Dodaj do ulubionych

ej no!!!!!!!!! znowu wszystkie śpią?

22.04.05, 07:52
wstawać, ja od 6,35 buszujesmile))))))))))))) czekam na wassmile)))))))))))
Atko pikna historyja, już cie widzę, domyślam się też kto to jest ten
przemiły Pan.... musiało cię to dużo kosztowaćsmile))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • cleodark Re: ej no!!!!!!!!! znowu wszystkie śpią? 22.04.05, 08:00
      No ja nie śpięsmile
      Na dobry początek dzień dobry i bardzo miłego dnia smile))
      • pszczolaasia Re: ej no!!!!!!!!! znowu wszystkie śpią? 22.04.05, 08:02
        no witam, witam i równiez miłego dnia życzęsmile))))
    • jaga241 Re: ej no!!!!!!!!! znowu wszystkie śpią? 22.04.05, 08:06
      Witam o poranku.
      Ja już dawno nie śpię a reszta gdzie??
      Miłego dnia
      • zebra51 Re: ej no!!!!!!!!! znowu wszystkie śpią? 22.04.05, 08:09
        Ja już w pracy smile Witam wszystkie panie!!
    • paula08 Re: ej no!!!!!!!!! znowu wszystkie śpią? 22.04.05, 08:12
      Dziendoberek!!! witam Wszystkich!!! jak dobrze, ze to juz piateczeksmile))
      Milusiego dnia zycze!!!
    • annalalik Czesc Pszczółko 22.04.05, 08:17
      Ja właśnie wstałam. Dziwię się nawet, że tak długo mi się udało znow spać -
      wiesz nerwy dziś na 1 miejscu powinny być a tu narazie nic ... smile))
      • pszczolaasia Re: Czesc Pszczółko 22.04.05, 08:22
        cześć Aniu, a dlaczego nerwy? idziesz do gin-endo masz listę pytań, jesteś
        nastawiona generalnie bojowo, nie wyjdziesz bez odpowiedzi, czili okssmile)
        pozstanowienia są dobre, więc cza sie ich czymaćsmile)
        ja w każdym razie czymam kciukasy za Cię i wiem , że będzie dobrzesmile
        • annalalik Re: Czesc Pszczółko 22.04.05, 08:29
          nie mam listy pytan... wszystkie mi z głowy wyleciały ...
    • tola79 Cześć kobietki :) 22.04.05, 08:30
      Ja już w pracy, rozpoczynam od śniadania i szamie bułe, miam!
      Zwalczyłam wczoraj tych moich kuchniarzy. Zamiast jechać do nich, zawezwałam do
      siebie, bo jak ja im miałam na odległośc te usterki pokazać, ale to tuż przed
      wyjściem mnie tak olśniło. Przyjechali, owszem, szefostwo w komplecie i choć
      nastawiałam się, że będzie bojowo, w miarę spokojnie wszystko się odbyło, może
      dlatego, że wspomagał mnie mój tata smile I co? I będzie po mojemu! smile Miny mieli
      takie sobie, jak im pokazałam palcem wszystko co do poprawki, mysleli chyba
      sobie, że baba czepliwa i szuka dziury w całym. Ale ogólnie kuchnia b. mi się
      podoba, wreszcie mam gdzie buszować smile) Dzięki jeszcze raz za wczorajsze
      wsparcie, jesteście kofane smile))
      • annalalik Re: Cześć kobietki :) 22.04.05, 08:34
        NO SUPER!!! Widzisz - opłaca się walczyć o swoje smile)
    • kruszyna75 cześć Laseczki :) 22.04.05, 08:38
      No ja już też w pracy

Pszczoła smile))))) Ty to masz zdrowie wstawać tak wcześnie, ja to wczoraj
      wieczorem spałam 4 godziny i jeszcze dzisiaj ledwo się z łóżka zwaliłam smile
      Tola - super z tą kuchnią, gratulacje bojowej postawy smile))))))))))))))))))))))
      Ania, masz jeszcze czas z ta listą, a my pomożemy smile))))))))))))))))))))
      • annalalik Re: cześć Laseczki :) 22.04.05, 08:38
        Super - mnie naprawde wszystko z glowy wylecialo sad
        • pszczolaasia Re: cześć Laseczki :) 22.04.05, 08:44
          jak powiedział mój ginek Aniu- to całkowicie normalne on już w tej chwili ma
          babki co do niego z kartką przychodzą i mu ją po prostu dająsmile)))
        • kruszyna75 Pytania dla Ani 22.04.05, 08:44
          Weź ze sobą wszystkie wykresiki, nie mam pojęcia czy on się na tym zna ale może.
          Zaczynając od początku cyklu to zapytaj się o ten wynik FSH i LH, o czym on
          może świadczyć? czy faktycznie ten stosunek powinien być 1:1 czy nie? Dalej -
          jak zrobi Ci USG i stwierdzi, że cos jest nie tak, zapytaj się o monitoring,
          żeby zobaczyć czy faktycznie pęcherzyki dojrzewają czy nie?
          Ania, a czy Ty miałaś badany testosteron?

cd. nastąpi smile
          • annalalik Re: Pytania dla Ani 22.04.05, 08:46
            Testosteron w 10 dc - 1,02 ng/ml
            czyli ok
            • kruszyna75 Re: Pytania dla Ani 22.04.05, 08:53
              no to OK. to jeszcze bardziej mnie utwierdza w przekonaniu, że to nie PCO, ale
              lekarzem tu nie jestem smile
              No dobra, o co jeszcze możesz zapytać? O ten progesteron, który miałaś robiony
              w 16 dc. Może poproś go o dodatkowe badanie 7 dni po owu, bo mi się wydaje, że
              ten był robiony jednak za wcześnie.
              Zapytaj o wszystko co Ci się wydaje dziwne w Twoim cyklu, bóle, jakies
              plamienia. Zresztą on pewno też Ci będzie zadawał mnóstwo pytań więc nie martw
              się, że o czymś zapomnisz smile))))))))))))))))
              • annalalik Re: Pytania dla Ani 22.04.05, 08:54
                ten progesteron byl robiony 6 dpo
                • kruszyna75 Re: Pytania dla Ani 22.04.05, 08:56
                  wiesz co, zobaczymy co on powie, bo ja pamiętam, że tempki to miałaś wysokie w
                  II fazie, więc ten wynik prg to naparwdę dla mnie jakiś dziwny był.
                  • annalalik Re: Pytania dla Ani 22.04.05, 08:58
                    ale one podskoczyły Kasiu dopiero jak brałam duphaston
                    znaczy to było tak:
                    cykl 9 15 dni i @
                    cykl 10 (badania) - od 15 dc znow plamienie - duphaston od 16 dc - plamienie
                    ustalo i tempki wzrosły na 36,9
                    • annalalik Re: Pytania dla Ani 22.04.05, 08:59
                      no i 16 dc progesteron badalam zanim zaczelam brac duphaston
                      • annalalik Re: Pytania dla Ani 22.04.05, 09:00
                        niby skok byl wyrazny no ale ja juz nie wiem - cialko zolte bylo ale malo i stad
                        plamienia
                    • annalalik Re: Pytania dla Ani 22.04.05, 09:01
                      moze ten ginek wszystko przeanalizuje dokladnie
                      • kruszyna75 Re: Pytania dla Ani 22.04.05, 09:07
                        no właśnie, więc zapisz sobie to wszystko i mu powiedz o tym. na pewno poradzi
                        cos na to smile))))))))))))))))))))))
                        Tylko nie denerwuj się na zapas smile)))))))))))
                        • pszczolaasia Re: Pytania dla Ani 22.04.05, 09:08
                          właśnie Ania nie denderwuj się, mówię ci to ja Pszczoła, osoba wybitnie
                          zrównoważona i opanowana do granic możliwoścismile)))))) sama już sobie nie
                          dowierzamsmile)))
                        • annalalik Re: Pytania dla Ani 22.04.05, 09:10
                          ok - mam wszystko zanotowane bardzo dokładnie smile)))
                          zobaczymy - CO BEDZIE TO BEDZIE (i tzra to leczyc hehe)
                          Na wszelki wypadek wykupie to CLO jakbym musiala od dzis juz brac (to tylko 5 zl
                          chyba kosztuje)
                          • kruszyna75 Re: Pytania dla Ani 22.04.05, 09:12
                            pamiętaj jak będziesz brała clo to koniecznie monitoring!!!!!!!!!!!!
                            • annalalik Re: Pytania dla Ani 22.04.05, 09:15
                              tak tak - to juz wiem i nie dam sie splawic smile
                              • kruszyna75 Re: Pytania dla Ani 22.04.05, 09:16
                                tak czymać Ania smile)))))))))))))))))))))))))))
                                Kwarda bądź smile))
      • pszczolaasia Re: cześć Laseczki :) 22.04.05, 08:47
        no mam zdrowiesmile)))) leżałam sobie w dzień i poszlam spać o 22 to i zmęczona
        nie jestemsmile))) ale będę pewnie gdzieś koło południa, jak zawsze, to znaczy od
        niedawnasmile))))))))))tak kolo 11- mnie muli i spe wtedy do 2-gie to w nocy śpię
        krócejsmile))
        • kruszyna75 Re: cześć Laseczki :) 22.04.05, 08:54
          no widzisz a ja spałam wieczorem i w nocy normalnie tak jak zawsze. Tak mi się
          kce totalnie spać, że hej smile))))))))))))))))))))))))))))))
          • pszczolaasia Re: cześć Laseczki :) 22.04.05, 09:01
            ja mam tera dodatkowe bumelowanie w ciągu dniasmile)) Michu mi zazdrości... on
            uwielbia spąc, ja to nie, ale kce mi się i kropa, a żałować sobie nie
            zamierzamsmile
          • ata76 Re: cześć Laseczki :) 22.04.05, 09:03
            hello, tylko się melduje, że jestem i zaczynam pracować sad((

dzięn zaczął się od awarii komutera szanownej koleżanki Pszczoły.....boziu jak
            dobrze, że nie ma szefa, bo przynajmniej nie ma kzyku, a tak już by ryczał.
            • pszczolaasia Re: cześć Laseczki :) 22.04.05, 09:07
              sześć Atko, wiesz ,mnie nie ma to i mój komp za mną tęsknismile))) ty też tęsknisz
              za mną???????????
            • kruszyna75 Re: cześć Laseczki :) 22.04.05, 09:07
              oooo, a może komp stęsknił się za Pszczołą i sie zbuntował smile
              • pszczolaasia Re: cześć Laseczki :) 22.04.05, 09:09
                on mi już w zeszłym tygodniu numer taki dowalił, coś tam wspólnym siłami
                zrobiliśmy, ale tera to już informatyk musi przyjechać, jak Ata mu nie dała
                rady, to musi siła wyższa przyjechaćsmile))))))
                • kruszyna75 Re: cześć Laseczki :) 22.04.05, 09:11
                  może on już wyczuł co się święci smile)))))))))))))))))))))))))))))))
                  • ata76 Re: Pszczoła!!!!! 22.04.05, 09:19
                    oj, znasz mnie na tyle, że wiesz, że STRASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSLIWIE mi
                    Ciebie brakuje!!!!!!

Anuś, Ty się kochana nie denerwuj!!!
                    Kruszynko, to dobrze, że szefostwopozytywnie zareagowąło, w każdym razie część
                    szefostwa!!!

