dziekuje wszystkim! 04.03.05, 11:06 Hmm, a mogłabym prosic o soczek owocowy? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: a ile cukierków... 04.03.05, 11:14 bardzo mi się na tej kawce podobuje Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i zgraja:-) 04.03.05, 11:15 Ewciu ,zyczę Ci żeby ten radosny dzień trwał wiecznie Żeby nigdy na Twoim policzku nie gościły gorzkie łzy Żebyś zawsze była szczęśliwa i pogodna Żeby los przyniósl Ci to ,o czym tak bardzo marzysz I żeby w 32-urodziny Twoje dziecko tuliło sie do Twojej piersi I powiedziało Kocham Cię Mamo ...... Odpowiedz Link
ewula1 Re: Tromyszka i zgraja:-) 04.03.05, 11:39 Och magdulko...az mi ciarki przeszly jak przeczytalam zyczonka od Ciebie)mam nadzieje ze wszystkie wasze zyczenia dla mnie szybko sie spelnia czego sobie zycze hihihihihihi Molcia soczek??? alez prosze- do wyboru, do koloru- pomaranczowy,jablkowy,porzeczkowy,ananasowy zy moze...cytrynowy hehehe Co do sobotniej ealnej kawki ja niestety odpadam tym razem inne plany. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszka i zgraja:-) 04.03.05, 14:00 ja sie chyba obraze... kurcze, ja mam chyba pecha lub moze cos innego... zawsze jak jestem to nikogo nie ma, a jesli mnie nie ma to cały watek az huczy... ale mi smutno... Odpowiedz Link
ewula1 kattrin 04.03.05, 14:03 kochana...niech ci nie bedzie smutno co prawda mrozno za oknem ale sloneczko troszke swieci i od razu weselej )))) Odpowiedz Link
ewula1 Re: Tromyszka i zgraja:-) 04.03.05, 14:05 nooooooo a u mnie w pon 28dc; @@@ sie pojawi i nastepny hihihi i tak zycie uplywa.Wyzekuje tylko wiosny,spiewu ptakow,goracego slonca i zielonej trawki Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i zgraja:-) 04.03.05, 17:53 Jest tu jeszzce ktoś??? Cos mnie łapie mały dołek (( Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Tromyszka i zgraja:-) 04.03.05, 17:56 dlaczego??? zapraszamy z Cytrusową na pierogi Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i zgraja:-) 04.03.05, 18:12 Mniam...zjadłabym pierogi. A dołek, bo @ powinna się dziś skończyć, a mysle że nawet jutro będzie (( jakas taka rozwleczona jest (( dzis 7 lub 8 dc. Normalnie mam 7 dni. Odpowiedz Link
kingakw Buuu.... 04.03.05, 18:30 Nikt mnie nie pocieszy? Ja juz mam wizje, jakiś mięsniaków albo zrostów. Wciąż boję się, że tam cos jest nie tak (( Odpowiedz Link
emania29 Re: Buuu.... 04.03.05, 22:09 Spełnienia wszystkich marzeń a zwłaszcza tego jedynego... zapachu niemowlaczka tupotu małych nużek, pierwszego słowa MAMA Ja też mam na imie Ewcia i jutro 05 marca kończe 30 latek Odpowiedz Link
ewula1 Emania:-))) 04.03.05, 22:32 Jak fajnie ze miedzy dniem naszych urodzin jest tylko 1 dzien roznicy i do tego obie jestesmy Ewki )))) hihihihi no ale Ty mlodsza o caaaaaaaaaały roczek hehehehe A ja bede oryginalna i juz dzis Ci złoze zyczonka- obys jak najszybciej utuliła w swoich ramionach tą cudowną malutką istotkę, która od pierwszych chwil będziesz czuła przy sobie)) A tak na marginesie to chyba pierwszy raz cosik skrobnelas na naszym watku? Moze napiszesz nam cos wiecej o sobie i swoich starankach? Odpowiedz Link
emania29 Re: Emania:-))) 04.03.05, 22:42 Jestem na Forum od miesiąca i chyba zaczynam się uzależniac nie ma dnia zebym nie zajrzała co tam u kobitek. Staramy się z mężusiem 6 cykl dziś przyszła @ więc właściwie zaczynam 7cykl. W tym cyklu zamierzam brać witaminki i iść na monitoring. Mężuś wyposzczony a ja nie mogę się już doczekać następnych starań)) Będe tu do Was zaglądać. Pozdrawiam trzymajcie się cieplutko Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 09:43 Witajcie dziewczynki u mnie @ wciąż trwa a to 8 dc Kiedy ja zaczne te staranka? Zapraszam tu na ploty przy porannej kawie. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 11:37 Wcale nie sama bo ja toże tu jestem ) ps dziś mi sie śniło że na piersi pojawiły się rozstępy ,o ja biedna jak mi było przykro z tego powodu.Jak dobrze ,że to był tylko sen ) Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 11:45 Hehe... Mi z kolei śniło się dzis w nocy, że urodziłam dzidziusia, miał takie ślicze oczy, nibieskie z odcieniem zieleni, czyli częściowo po mnie częściowo po tacie )))) Jaki to był piekny sen. A kilka dni temu, przyśniły mi się II kreski na teście.... Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 11:56 Takie sny są fajne ) wczoraj oglądałam władcę pierścieni ,i bałam sie że te potwory mi się przyśnią .Poczekaj jak będzisz w ciąży ,wtedy dopiero zaczyna działać wyobraźnia.Mi się czasem śnią porody ,są bardzo szybkie i bezbolesne.Cóż prawda jest taka że to ból do kwadratu,ech w co ja się wpakowałam )) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 12:41 Zobaczysz że sie wpakujesz )))))))))) pracujcie szybko żebym ja była jeszcze 2w1 ,bo ja już urodze to nie będę miała tyle czasu .A po drugie ja mi tyłek pocerują to pewnie przez miesiąc na krzreśle nie siąde ) Jak wa wytrzymam bez Was (((((((((((((((( Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 12:48 Nie wytrzymasz i kupisz sobie poduszkę i jedyne co Cie powstrzyma przed gadaniem z nami będzie płacz z drugiego pokoju ))) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 13:36 Już mam opcję kóło dmuchane dla dzieci ,ma dziurkę i będe miala super tron na te trudne dni.Damy radę ) Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 13:39 )) No widzisz ) Nie opuścisz nas...same Ci takie koło zafundujemy ))) Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 13:56 Cześc starające się i te już wystarane. Mi dziś się śniło, że jak byłam na USG to pani doktor stwierdziła, że na 99% to będzie dziewczynka. Byłam troszkę zła na nią bo czekamy na chłopca ale potem mi przeszło i cieszyłam się, że to bedzie dziurawka. Potem śniło mi się, że miałam powtórzone badanie poziomu cukru i znów wyszedł wynik grubo ponad normę. Och, nie mogłam spać przez ten cukier. Cholibka, podobno sny tłumaczy się odwrotnie cio??? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 14:09 Kinguś dziekuje za koło ) Molu chyba tak ,podobno sny się tłumaczy na odwrót.Mi raz się śniło że mam w brzychu córkę a,tu córci urosły jajeczka i ptaszek Niech będzie co chce - tylko niech będzie zdrowe !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 14:26 No właśnie, dlatego spokojnie czekam na termin USG. Magdulko a jak brzusio? Już jest taki pokaźniejszy? Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 14:34 Czekśc Kinguś, No mój już takie doś spory się zrobił. W każdym razie już nie mogę ukryć, że jestem w ciązy (chociaż nie mam zamiaru ukrywać, raczej z dumą go pokazuję). Teraz tylko noszę spodenki ciążowe i takie gumiaste mocno rozciągliwe. Brzusi jest śliczne, nie mogę się doczekać aż będzie większy. A jak w końcu wyszło ze spotkaniem warszawianek? Udało się zgrać paczkę? Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 14:45 No co Ty z nimi trudniej sie umowic niz z prezydentem ) Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 14:47 Kolejna próba wklejenia suwaczka, pewnie znow nie wyjdzie Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 14:48 Nawet się udało, gorzej jak chce zmienic nazwe Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 14:53 Molu u mnie zaczął był widoczny brzunio ) ale w spodniach nadal chodze z przed ciąży wrrr.Są nadal dobre.Ale cos czuję że lada dzień po niedzieli będę uwierac w brzuch.Widziałam super spodnie na necie ,bajerka ,ale boje kupować wysyłkowo.Ja lubię zmierzyć i widzieć jak leżą na tyłku . Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i zgraja:-) 05.03.05, 14:57 Molu zobacz sama czy Ci sie podobają .Jak otworzysz tę stronkę to wejdź w "powiew wiosny " ta modelka z odkrytym brzuszkiem ,to własnie te spodnie mi się podobają. Odpowiedz Link
magdulka26 Link ;)) 05.03.05, 14:58 www.happymum.pl/sklep/mama.html tak a linku nie podałam ,szok jaka bywam zakręcona. Odpowiedz Link
mola16 Re: Link ;)) 07.03.05, 08:13 Madziu, w tej ofercie są dwa rodzaje spodni gdzie modelka ma odkryty brzuszek, trzecie i szóste zdjęcie. Ale musze przyznać, że te z kieszeniami bardziej mi się podobają. Te trzecie mają wiekszy ściągacz na brzuszek i mogą lepiej się dopasować. Ale tak jak piszesz, lepiej jest przymierzyć i zobaczyć jak na tyłku się spasuja. Ja juz chyba wszystkie strony www z odzieżą ciązową przeglądałam i miałam wiele razy ochotę cos zamówić ale zdrowy rozsądek odradzał. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i zgraja:-) 06.03.05, 15:34 W weekendy to strasznie zaniedbujecie ten wątek Jutro będę tu z wami od rana, bo zaczął sie luźniejszy tydzień w pracy )) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i zgraja:-) 07.03.05, 10:04 Molu mi chodzi o spodnie Great pants sa rewelacja ,ale te z kieszeniami sa też niczego sobie. U nas sypie na całego ,na polu taka zawierucha że nawet mi sie nosa nie chce wychylić ) Wiesz mnie nawet tyłek nie boli ,ani ręka na którą upadłam więc liczę na to że bulgotek ma sie dobrze.Ile to człowiek naje się strachu w ciązy. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i zgraja:-) 07.03.05, 10:22 U nas pogoda nie lepsza, śniegu tyle to dawno nie widziałam w Wawie. Mam ochotę na kawkę, ale w związku z tym, że rozpoczęłam starania, może powinnam zacząć dzień jak normalny człowiek od śniadania?... Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i zgraja:-) 07.03.05, 10:29 Dziewczynki czyzby Wam kompy snieg zasypał ,,niewierzę ) .Ech juz nie wiem jak do Was przemawiać ,zamiast się tu codziennie meldowac to sie obijacie . Molciu ,Kasiula jak u Was wygląda talia ,macie wcięcie jeszcze czy już zanika.U mnie jak na razie talia bez zmian .Nóżki mi schudły z czego bardzo się cieszę.Codziennie rano uprawiam gimnastykę ,wzmacniam mięsnie posladków ,ud ,biustu + małe rozciąganie.Masuję uda żeby nie robił sie wstrętny cellulit.Teraz tak dbak o siebie że sama się sobie dziwię.A co u Was ? Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i zgraja:-) 07.03.05, 10:39 Madziu ja dziś chetnie Ci tu potowarzyszę gdzieś do 14, bo potem praca, a wcześniej zastrzyk. Mam nadzieję, że nie zaszkodzą, w sumie pisze na nich, że można je brać nawet w ciąży. Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Tromyszka i spółka 07.03.05, 10:49 Cześć dziewczynki rzeczywiście tu jakoś cicho a i na zewnątrz też sie nie chce wychodzic przy takiej pogodzie Chętnie bym sie napiła kawy porannej ale oczy by piły a organizm odrzuca taka natura sam wyeliminował b.dziwne a byłam takim kaoszem Dziś mam drugą wizytę u ginka treoszku się boję ,bo dziś słuchanie serducha teraz wszystko bedzie jasne czy jest ok,ale wierzę ,że jest dobrze kingakw kiedy Ty masz testowanko?? a zastrzykiem się nie przejmuj jeżeli jest bezpieczny pozdr. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka 07.03.05, 11:05 Jolu testowanie będzie 26.03 tylko jak nie pojawi sie tradycyjne plamienie przed @. Ale plamienie przychodzi miedzy 20 a 24 dc, więc będe wiedzieć dużo wczesniej czy się udało. A co do Twojego odrzucenia, to moja mama miała to samo. W ciąży odrzucało ja od kawy i papierosów. Dzięki czemu nie było najmniejszego problemu z odstawieniu tyc używek. Więc tylko się cieszyć. Ja kocham kawe gromnie i obawiam się, że znów, będę cierpieć w ciązy z powodu braku kofeiny, chyba że będe nadrabiac cappucinem na mleku..mniam )) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i spółka 07.03.05, 11:10 Kinguś to tak jak ja , będziesz wiedzieć wczesniej czy sie udało czy nie.Ja też jak pmiętasz miałam małe plamienia ,a w cyklu co zaszłam nie było plamień.Trzymam mocno kciuki za Ciebie ) Faktycznie pogoda jest fatalna ,sypie i wieje brrr. Czas szybko leci i nawet nie nie oglądniesz i juz zobaczysz II.Pamiętam jak dostałas 1-szą @ po zabiegu a teraz znowu się starasz.A ja już za 11 dni zaczynam 5 miesiąc ) Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka 07.03.05, 11:21 No właśnie to niesamowite jak ten czas leci. Na początku wszystko się ciągnęło okropnie, a potem zaczęło gonić. Mam nadzieję, że równie szybko mi się uda...i że tym razem skończy się szczęśliwie, bo wciąż nosze w sobie ogromny strach, najgorzej to chyba będzie do 5 tc, a raczej wizyty u ginki pierwszej. Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i spółka 07.03.05, 11:29 Madziu, z dzidzia na pewno jest wszystko ok, ale wiem, że to naturalne obawy o maleństwo towarzyszą po takim urazie. Spodenki i te i te mi się podobają ale jak pisąłam troszkę boję się zamawiać w ciemno. Brzuszek coraz większy sie pojawia, talia troszkę juz zaczyna się zacierać i pozostało wcięcie ale ciut wyżej. No musze się przyznac, troszke boczki mi urosły i zauważyłam lekki wzrost wagi o 1 kg do przodu. No w końcu kiedyś to musiało nastąpić. A u nas pogoda jest bardzo dobra. Nie pada śnieg i świeci ładnie słoneczko. Odpowiedz Link
kingakw Do Ciężaróweczek 07.03.05, 11:38 Kochane powiedzcie mi czy wy się kąpiecie czy bierzecie prysznic? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i zgraja:-) 07.03.05, 11:42 Molciu ja nie będę zamawiać przez net ,tez się boję .Ale szukam spodni ,bo boję sie że przyjdzie taki dzień że w moje portaski nie wejdę. A jesli chodzi o mycie to ja biorę prysznic ,lubię kapiel ale w bardzo gorącej wodzie a jak wiadomo w ciązy nie można.Raz nalałam sobie troszkę wody do wanny tak na wysokość kości łonowej ,ale było super Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i zgraja:-) 07.03.05, 11:47 Ja też biorę prysznic. A jutro kolega z pracy otwiera sklep z odzieżą "second hand" żeby nie nazwac lumpeks i wybieram się popatrzec czy nie ma czegoś specjalnego dla ciężarówek. Mówił, że widział jakies dzinsy dla ciężarówki, więc coś na pewno się znajdzie a wiadomo, że nie za długo ponosze taki ciuch no i na dodatek o wiele tańszy, a do tego czasami są bardzo oryginalne ciuchy. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i zgraja:-) 07.03.05, 11:47 Kinguś będziesz się całą ciąże bała o maleństwo, a ja jesli popatrzeć z perspektywy czasu ,to najbardziej bałam się do 12 tc bo jak wiadomo do tego czasu jest największe niebezpieczeństwo dla maluszka .Ale trzeba być dobrej mysli.Przed każdym usg rozmyslam w poczekalni co usłysze od lekarza. Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Tromyszka i zgraja:-) 07.03.05, 12:04 Ja dziewczynki kupuje często na allegro i szczerze mówiąc ciuszki są dobre jak nie bardzo dobre jeżeli chodzi o wymiar i jakość więc może i tam znajdziecie cos dla siebie ciężaróweczki? trzeba tylko bardzo dobrze sie wymierzyc ,ciuszki są o wiele tańsze niż w sklepie a poza tym nie są zniszczone pozdr Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i zgraja:-) 07.03.05, 12:08 A gdzie reszta sie podziewa??? Kasiuula, tromyszka, ewcia, suslak, nihru. Kattrin ma miec cięzki tydzień w pracy, ale balbina to już na nagane zasługuje ;-P Odpowiedz Link
balbina11 Re: Tromyszka i zgraja:-) 07.03.05, 14:40 Jestem, jestem, czytam, ale pisać nie mam o czym. Jestem sama. To mój pierwszy cykl z CLO, dzisiaj 7 dc i nie wiem kiedy będę miała w tym cyklu owu. Moje kochanie wraca dopiero w sobotę wieczorkiem i nie wiem czy w tym cyklu zdążymy Zwykle miałam owu 13 dc, więc jak nic się nie zmieni to będzie ok. Muszę się przyznać, że ta zima zaczyna mnie troszeczkę męczyć, ale w piątek mam wizytę w instytucie Dermiki - dostałam w prezencie od M. Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Tromyszka i zgraja:-) 07.03.05, 13:17 cisza pewnie dziewczynki pracują ostro może napisza wieczorkirm po pracy Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszka i zgraja:-) 07.03.05, 13:38 Cześć kochane dziewuszki, znowu mnie parę dni z wami nie było. Środa-czwartek byłam w Szklarskiej służbowo, a w piątek miałam wizytację w firmie od samego Boga (Tzn ze Stanów) Jak to kiepsko być wzorcową placówką, zawsze jak są jakieś kontrole i wizytacje to typują mój oddział. A mnie to tyle nerwów kosztuje. Ale już wszystko za mną, uff. Byłam też u gina i widziałam moje maleństwo miało już (bez nóżek) 6,5 cm i wszystko jest w porządku. Nawet nie będę brała już zastrzyków i zmniejszył mi dawkę Duphastonu na 2 tabletki dziennie, także odetchnęłam z ulgą. chyba już wychodzimy na prostą. Gdyby jeszcze te nudności przeszły i gdybym mogła już sie tak poprostu najeść...... W przeciągu 2 miesięcy schudłam już 6 kg, 5 przez ostatni miesiąc. Nieźle co?? Mój mężulek, śmieje się ze to dieta MŻ WŻ czyli: miej żreć więcej żygać. I tyle u mnie, a co u Was ?? Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i zgraja:-) 07.03.05, 13:41 Kasiu to super, że z dzidzią wszystko oki ) A ta dieta mam nadzieję, że Ci wkrótce przejdzie Mojemu mężowi by się taka przydała... ale on w ciązy na pewno nie będzie ;/ A tak poza tym to jak brzuszek, duży już? Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszka i zgraja:-) 07.03.05, 13:45 No muszę przyznać, że mój brzuszek jest już naprawdę spory (w porównaniu z wiekiem ). Nawet jestem tym zaskoczona i boję się, że jak tak mu pójdzie dalej to będę jak wieloryb Odpowiedz Link
jolanta8 Re: widziałam serduszko 07.03.05, 19:39 wróciłam od Ginka i pokazał mi serduszko kruszynki bije tak szybciutko takie pici pici maleńkie wszystko jest w normoe jestem taka szczęsliwa bardzo się bałam tej wizyty tym bardziej,że kobieta przede mna wyszła z placzem z gabinetu okazało sie,że ma jakieś torbiele zrośnięte czy cos w tym rodzaju które ,żeby usunąć trzeba usunąć cały jajnik szkoda gadac i akurat była przede mną ale ja dla odmiany wyszłam szczęsliwa pozdrawiam cięzaróweczki i te starające sie mam nadzieję,że szybko do nas dołączycie Odpowiedz Link
suslak szybkie hallo :O) 08.03.05, 10:19 Część Dziewczynki! Coś Wam opadł ten wątek Piszę szybciutko, żeby Kinga potem nie pisała, że nie mam wymówki! Nie ma mnie ponieważ: a) pierwsza przeprowadzka już za mną, a właściwie za moim M, bo ja się b) rozłożyłam na grypę, którą już kończę, ale którą c) zaraziłam mojego Tatę. A jak tylko wyzdrowieję to d) czyli wreszcie jadę na narty!!!! Jak już wrócę do roboty i jak mnie z niej nie wyleją po takiej nieobecności to się będę odzywać ) Pozdrawiam :o) Odpowiedz Link
kasiuula 8 marca 08.03.05, 10:27 Dzien kobiet, dzień kobiet Niech każdy sie dowie, że dzisiaj jest święto kobiet... (pamietacie z przedszkola??) Kochane kobitki, z okazji naszego święta chcę Wam wszytskim życzyć spełnienia wszystkich marzeń, i tych dużych i tych małych, mniej pracy, więcej pieniędzy, słońca i uśmiechu Odpowiedz Link
kasiuula Re: kasiu, 08.03.05, 11:53 Tromyszko, Ciebie też tu często brakuje zauważyłam. Ja tłumaczyłam sie wczoraj z moich zaniedbań. A tak ogólnie to u mnie wszystko w porządku, a nawet super. Odpowiedz Link