Dodaj do ulubionych

ból piersi

21.03.05, 13:57
Jak w temacie. Bolą mnie, zaznacze, że coraz bardziej, od przeszło 10 dni.
Zaczęło się od bólu sutków, teraz pobolewają już całe - nawet jak idę
szybciej ( mam miseczkę F). Miewam również lekkie stany podgorączkowe.
Czy mogą to być objawy jakiegoś choróbska?
Obserwuj wątek
    • myszunia1982 Re: ból piersi 21.03.05, 16:45
      wiesz co mnie sie wydaje ze to jest taka choroba co trwa strasznie dlugo bo az
      9 miesiecy ale u ciebie juz tylko 8. Przepraszam za to kochana chyba
      spodziewasz dziecka mowie chyba bo potwirdzi to lekarz jak pojdziesz do niego a
      jak tam twój okres kiedy masz miec?
      • ela73 Re: ból piersi 22.03.05, 08:16
        Dzisiaj, czyli 22 marca jest 25 dzień cyklu, cykle mam zazwyczaj 31-32 dniowe.
        Jeden test już robiłam w 22 dc i oczywiście był negatywny. Dzisiaj mierzyłam
        temperaturę - powyżej 37. Brzuch mnie pobolewa od dawna. Teraz boję się, żeby
        nie na @. Bardzo bym chciała, żeby Twoje słowa się spełniły smile))
        • annalalik Re: ból piersi 22.03.05, 08:22
          Zrob test tak za tydzien jesli nie bedzie @. Zycze z calego serducha zeby Ci sie
          udalo

Ania

9 cykl i nic... sad
          • ela73 Re: ból piersi 22.03.05, 08:32
            Pewnie za 7-8 dni zdam relacje. Pozdrawiam
            • myszunia1982 Re: ból piersi 29.03.05, 21:09
              elu no i jak
              • ela73 Re: ból piersi 30.03.05, 08:33
                wczoraj zrobiłam test - dwie grube krechy.Jednocześnie cieszę się i jestem
                przerażona. Za tydzień idę do lekarza. Pozdrawiam
                • sabi35 Re: ból piersi 30.03.05, 08:34
                  No to gratulacje, teraz dopiero wszystko przed tobą!
                  • sabi35 Re: ból piersi 30.03.05, 08:37
                    Ale z tym lekarzem to stanowczo za wcześnie, będziesz się tylko niepokoić.
                    Lekarz ci powie, że nie może na 100% potwierdzić ciąży, może zobaczy pęczerzyk,
                    a może nie. Będziesz tylko liczyć i porównywać. Zaglądnij sobie na forum
                    Listopad2005 i zobacz jak dziewczyny się niepokoją po za wczesnej wizycie. Ja
                    bym poszłam najwcześniej 2 tygodnie po terminie, albo jeszcze lepiej 3, wtedy
                    zobaczysz serduszko i będziesz spokojna. Przemyśl to, proszę.
                    • ela73 Re: ból piersi 30.03.05, 08:50
                      Ostatnią @ miałam 26 lutego, uważasz, że za wcześnie idę do lekarza 7 kwietnia?
                      Zobaczę co piszą dziewczyny, ale na razie niepokoi mnie ból brzucha, który mam
                      cały czas, falowy - raz tylko ćmi raz kłuje. Dzięki za informacje.
                      • sabi35 Re: ból piersi 30.03.05, 09:05
                        Bóle brzucha są normalne. Ma je wiele kobiet, zresztą nic innego od lekarza nie
                        usłyszysz wink Bóle brzucha, bóle krzyża, wrażenie, jakby dostało się okres (a
                        nie ma nic), większa ilość śluzu (może być nawet lekko żółty), to są normalne
                        objawy ciąży. Nie musisz mieć mdłości ani bólów piersi. Ani zachcianek.
                        Niepokojące są bardzo mocne bóle podbrzusza, krwawienie. Wtedy trzeba do
                        lekarza. Na bóle brzucha możesz brać Bryophyllum Argento cult. Weledy, albo
                        Bryophyllum D4 (zanim wypróbujesz no-spę i inną chemię). Wszystko jest w
                        porządku. Przecież krechy były grube?
                        • ela73 Re: ból piersi 30.03.05, 09:13
                          Grube były bardzo i wyskoczyły po jakiś 30-40 sekundach. A te leki, o których
                          piszesz to jakieś ziołowe preparaty? Własnie te bóle brzucha mnie najbardziej
                          niepokoją. Poczytałam trochę forum listopadowe i zastanawiam się czy nie
                          przełożyć wizyty o jakiś tydzień.
                          • sabi35 Re: ból piersi 30.03.05, 09:19
                            Przełóż, przełóż.
                            Te środki to środki homeopatyczne, ja je biorę cały czas. Mnie też strasznie
                            bolał brzuch, a wytrzymałam do 6-go tygodnia. A okazało się, że jestem w 8-ym.
                            Opłaciło się.
                            • ela73 Re: ból piersi 30.03.05, 09:23
                              Dzieki serdeczne za wsparcie. Jestem przerażona - nie wiem za co mam się
                              zabrać (badania porobiłam wcześniej), zastanawiam się czy wszystko w porządku.
                              I jestem też szczęśliwa, choć w lekkim szoku smile)) Idę zapisać się na forum
                              listopadowe, mam nadzieję spędzić tam duuuużo czasu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka