fufcia26 12.04.05, 14:16 chcialam zapytac czy w czasie ciazy ktos mial sluz, sluz ciazowy, taki ciagnacy sie, jak plodny ale zielonozolty,bananowy kolor,jasny takie gluty,napszcie cos slyszalam o tym i jestem ciekawa,plizzzzz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: sluz 12.04.05, 15:11 Śluz zielony świadczy o infekcji.W ciąży śluz jest mlekowaty a nie ciągnący.Glutów u siebie tez nie zauważyłam.Mam ładny biały sluz bezwonny.Jeśli masz takie upałwy o jakich piszesz to szybko do gina radze iść. Odpowiedz Link
fufcia26 Re: sluz 12.04.05, 16:04 co to znaczy mlekowaty???? on nie jest zielony, tylko taki jasny waniliowy,bananowy,kurde nie wiem jak to opisac,i ma konsystencje glutow, ciagnie sie, jak bylam u gina i mialam taki sam powiedzial ze zadnej ifekcji nie ma, poza tym jestem po poronieniu wiec taki moze mam sluz,moge miec taka nature, wiec to nie infekcja ale dzieki za troske Odpowiedz Link
magdulka26 Re: sluz 12.04.05, 17:44 Mlekowaty -konsystencja wodnista a kolor biały Być może cos tam sie w środku oczyszcza i dlatego masz "gluty" ja niczego takiego w ciązy nie miałam. Odpowiedz Link
fufcia26 Re: sluz 12.04.05, 19:25 wiesz calkiem mozliwe, taki nieciagnacy sie ale troche ciekly tez jest i jest go sporo naprawde sporo,ten ciagnacy sie jest tam rowniez, co bedzie to bedzie, pozdrawiam Odpowiedz Link