dobra, zabieram się do pracy sad((((((((((((
        • tola79 Re: cześć Laseczki :) 22.04.05, 09:58
          Ja jak nie pójdę spać ok. 22-giej to potem nieprzytomna chodzę smile) Zresztą żeby
          nie wiem co, to mój zegar wtedy daje znak i robię po prostu fik wink)
    • kruszyna75 Powiedziałam 22.04.05, 09:14
      powiedziałam szefowej o ciąży, rekacja ok, ucieszyła się nawet smile)))))))))))))))
      no teraz jeszcze muszę powiedzieć tej głównej szefowej i zgrzywki.
      • pszczolaasia Re: Powiedziałam 22.04.05, 09:15
        no, no, no smile)))) ekstrasmile)))
    • kruszyna75 Re: ej no!!!!!!!!! znowu wszystkie śpią? 22.04.05, 09:47
      Hej jaka cisz się zrobiła. Nikogo nie ma?
      Jak dobrze, że to już piateczek smile))))))))) Jutro będzie można sobie pospać smile
      • annalalik Re: ej no!!!!!!!!! znowu wszystkie śpią? 22.04.05, 09:57
        Ja jestem
        A co do jutra to... mnie raczej w weekend nie bedzie - odpoczniecie sobie od
        mojego marudzenia smile
        Jutro ok 13 - 14 jade do moich tesciow... znaczy jade odwiedzic chrzesnice ale
        mozliwe ze z nimi tez sie zobacze. Wprawdzie maja wyjezdzac na wies na weekend
        ale mozliwe ze sie jeszcze spotkamy. Jesli nie wyjada to w niedziele z Wami
        pogadam bo wroce do domku.
        Przeprawy straszne mam z nimi eh..
        • bania79 Czytam wczorajszy wątek i się niedługo tutaj 22.04.05, 10:01
          pojawię; Co do zdjęcia mojego to muszę jakieś najpiękniejsze wyszukać! co do
          zdjęcia mieszkanka to nima narazie!!!
          • asiulka1976 nowicjuszki ;o) 22.04.05, 10:05
            Tak tak zdjecia musza być potem my w zamian swoje wysylamy surprised))
            Ale ile nowicjuszek u nas jest ?? aniu dyzurna prosze podpowiedz !!
        • kruszyna75 Re: ej no!!!!!!!!! znowu wszystkie śpią? 22.04.05, 10:03
          Ania, Ty z tym marudzeniem to daj spokój wink)))))))))))) to znaczy marudź ile
          wlezie, my kwarde jesteśmy smile
          czasami trzeba teści odwiedzić, wytrzymasz!
      • asiulka1976 Re: 22.04.05, 10:01
        Witajcie
        Ja sie dziwnie ze Wy tak szybko szefom mowicie o ciazy no chyba ze od razu na
        zwolnienie idziecie to ja i tak bym zakabinowala jakies inne niz ciazowe do
        13tc no ale kazda robi jak chce wiem ze radosc jest tak wielka ze przez megafon
        by sie krzyczało surprised))
        U mnie spadek tempki surprised( wiec odstawiam jutro duphaston! testu nie robilam ,
        moze dzis od Ewy przyjda ale cienko to widze, fakt ze jeszcze tempka utrzymuje
        sie na poziomie drugiej fazy ale nie ma tego ciazowego skoku jak u kruszynki.
        Jade zaraz odebrac garnitur bo dzis moj dzien zawodowy hihiihhi musze sie
        cieszyc zły humor dzis u mnie NIE wskazany .
        • kruszyna75 Re: 22.04.05, 10:06
          Asiulka, ja powiedzieć musiałam, bo przecia nie mogę powiedzieć, że nie lecę na
          szkolenie bo nie. Też wolałabym poczekać do 3miesiaca ale co ja miałam zrobić.
          Zresztą ja mam dość bezpieczną sytuację w pracy, obawiać się nie muszę.
          Chciałam nie mówić tylko ze względów że tak powiem emocjonalnych
    • jedna_chwilka Babki 22.04.05, 10:05
      no strzała smile od rana już mam ciśnienie 200! czy wiecie, że szanowna recepcja nie wyslala do dojczlandii listu dla Cytrusa! w morde sie zdenerwowalam.
      Cytruś - sorki, nie moja wina ale za to w raach zadośćuczynienia mumio Ci dorzucilam 2 programy w tym ten z biedroną smile będziesz miała lania, że hej!
      dopilnuje żeby dziś pojszło. Naprawdę sorka, śjakieś gapy cy cuś.
      • kruszyna75 Re: Babki 22.04.05, 10:08
        No Jagoda, Ty lepiej uważaj z tym ciśnieniem, bo się nam wykończysz smile))))
        U ans czasem recepcja-poczta robi takie numery sad
    • jedna_chwilka a tak baj de łej 22.04.05, 10:08
      kilka dni temu jadac do pracy wzdłuż marszałkowskiej widziałam chłopaka lat ok 30/35 który prowadził przed sobą taki kij bambusowy, tyczkę taką jak do kwiatów zakończoną czerwoną obróżką dla psa! Chyba na jakiś druciku, bo rormalnie jakby szyję zwierza okalała. Kurna jakiś performance w środku Wwy cy co?
      ale nigdzie o tym nie pisali ani nie mowili znaczy jakiś inny kolo był.
      • kruszyna75 Jagoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 10:09
        A ja widziałam kobitkę na Marszałkowskiej/Świętokrzyskiej!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Kij był biały zakończony obrożą!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście bez psa. To było w
        sobotę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • jedna_chwilka Re: Jagoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 10:13
          Kasia! Nie wiem czy to było białe ale z daleka jasne. ja tego kolesia widzialam przy pl. konstytucji - może tego samego psa wyprowadzają co?
          • kruszyna75 Re: Jagoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 10:15
            Wiesz co już sama nie wiem. Wszyscy się za tą oglądali a ona spokojnie szła
            wyprostowana jakgdyby nigdy nic. My stawialiśmy na to, że uczy się psa
            wyprowadzać smile))))))))))))))))))))))))))
            Cholercia, ja myślałam, żę to jakiś przypadek ale faktycznie to może byc jakiś
            performens smile))))))))
          • bania79 no nadążyłam i jestem 22.04.05, 10:16
            Amniu, nie martw się wizytą u ginka. Wszyystko będzie dobrze. dziś piątek i
            WCALE a wcale nie che mi się pracować. Zmuszam się tylko bez sensu. Ale
            jeszcze troszkę i wielka laba nadcgodzi. Tola - świetnie, że się dobrze ułożyło
            z kuchnią! Wiem, że tatuśki to jednak potrafią czasem wpłynąć na fachowców
            lepiej niż my sama. Zaraz wyślę zdjęcie, ale obiecajcie że się do mnie nie
            uprzedzicie z jakichkolwiek powodów! Wierzę w was mocno...
            • kruszyna75 Re: no nadążyłam i jestem 22.04.05, 10:20
              no coś Ty, ja z domciu podeślę Ci swoje, bo chyba jeszcze nie wsyłałam,
              pardonsik smile
              • jedna_chwilka Bania 22.04.05, 10:24
                klapsa zaraz obskoczysz jak tak będziesz gadać - wyśle nam zdjęcie jakieś dżagi ze świerszczyka i zostanie nam tylko zrobic sobie z Bani tapete w komputerach!
            • tola79 Re: no nadążyłam i jestem 22.04.05, 10:37
              Oj, tak, myślę, że tata odpowiednio oddziałał, zawsze jakiś autorytet, bo
              obawiałam się, że będę na mnie patrzeć jak na smarkulę, co ma jakieś wąty, a ja
              duża już przecież jestem, nie? smile) (jak w nicku)
              • bania79 Tola mam ten sam problem 22.04.05, 10:56
                Jak mieszkanie kupowalam, to połowa deweloperów w ogóle niepoważnie ze mną
                rozmawiała! Co kurde za młoda na dorosłą jestem??? Doskonale cie rozumiem...
    • asiulka1976 zaraz bedzie BURZA na forum 22.04.05, 10:22
      napisalam post i czuje ze spadnie deszcz i beda pioruny !!!
      • jedna_chwilka Re: zaraz bedzie BURZA na forum 22.04.05, 10:25
        ide paczec
        • kruszyna75 Asiulka :) 22.04.05, 10:31
          już napisałam tam smile)))
          Prowolatorka hihihihihihihi, ale spoko, jak dla mnie temat ciekawy (zawsze mnie
          to interesowało), zobaczymy co będą pisać smile
          • asiulka1976 Re: Asiulka :) 22.04.05, 10:34
            no !! juz kiedys był i powiem zakończył sie skasowaniem postów surprised)) ale nie na
            tym forum. Ale sadze ze tu sa wlasnie dziewczyny ktore "czekaja" i rozumieja
            rowniez mnie surprised)
        • bania79 poszły zdjęcia... 22.04.05, 10:32
          Tylko nie bądźcie wredne... Pamiętajcie, że to forum dla starających się a nie
          dla miss!! hi hi
          • bania79 Re: poszły zdjęcia... 22.04.05, 10:33
            ale który to post??????????
          • annalalik Re: poszły zdjęcia... 22.04.05, 10:35
            No to ja tez czekam na Twoje fotki - swoje tez posle smile)
            • bania79 Re: poszły zdjęcia... 22.04.05, 10:36
              fajnie, robiłam odpowiedz wszystkim na maila aty z wczoarj i dopisalam pare osob
              twoj adres ania chyba nie byl gazetowy...
              • annalalik Re: poszły zdjęcia... 22.04.05, 10:38
                ano nie gazetowy - ale mozesz slac na gazetowy albo na ten drugo smile
                • bania79 rany, nic nie robie 22.04.05, 10:40
                  Nic nie zrobiłam w robocie dziś od rana... siedzę, czyatm i dobrzez się bawię.
                  To się źle skończy czuję! Ale dzisiaj piątek, więc może do poniedziałku nikt
                  nie zauważy mojego nieróbstwa a w poniedziałek ostro wezmę się do pracy...
                  Obiecuję!!
                  • kruszyna75 Re: rany, nic nie robie 22.04.05, 10:43
                    Bania, świetny pomysł, przecie dzisiaj piątek smile))))))))))))))
            • asiulka1976 aniu 22.04.05, 10:43
              napisalam wyzej posta do Ciebie o nowicjuszkach ;o)) bo ja to juz sie
              zakreciłam surprised))
              • annalalik Re: aniu 22.04.05, 10:46
                Nowicjusze - sztuk 2 (Tola i Bania)
    • annalalik LISTA - dopiszcie się jeśli was nie ma na niej 22.04.05, 10:44
      1.asiulka1976,Joanna z Gdanska,28lat,w zwiazku od 13 lat ale mezatka od roku do
      tej decyzji przyczynił sie nasz Aniołek ktory spogladda z nieba.Starania w toku

2.romkaforever, Romka z Piły, mężatka od sierpnia 2004, Aniołek - grudzień 2004

3.annalalik, Ania z Chorzowa, 25 lat, w związku 4,5 roku, od 14.08.2004
      mężatka. Starania 11 cykl - w trakcie zmiany ginka.

4. joana5 - Joanna, Kraków, lat 28 (rocznikowo 29, ale ciii...)mężatka, Aniołek
      w grudniu 2004, jej udało się w kwietniu.

5.jedna_chwilka, Jagoda z Wwy, mężatka od 2000 (żeby było łatwo liczyć) ale
      znamy się też coś koło 10 lat, starania od kwietnia 2004, 33 lata

6.alejandra1 - Ola lat 31, starania od wrzesnia, na razie bez męża,
      zobaczymy co los przyniesie, mamy z moim Panem dośc specyficzne podejście do
      instytucji małżeństwa ....

7. ata76- rocznik jak w nicku; mężatka od 2001 roku, Pomorzanka z Gdyni, 8
      cykl starań, a może już nawet 9 jeśli jutro @ przyjdzie , generalnie
      PESYMISTKA, motto życiowe: JEŚLI COŚ MOŻE SIĘ NIE UDAĆ NIE UDA SIĘ NA PEWNO!
      Zaczerpnięte z praw Murhiego.

8. beatrice73, rok ur jak w nicku, z obraczka od 2003 r i od razu
      przystapilismy do dziela, ale jak na razie zadnych pomyslnych wiesci sad co do
      nadziei jak w sinusoidzie, raz na gorze raz na dole... nie za czesto moge z
      wami posiedziec i juz mi z tego powodu zle sad, ale od czasu do czasu na pewno smile

9) pszczolaasia- Asia, lat..... 31... mężatka ..... od UWAGA!!!!! 9
      lat, aniołek w lutym 2005, starania w toku po uzyskaniu zgody przystojnego do
      nieprzytomności ginekologasmile)))i jej udało się w kwietniu

10. nitka111 - Anita z Krakowa lat 30, mężatka od września 2000r ale w związku
      4 lata dłużej, mama 3,5 letniego Bartusia, od 18 cykli starania o rodzeństwo (
      zamówienie na siostrzyczkę wink )

11. tuptuch – Magda, mężatka od 2002r. Na stanie jedna pociecha – Julka – 16
      miesięcy, która właśnie mi wyłącza komputer, lat 26 prawie, na razie siedze w
      domu i wychowuje, staramy sie o drugiego bobaska
      • annalalik Re: LISTA - dopiszcie się jeśli was nie ma na nie 22.04.05, 10:48
        12. KRUSZYNA
        13. CYTRUSIA
        14. BANIA79
        15. TOLA
        napiszcie pare slow o sobie
      • kruszyna75 Re: LISTA - dopiszcie się jeśli was nie ma na nie 22.04.05, 10:48
        > 1.asiulka1976,Joanna z Gdanska,28lat,w zwiazku od 13 lat ale mezatka od roku
        do
        > tej decyzji przyczynił sie nasz Aniołek ktory spogladda z nieba.Starania w
        toku
        >
        > 2.romkaforever, Romka z Piły, mężatka od sierpnia 2004, Aniołek - grudzień
        2004
        >
        > 3.annalalik, Ania z Chorzowa, 25 lat, w związku 4,5 roku, od 14.08.2004
        > mężatka. Starania 11 cykl - w trakcie zmiany ginka.
        >
        > 4. joana5 - Joanna, Kraków, lat 28 (rocznikowo 29, ale ciii...)mężatka,
        Aniołek
        > w grudniu 2004, jej udało się w kwietniu.
        >
        > 5.jedna_chwilka, Jagoda z Wwy, mężatka od 2000 (żeby było łatwo liczyć) ale
        > znamy się też coś koło 10 lat, starania od kwietnia 2004, 33 lata
        >
        > 6.alejandra1 - Ola lat 31, starania od wrzesnia, na razie bez męża,
        > zobaczymy co los przyniesie, mamy z moim Panem dośc specyficzne podejście do
        > instytucji małżeństwa ....
        >
        > 7. ata76- rocznik jak w nicku; mężatka od 2001 roku, Pomorzanka z Gdyni, 8
        > cykl starań, a może już nawet 9 jeśli jutro @ przyjdzie , generalnie
        > PESYMISTKA, motto życiowe: JEŚLI COŚ MOŻE SIĘ NIE UDAĆ NIE UDA SIĘ NA PEWNO!
        > Zaczerpnięte z praw Murhiego.
        >
        > 8. beatrice73, rok ur jak w nicku, z obraczka od 2003 r i od razu
        > przystapilismy do dziela, ale jak na razie zadnych pomyslnych wiesci sad co do
        > nadziei jak w sinusoidzie, raz na gorze raz na dole... nie za czesto moge z
        > wami posiedziec i juz mi z tego powodu zle sad, ale od czasu do czasu na
        pewno :
        > )
        >
        > 9) pszczolaasia- Asia, lat..... 31... mężatka ..... od UWAGA!!!!! 9
        > lat, aniołek w lutym 2005, starania w toku po uzyskaniu zgody przystojnego do
        > nieprzytomności ginekologasmile)))i jej udało się w kwietniu
        >
        > 10. nitka111 - Anita z Krakowa lat 30, mężatka od września 2000r ale w
        związku
        > 4 lata dłużej, mama 3,5 letniego Bartusia, od 18 cykli starania o rodzeństwo
        (
        > zamówienie na siostrzyczkę wink )
        >
        > 11. tuptuch – Magda, mężatka od 2002r. Na stanie jedna pociecha – J
        > ulka – 16
        > miesięcy, która właśnie mi wyłącza komputer, lat 26 prawie, na razie siedze w
        > domu i wychowuje, staramy sie o drugiego bobaska

12. ojejku mnie nie było???? jakieś niedopatrzenie z mojej strony.
        Kasia z Warszawy, już nie starająca się, ale co tam piszę, żebyście wiedziały
        któż zacz ta kruszyna75. Mam 30 lat, od 3,5 roku szczęśliwa mężatka z takim
        jednym wariatem co mnie chciał smile Udało się w 3 cyklu, Dzidzia zapowiada się na
        świeta Bożego Narodzenia.
      • bania79 Re: LISTA - dopiszcie się jeśli was nie ma na nie 22.04.05, 10:51

wami posiedziec i juz mi z tego powodu zle sad, ale od czasu do czasu na pewno smile

11. tuptuch – Magda, mężatka od 2002r. Na stanie jedna pociecha – Julka – 16

12. bania79 - Basia z Wrocławia, latka wg. nicka, zakochana od stycznia 1999,
        mężata od września 2003; kwiecień to 3 m-c starań; wszystko co robię, robię
        bardzo intensywnie i na maksa się wczuwam...Tak jest z pracą, urządzaniem
        mieszkanka i robieniem dzidziora!!! Mężuś bardzo wspierający i kochany!
        • bania79 nie doszły moje zdjęcia!!! 22.04.05, 10:54
          brak autoryzacji SMTP; co mam zrobić???
          • annalalik Re: nie doszły moje zdjęcia!!! 22.04.05, 10:55
            wysylasz przez konto gazetowe??
            jesli tak to mozesz tylko do 10 osob naraz
    • annalalik LISTA 22.04.05, 10:52

mężatka. Starania 11 cykl. Powrót pozytywnego myślenia i nadziei że się uda -
      niedawno smile

w grudniu 2004, pierwszy cykl starań.

nieprzytomności ginekologasmile)))

11. tuptuch – Magda, mężatka od 2002r. Na stanie jeden Aniołek – Julka – 16

12. Kasia z Warszawy, już nie starająca się, ale co tam piszę, żebyście wiedziały
      jednym wariatem co mnie chciał smile Udało się w 3 cyklu, Dzidzia zapowiada się na

13. Cytrusowa...

14. bania79 - Basia z Wrocławia, latka wg. nicka, zakochana od stycznia 1999,
      • annalalik TOLA JESZCZE TY 22.04.05, 10:53
        15. Tola79...
        • jedna_chwilka słuchajcie Sabi nie ma :( 22.04.05, 10:55
          • annalalik Re: słuchajcie Sabi nie ma :( 22.04.05, 10:56
            Jagoda ... nie masz gg?? to na priwa Ci cos napisze
            • jedna_chwilka Re: słuchajcie Sabi nie ma :( 22.04.05, 10:57
              pisz na priva - bo faktycznie nie mam sad
        • asiulka1976 ******lista 22.04.05, 10:55

6. ata76- rocznik jak w nicku; mężatka od 2001 roku, Pomorzanka z Gdyni, 8

7. pszczolaasia- Asia, lat..... 31... mężatka ..... od UWAGA!!!!! 9

8.nitka111 - Anita z Krakowa lat 30, mężatka od września 2000r ale w związku

9.kruszyna75-ojejku mnie nie było???? jakieś niedopatrzenie z mojej strony.
          Kasia z Warszawy, już nie starająca się, ale co tam piszę, żebyście wiedziały

10.bania79 - Basia z Wrocławia, latka wg. nicka, zakochana od stycznia 1999,

11.CYTRUSOWA......

12. TOLA.......

GDZIE SA ??
          1.alejandra1 - Ola lat 31, starania od wrzesnia, na razie bez męża,

2.beatrice73, rok ur jak w nicku, z obraczka od 2003 r i od razu
          wami posiedziec i juz mi z tego powodu zle sad, ale od czasu do czasu na pewno

3.tuptuch – Magda, mężatka od 2002r. Na stanie jedna pociecha – J
          ulka – 16miesięcy, która właśnie mi wyłącza komputer, lat 26 prawie, na razie
          siedze w domu i wychowuje, staramy sie o drugiego bobaska
          • annalalik Re: ******lista 22.04.05, 10:57
            Tuptuch i Ola nie wiem
            Beatrice na nieplodnosci widzialam - daje sobie narazie spokoj
        • tola79 Re: TOLA JESZCZE TY 22.04.05, 10:59
          Już mówię smile) Mam 26 lat (no.... jeszcze nie, ale w sierpniu już) Mężatka od
          sierpnia 2003 (i to będa też urodzinki smile) czyli po sąsiedzku z banią, która
          się weseliła we wrześniu, tak? smile W związku jakieś....4 lata? Staramy się
          łącznie jakieś 8 m-cy, ale to tak zbierając do kupy, bo niestety zdarzają nam
          się przerwy, mąż ma taką pracę, heh... A że jestem wojownicza w sprawach
          remontowych, to tez już wiecie smile Zresztą będę dopisywac pomału smile
      • jedna_chwilka Kruszyna i Pszczoła 22.04.05, 10:58
        zawińcie w kolorowy papier w mikolaje i pod choinke se włóżcie dzieciaki smile)))
        • annalalik ASIULKA 22.04.05, 11:01
          Do ciebie tez priwa poslalam
        • kruszyna75 Jagoda!!! :))))) 22.04.05, 12:34
          się zrobi szefowo smile))))))))))))))))))))))
    • annalalik PODSUMOWUJĄC 22.04.05, 11:02

niedawno smile

12. Kasia z Warszawy, już nie starająca się, ale co tam piszę, żebyście wiedziały

13. Cytrusowa….

15. Tola79 - Mam 26 lat (no.... jeszcze nie, ale w sierpniu już) Mężatka od
      remontowych, to tez już wiecie.
      • asiulka1976 Re: 22.04.05, 11:07
        ale nas duzzzzzzzzooooooooo ;o))) a potem z wozeczkami w polowie polski sie
        spotkamy , wyobrazacie sobie taki sabat hihihihihhii

Aniu, gdzie poslalas ?? na gazetowy czy wp. bo aniu tu aniu tu nie mam,
        zdjec tez
        • annalalik Re: 22.04.05, 11:10
          Przez przypadek na wp poszlo
          jak chcesz posle na gazetowy jeszcze raz... ale moze 2 razy lepiej tego nie czytac
          • asiulka1976 Re: aniu 22.04.05, 11:17
            wyslij na gazetowy bo na wp nie mam surprised(
            • annalalik Re: aniu 22.04.05, 11:19
              poszło
        • bania79 zdjęcia...męczący ten gazetowy mail 22.04.05, 11:12
          coś nie chce moich zdjąć przyjąćl; wcześniej poszły z mojego outlooka, ale
          chyba mam tam jakąś blokadę włączoną; muszę nad tym popracować
          • annalalik Re: zdjęcia...męczący ten gazetowy mail 22.04.05, 11:14
            a inna poczte jakos Ci sie udaje wysylac?? czy tylko z fotkami problem. serwer
            wymaga tu uwierzytelnienia: robisz tak: NARZEDZIA - konta - gazeta - wlasciwosci
            - serwery i ptaszka przy serwer wymaga uwierzytelnienia!!
            • asiulka1976 ania nie tylko dyzurna a i ........ 22.04.05, 11:18
              informatyk surprised))
              • annalalik Re: ania nie tylko dyzurna a i ........ 22.04.05, 11:22
                staram sie jak moge smile)
            • asiulka1976 Re: gadu, gadu a .... 22.04.05, 11:19
              a trzeb ajechac po garnitur i dla siedzacych w pracy powiem ze ja siedze
              jeszcze w pidzamie hihhiii
              • annalalik Re: gadu, gadu a .... 22.04.05, 11:22
                doszedl mail?
                • asiulka1976 Re: 22.04.05, 11:35
                  doszedl nawet odpisalam surprised))
    • annalalik Dziewczyny 22.04.05, 11:24
      musze leciec do sklepu. Jak wroce to sie odezwe - tak do pol godzinki chyba smile)
      • zebra51 Re: Dziewczyny 22.04.05, 11:26
        Hej, a o biednej starej Zebrze to zapomniałyście sad(( Nieładnie, nieładnie...
        • annalalik Re: Dziewczyny 22.04.05, 11:28
          napisz taki news o sobie to Cie dorzuce do listy Kochana smile))
          • zebra51 Re: Dziewczyny 22.04.05, 11:40
            Zebra51- 29 lat. Staram się po marcowej stracie. Zielone światło ujrzę za
            miesiąc. Na razie boksuję sie z lekarzami. Warto dodać, że od ubiegłego roku
            jestem szczęśliwą posiadaczką najprzystojniejszego Małżowina w całej UE wink
      • bania79 ja jestem chyba nienormalna 22.04.05, 11:30
        nadal się nie wysyła; pisze, że wszystkie jesteścoe nieosiągalne!!! jak to
        mozliwe?
        • annalalik Re: ja jestem chyba nienormalna 22.04.05, 11:32
          spróbuj do jednej poslac - moze przez to ograniczenie!! albo przez strone sprobuj
    • bania79 No Ania Lal chyba do ciebie poszło 22.04.05, 11:45
      daj znać...
      • bania79 Re: No Ania Lal chyba do ciebie poszło 22.04.05, 12:19
        gdzie się podziewacie?
        • tola79 Re: No Ania Lal chyba do ciebie poszło 22.04.05, 12:23
          Ja jestem, ale muszę trochę popracować, ech... a tak mi się nie chce, jak to w
          piątek. Ale jeszcze 2,5 godzinki i do domu!!!
          • bania79 ale masz fajnie Tola... 22.04.05, 12:29
            Do 15 pracujesz?? Ja do 17, tzn. teoretycznie, bo nikt mnie niepilnuje, wiec
            jak wyjde o 16:30 to tez sie nic nie stanie...ale to jeszcze tyle czasu!!
            • annalalik Banieczko 22.04.05, 12:34
              tos tam do mnie idzie - na gazetowego poslalas?
              • bania79 Re: Banieczko 22.04.05, 12:37
                tak
            • annalalik Banieczko - cos mi sie odbiera 22.04.05, 12:37
              do innych dziewczyn Ci sie udalo poslac? bo jak nie to im przesle smile))
              • bania79 Udało mi się tylko do ciebie 22.04.05, 12:41
                Tzn. na koniec postanowiałam wysłać tylko do ciebie, bo wiedziałam, że tutaj
                jesteś. Poślij pozostałym dziewczynom bardzo proszę, bo ja już cierpliwości nie
                mam; Twoje zdjątka dostałam. Ślicznusie są!
                • annalalik Re: Udało mi się tylko do ciebie 22.04.05, 12:42
                  ok - robi sie - juz wysylam smile)
                  • bania79 Dzięki Ania, kochana jesteś 22.04.05, 12:51
                    Jak widzisz, ja z informatyką na bakier... a myślałam, że sobie radzę!
                • annalalik Re: Udało mi się tylko do ciebie 22.04.05, 12:47
                  Tak wogóle to fotki są świetne

Laska fajna z Ciebie i narzekasz smile))
                  • bania79 Re: Udało mi się tylko do ciebie 22.04.05, 12:54
                    pewnie pewnie... się wypinzdrzyłam na sylwestra to nie widać....
            • tola79 Re: ale masz fajnie Tola... 22.04.05, 12:49
              Tak, w piątki mam do 15-tej smile I bardzo dobrze, bo jak na ten tydzień mam dość.
              Najbardziej mnie cieszy jednak, że mam wreszcie wolny weekend,
              hurrrrraaaaaaa smile)) I pewnie, że nic sie nie stanie, jak wyjdziesz te pół
              godzinki wczesniej. No, ja nikomu nie powiem... wink Zawsze tak do 17?
              • bania79 Re: ale masz fajnie Tola... 22.04.05, 12:53
                No niesety, 9-17. takie mam godzinki. niby w umowie nienormowany czas pracy,
                więc sobie obcinam jak mogę, ale nigdy nie przychodzę przed 9, a 40 h
                wypracowac trzeba... Ja tez weekend mam nareszcie nie pod znakiem remontu. A
                wprowzdaiłaś się już, czy dopiero urządzacie? ja mieszkam już prawie 2 tyg. i z
                tego powodu jestem najszczęśliwsza na świecie...
                • tola79 Re: ale masz fajnie Tola... 22.04.05, 13:09
                  Mieszkamy już dawno, ale tak robiliśmy po kawałku, a to sypialnię, a to kuchnię
                  teraz ostatnio i chyba wreszcie koniec, można normalnie pomieszkać smile)
                  Mówisz, że do 17 tyle czasu... a ja nie mogę już dziś do tej mojejm tzreciej
                  wysiedzieć, atmosfera jakaś taka naładowana, więc sama rozumiesz, że
                  najchętniej dałabym nogę wink
                  • bania79 no pewnie, że rozumiem... 22.04.05, 13:22
                    na szczeście w przyszłym tygodniu dłuuuuuuugi weekend i może jakoś szybciej
                    zleci! My się wprowadziliśmy po zrobieniu podłog, łazienki i kuchni. narazie
                    mamy kanapę, biurko i regał - wsystko z odzysku, ale da się mieszkać!
                    • zebra51 Re: no pewnie, że rozumiem... 22.04.05, 13:27
                      Bania w której części miasta kupiłaś mieszkanie? Ja na razie mieszkam w samym
                      centrum i też szukam czegoś innego.
                    • tola79 bania, kochana... 22.04.05, 13:34
                      Pamiętam, jak my na początku, przed remontem jeszcze, spaliśmy na takiej starej
                      skrzypięcej wersalce (czerwonej hihi), cały czas z sentymentem wspominamy.
                      Bywało i tak, że spaliśmy pośrodku pokoju na rozkładanej kanapie naookoło
                      poobstawiani regałami, bo ściany były malowane smile)) Bania, my jesteśmy prawie
                      równo mężąte chyba? ja z sierpnia 2003, a Ty z września, tak? smile
                      • annalalik Re: bania, kochana... 22.04.05, 13:38
                        No tak - ja tez tak pomieszkiwałam na początku, stare meble najczęściej w spadku
                        po rodzicach itp. Dopiero po ślubie zrobiliśmy kapitalny remont pokoi 2 (jeden
                        jeszcze udalo sie przed slubem zrobic) i teraz jest calkiem ładniutko. Urzadzamy
                        nowymi mebelkami i tak co chwilke cos dodajemy - obrazy, kwiaty - by bylo
                        przyjemniej. Nie mniej jednak czeka nas jeszcze remoncik łaziemnki. Planujemy
                        tez jeszcze raz zrobic pokoj gościnny - ale tak by byl kominek w nim smile)) No ale
                        mamy na to cale zycie smile
    • annalalik Teraz chyba jesteśmy w komplecie 22.04.05, 12:32

niedawno smile

13. Cytrusowa….

remontowych, to tez już wiecie

16. Zebra51- 29 lat. Staram się po marcowej stracie. Zielone światło ujrzę za
      • kruszyna75 Ja melduję się poobiednie :) 22.04.05, 12:53
        Szynka miodzio zjedzona, z pracy zmykam za 2,5 godzinki, jedziemy pozałatwiać
        jeszcze na miasto sprawy mieszkaniowe i hulaj dusza weeeeeeeeeeeeekend smile))))
        • bania79 Re: Ja melduję się poobiednie :) 22.04.05, 12:54
          fajnieeeeeeeeeeee; ja też chcę do domuuuuuuuuuuuuuu!
        • annalalik Re: Ja melduję się poobiednie :) 22.04.05, 12:55
          No właśnie - ja też idę cosik przegryźć smile)
      • cleodark Jeszcze nieśmiało może się dopiszę? :) 22.04.05, 14:08

Jeżeli pozwolicie do tej listy:

Cleo- Justyna z Warszawy,lat28, mężatką to (dopiero będę w lipcu) staż 4 latka,
        mam synka 7 lat i Aniołka-listopad 2004.
        • kruszyna75 Cleodark :) 22.04.05, 14:14
          Spoko nasza Dyżurna Ania na pewno Cie dopisze smile)))))))))))))))))))
          Ona tu czuwa nad wszystkim smile
          • annalalik ANIA BANIA PROSZEK DO PRANIA :))) 22.04.05, 14:17

niedawno smile

13. Cytrusowa….

remontowych, to tez już wiecie

16. Zebra51- 29 lat. Staram się po marcowej stracie. Zielone światło ujrzę za

17. Cleo- Justyna z Warszawy, lat 28, mężatką to dopiero będę w lipcu; staż 4
            latka, mam synka 7 lat i Aniołka-listopad 2004.
        • annalalik Re: Jeszcze nieśmiało może się dopiszę? :) 22.04.05, 14:14
          Cleo - teraz foteczki Twoje poprosimy - to taki nasz zwyczaj - Fotki i dowcip smile)
          • bania79 Re: Jeszcze nieśmiało może się dopiszę? :) 22.04.05, 14:16
            Z tym dowcipem to ja się chyba nie spisałam, ale zaraz poszukam czegoś
            śmiesznego w moim archiwum.
          • cleodark Re: Jeszcze nieśmiało może się dopiszę? :) 22.04.05, 15:46
            Bardzo chcę wysłać ale nie mam nic w kompiesad(
            Tylko papierowe buu.
            Co do dowcipu to:

muszę cósik poszukać i podeślę Wam ASAP
            Cleo
    • nitka111 Dół !!!!!! 22.04.05, 13:40
      A mnie jest smutno, nikt mnie nie lubi, zdjęć nie dostałam, położna nnie chce
      mi odpisać i w ogóle jest do d..y.
      • bania79 Re: Dół !!!!!! 22.04.05, 13:49
        niteczko, już do ciebie wysyłam zdjęcie! moze dojdzie jak do Ani!!
        • nitka111 Re: Dół !!!!!! 22.04.05, 13:51
          Dzięki, dostałam ale Ty śliczna jesteś, a maleśstwo cudne.
          • bania79 Niteczko, uśmiechnij się natychmiast! 22.04.05, 13:54
            Nie żartuj sobie ze mnie! Al;e Oliwunia to mała księżniczka prawda??! też bym
            chciała taką córunię, szczególnie, że do niedawna mieszkała 2 bloki ode mnie i
            odwiedzałam ją codziennie!
            • annalalik Re: Niteczko, uśmiechnij się natychmiast! 22.04.05, 13:56
              NO CO Z CIEBIE ZA SKROMNISIA - fajna laska jestes i nie mysl inaczej!!
              Super
      • annalalik Re: Dół !!!!!! 22.04.05, 13:50
        Wysłałam Ci zdjęcia Bani Niteczko
        JA CIĘ BARDZO LUBIE!!!!!!!!!!
        Co do położnej to chyba musisz uzbroic sie poprostu w cierpliwość
      • bania79 Zeberko i Tolu 22.04.05, 13:52
        Zeberko, mieszkano kupiłam w najbardziej podobno snobistycznej dzielnicy
        Wrocławia czyli na Krzykach, a dokładniej na Gaju (nie jestem Wrocławianką,
        więc nie bardzo dostrzegam te snobizmy); Nowitkie,od dewelopera i staram się je
        urządzać!
        Tolu, rzeczywiście w związek wstąpiłam wtedy co ty (niemal) i jeseteśmy
        równolatkami. Może i rowno uda nam się zaciążyć...ja w przyszłym tyg. "nie
        czekam" na @.
        • nitka111 Banieczko!! 22.04.05, 13:56
          Gdzieżbym mogła żartować, a taką córeczkę sama chciałabym mieć, a mój Bartuś
          siostrzyczkę. smile
          • bania79 Niteczko, dziękuję za zdjątka 22.04.05, 13:59
            Ja ten twoj blog czasem odwiedzam, wiesz... Ten twój Bartuś to fajny
            człowieczek musi być! Dzisiaj to już przechodzę samą siebie w nic nierobieniu.
            na szczęście dziś już 14, a od poniedziałku wezmę się do pracy. Takie mam
            postanowienie!
            • annalalik Re: Niteczko, dziękuję za zdjątka 22.04.05, 14:04
              Nie obiecuj hehe - zobaczymy w poniedzialek smile)
            • bania79 Obiecuję, choć będę musiała nadrobić weekend 22.04.05, 14:05
              bez internetu i bez Was!!! Poproszę w poniedzałek rano i małe strzeszczonko.
              Aha, i bardzo proszę o wasze zdjęcia! Nie wymigiwac mi się tutaj!
              • annalalik Re: Obiecuję, choć będę musiała nadrobić weekend 22.04.05, 14:08
                Część zdjęć znajdziesz tutaj:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19346882&v=2&s=0
                Jestem tam ja, asiulka, niteczka, pszczola smile)
        • tola79 Bania :) 22.04.05, 14:09
          Mam nadzieję, z tym zaciążeniem smile)) Bardzo, bardzo bym się cieszyła smile
          • bania79 Re: Bania :) 22.04.05, 14:15
            No ja też bym chciała! Jak już wcześniej wspominałam, ja się każdym ważnym
            tematem w moim życiu bardzo przejmuję. Jak zaczęłam temat mieszkania drążyć, to
            forum 4 Kąty było moją codzienną lekturą, ale nie udzielałam się, bo tam
            straszne wreduty są! Teraz zaczęły się starania i po prostu czułam, że nie mogę
            zostać z tym sama...
      • tola79 Re: Dół !!!!!! 22.04.05, 14:06
        Niteczko, ja Cie lubię smile))) A zdjęcia żadnego też nie dostałam sad
        • tola79 Odszczekuję :) 22.04.05, 14:15
          Odszczekuję, dostałam zdjęcia smile)))) Dzięki! Bania, Ty śliczna jesteś!
          • bania79 Re: Odszczekuję :) 22.04.05, 14:16
            O rany Julcia! Tylu komplementów to już dawno nie dostałam. Ale napewno nie
            pomyslilyście mnie z innymi osobami na zdjęciu? he he
    • annalalik ZBIÓRKA 22.04.05, 14:19
      Robię porządek - prosze nie odpowiadać powyżej tego postu na nic bo się pogubimy
      - wszystko rozpoczynamy stą - dyżurna hehe

BANIA _ TOLA _ CLEODARK - prosimy dowcipaski

Kruszynko - dzięki za motywacje do działań hehe
      • bania79 Re: ZBIÓRKA 22.04.05, 14:21
        i dobrze! Porządek musi być!!!! Bez ciebie Aniu byśmy zginęły! a nie myślałaś o
        pracy w Poliscji?? he he he okrutny żart!
        • annalalik Banieczko 22.04.05, 14:23
          Kiedys myslalam o pracy w policji hehe - ale okazało się że z moim kregosłupem
          nie mam szans. Ale jak już dziewczynom mowilam chyba nadaje sie np na
          nauczycielke bo umie w ryzach ludzi utrzymac. Nie zebym sie szarogesila tylko
          tak mowie - no i Was nie chce w ryzach trzymac - dbam o wasze oczka byscie nie
          musialy za bardzo sie naszukac tu wszystkiego smile))
      • bania79 a widziałyście to forum dla nieziejących jadem? 22.04.05, 14:22
        ale numer co??
        • cytrusowa halo 22.04.05, 14:25
          jestem!
          witam nnowe paniesmile
          anialalik - na tym forum poznjacie sie to jeszcz eja jestem z moim
          majsterkowiczemsmile - zapomnialas o mnie!

wyslalam Wam fajne cos

bania - fajne fotkismile, fajna laska z Ciebie i slodka Oliwka
        • pszczolaasia Jezzza nie piszcie tyle bo nie nadążam!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 14:26
          wyscie dzisiaj na wyścigi pisały? chciałam powiedzieć, że JA żadnego foto nie
          dostałam!!!!!!!!!!!!! ani maila od Ani!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem czemu, czuję się
          pominięta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          czytam dalej , dajce mi troche czasu....
          • annalalik CYTRUŚ 22.04.05, 14:29
            • annalalik Re: CYTRUŚ 22.04.05, 14:30
              Ja Cię nie pominęłam - tylko Ty nic nam nie napisałaś do POZNAJMY SIE
              • annalalik Re: CYTRUŚ 22.04.05, 14:30
                masz nr 13
          • cytrusowa prosba 22.04.05, 14:29
            wysylajcie mi wszelka poczte na adres GAZETOWY!!!
            • cytrusowa refleksja 22.04.05, 14:32
              Najpeirw była prośba, teraz jest refleksja

Wiecie co? ja sie najnormalniej w świecie boje, gupia jestme normalnie. A moze
              ejszcze nie gotowa na bycie mamą???
              Ta świadomość, że dziś i jutro mamy sie bzykac, to tak jakbym miala wazny
              egzamin dzis i jutro.
              Kurde.
              No i jaks e pomysle, co mnie czeka w ewentualnej ciazy kiedys tam, to mi sie
              slabo robi...Ja w zyciu nie rzygalam - no, raz, jak juz nie moglam!
              Ale jak widze rzygajacych,t ouciekam, to moja jakas fobia. Nawet jak moj mezus
              sie "struł", to ja odeszlam byle dalej od rzygaczawink
          • bania79 Re: Jezzza nie piszcie tyle bo nie nadążam!!!!!!! 22.04.05, 14:30
            Cytrusku, dostałałam to fajne coś od Ciebie. dziękuję! Pszczółko! teraz widzisz
            jak ja się miałam po wczoparjszym, jak nie mogłam nadążyć! Zdjęcie poszło do
            Ani a od niej w świat, bo ja internetowo-gazetowo słabo kumata jestem. Aniu,
            prawdą jest, że trzeba mieć predyspozycje do pewnych zawodów. ja z racji
            swojego mogłabym być nauczycielką, a po prostu sobie tego nie wyobrażam! Więc
            nie jestem...
          • annalalik Re: Jezzza nie piszcie tyle bo nie nadążam!!!!!!! 22.04.05, 14:32
            Pszczoła fotki Bani poszły do Ciebie a maili innych do Ciebie nie wysyłałam wiec
            nie wiem o czym pisasz
            Do Asiulki i Jagody miałam pytanka na prva poprostu kochanie
            • pszczolaasia Re: Jezzza nie piszcie tyle bo nie nadążam!!!!!!! 22.04.05, 14:35
              och ty niedobra.... niedobra Aniasmile)))))))))))))
              • annalalik Re: Jezzza nie piszcie tyle bo nie nadążam!!!!!!! 22.04.05, 14:37
                No pseprasam sad(
                Wybacz mi dziś ale wiesz - byle do 18:40
            • cytrusowa 13 22.04.05, 14:38
              ja rozumeim, ze jestem naznaczona, wybrana, bo rzucil mnie los do Szwabow, bo
              meza poznalam prze zinternet, bo mam dwa tatuaze, bo...bo...bo...mieszkalam w
              Gdańsku pod nrem 13 przez 25 lat,
              ale
              zeby od razu dawac mi tu nr 13...
              hmmm,
              to ma tez jakis podtekstwink

Madzia, lat 28 w metryce,w duszy gówniara około 18 latsmile
              mąż jedyny, od września 2004 roku, burzliwe acz krótkie anrzeczeństwo, jeszcze
              lepyszy sposób poznania się - po prostu bajka dla dorosłych, hehe.

W grudniu Wodniczka Madzia odstawiła ostatecznie pigułki ku wielkiej radości
              Marcinka - Lwa, który od razu chciał robić potomka.
              Upłynęło kilka m-cy, potomka brak ale jego pojawienie sie jest na jak
              najlepszej dordze.

Wodniczka nie pracuje tu na obczyznie, bo ma za duże wymagania - nie chce
              sprzątać Niemcom po domach czy niańczyć małe Szwabki. Woli sie uczyc języka
              niemieckiego i z boku obserwować tę zwariowaną kulturę w tym wielokulturowym
              mieście.

Maniaczka książek, słodki leniuszek i przytulanka, indywidualistka o cietym w
              razie potrzeby języku.
              • annalalik Re: 13 22.04.05, 14:40
                Ale to wspaniała liczba jest KOchanie - poza tym to czysty przypadek
                Juz cie w liste wmontuje smile
        • pszczolaasia Re: a widziałyście to forum dla nieziejących jade 22.04.05, 14:30
          gdzie, zapodaj choć linka dobra kobieto... ja dalej czytam a potem referaciksmile
          • bania79 link 22.04.05, 14:34
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=27857
            To jest ten link, ale się trzeba logować czy cuś, więc się wstrzymałam. Tak
            mnie to rozśmieszyło, że sobie magdalenka tak nazwała forum. Bo przecie która e-
            mama zieje jadem??? No pytam się, która?
            • pszczolaasia Re: link 22.04.05, 14:36
              no ja dla przykładusmile))))))))))))))))))) zawsze i wszędziesmile))))))) dobra dalej
              czytam.... muszem nadfgonić, Banieczko dziękuje!!!!!
              czytam dalej , jestem w połowie, jesteście szalonesmile)
            • bania79 Cytruś 22.04.05, 14:37
              Ja tez się boję... tzn.nie wyobrażam sobie tego stanu i wszystkiego. I jak
              czasem z mężusiem obradujemy na ten temat, to on mnie zawsze uspokaja, że nie
              ja pierwsza i nie ostatnia i że cieszyć się będę, a nie bać! I tego się
              trzymam...
              • kruszyna75 Re: Cytruś 22.04.05, 14:42
                Ja też coś dodam. Tak naparwdę nie dotarło do mnie jeszcze tak do końca, że
                Fasolinda już jest. Boję się też czy dam radę, boje się złego samopoczucia itp.
                Tak to już jest wpisane i takie odczucia nie są niczym chyba nienormalnym.
                Każdy się czegos boi, ważne, żeby ten starch nie wziął góry nad nami smile
                • annalalik KRUSZYNKO 22.04.05, 14:52
                  Ty i Pszczoła i Joana i kazda która zafasolkowala - BEDZIECIE NAJWSPANIALSZYMI
                  MAMAMI DLA SWOICH DZIECI i to jest najwazniejsze. Teraz sie boisz ale jak
                  zobaczysz slodka małą istotke to strach minie - zobaczysz
          • kruszyna75 Bania 22.04.05, 14:36
            Zdjęcia suuuuuuuuuupersmile))))))))))))))))
            • kruszyna75 Nitka :))))) 22.04.05, 14:39
              Co to za dół??????????????????????????
              Zdjecia dochodziły powoli, wiedocznie wyczuły piątek i spieszyc im się nie
              chciało smile))))))))))))))))
              Położna na pewno odpisze smile))))))))))))))))
              Życie jak to zycie czasem głaska czasem chłoszcze, ale fajne
              jest smile)))))))))))))
            • bania79 Dzienks Kruszynko 22.04.05, 14:39
              ale mi się humor poprawił. Ale wiecie, ja tak na codzien nie wygladam, bo w
              stanie mężatości to mi się średnio starać chce. Wiem to naganne, zmienię się
              obiecuję. Jak zajdę, to wypiękniję i zadbam o siebie. Tak sobie powtarzam.
      • annalalik Cytruś 22.04.05, 14:38
        Napisz tak coś od siebie to Cię tam w listę wmontuje smile))
        • romkaforever Bania 22.04.05, 14:39
          a ja zdjęcie dostałam??? Bo ja to tez członkini ekipy przeca.
          • annalalik Re: Bania 22.04.05, 14:41
            POSŁAŁAM WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM FOTKI BANI
            • romkaforever Re: Bania 22.04.05, 14:42
              dzinks ty to jesteś kofana, normalnie szef
              • annalalik Re: Bania 22.04.05, 14:44
                A tam szef.... fcale nie
    • annalalik Coby nie zaśmiecać 22.04.05, 14:42
      wyślę Wam wszystkim naszą listę na maila
      • kruszyna75 Re: Coby nie zaśmiecać 22.04.05, 14:44
        no Ania jestem pod wrażeniem smile))))))))))))))))
      • bania79 Kochana Ania 22.04.05, 14:45
        Moje zdjęcia, a jej się zbiera...
        • annalalik Re: Kochana Ania 22.04.05, 14:46
          no widzisz smile)
          • bania79 APEL 22.04.05, 14:48
            Proszę na Anię nie krzyczeć, że zdjęcia nie doszły! Oprócz Oliwuni nic
            ciekawego na nich nie ma! hi hi Anulka, bardzo pomocna dziewczyna wysłała do
            wszystkich i kiedyś dojdą PEWNIE!
            • kruszyna75 Bania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 14:53
              ależ ja właśnie jestem po wrażeniem organizacji Ani smile))))))))))))
              A Ty Banaia nie gadaj, że nikogo ciekawego na tych zdjęciach nie ma smile))))))
              Ania to też tak na początku nieśmiało poczyniałą na tym forum a popatrz jaka z
              niej Szefowa teraz. Wróbelki ćwierkają, że to wpływ Pszczoły i
              Jagody smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • annalalik no no no 22.04.05, 14:56
                nie dosc ze sie na forum wprosilam to na mnie szefowa gadaja...
                a ja jestem tak naprawde niesmiala i czesto małomówna i wogole - wiem ze nie
                wierzycie ale tak jest. To net mnie ośmiela a tak to taka skromna myszka jestem.
                NAPRAWDE (Pszczoła Ty sie ze mnie nie śmiej!!)
                • annalalik Re: no no no 22.04.05, 15:00
                  poza tym wyście mnie tą dyżurna zrobily a ja sumienna jestem i sie staram - a
                  nie tam zaden szef
                  • pszczolaasia Re: no no no 22.04.05, 15:03
                    buhahhhhaaaaaaaaaasmile))))))))))))))))))))))))))))
                    skromna, sazra myszka?????????????????????????????? diabeł wcielony!!!!!!!!!
                    ale to znaczy, że pasuje do nassmile))
    • annalalik HMMM i znów ZBIÓRKA 22.04.05, 14:49
      Za szybko piszemy dziewczyny hehe
      • annalalik PSZCZOŁA zara bedzie krzyczec 22.04.05, 14:50
        ze walniete jestesmy bo tyle pisamy
      • annalalik LISTA 22.04.05, 14:51
        posłana smile)
        • bania79 Re: LISTA 22.04.05, 14:54
          dzieki, już sobie zapisałam w foldzrze w robocie, bo ja jeszcze narazie słabo
          kojarze was po imionach! nicki gazetowe to jak najbardziej!
          • tola79 Pa pa! 22.04.05, 14:57
            Pa, kochane, idę do domciu na zasłużony odpoczynek po ciężkim tygodniu pracy...
            Do zobaczenia w poniedziałek smile))) Paaaaaaa
            • bania79 Re: Pa pa! 22.04.05, 14:58
              Pa Tola! Miłego nicnierobienia!
            • annalalik Re: Pa pa! 22.04.05, 14:58
              pa Toluś <papa> i o zdjęciach pamiętaj dla nas
              • tola79 Re: Pa pa! 22.04.05, 14:59
                OK Aniu, nie mam na razie nic w kompie, ale się postaram szybciutko mieć smile) Pa
          • pszczolaasia co za szaleńce!!!!!!!! 22.04.05, 15:02
            Kruszyna, Cytruś, Jagoda, Asiulko, Romku i Atko- stworzyliśmy potworysmile))))))))

wszyscy się boimy, zawsze wydaję się, ze a może jeszcze nie teraz, nie udało
            się- nie ma problemu, uda się w następnym cyklu, a jak przychodzi moment, że
            się uda, to przychodzi inny strach, lęk, obawa, szczęście, niedowierzanie, że
            tak naprawdę, ja będę miała dziecko, tak ja będę Mamą..... to jest szokujące,
            siedzisz myślisz o tym stworzonku, które w tobie siedzi dojrzewa, kochasz go po
            prostusmile ja się czuję jakbym mogła góry przenosićsmile)) nie ma dla mnie rzeczy
            nie do zrobienia terazsmile) czuję się jakbym była... jakbym fruwała, ale też się
            boję. a czy ja, możecie z ręką na sercu powiedzieć, że ja jestem zrównoważona?

chciałam od razu się przyznać- byłam na odpalaniu- znaczy się na czary mary w
            sparwie rzucania fajek, nie mogłam dać sobie z tym rady... kumacie hipnoza i
            takie tam... wiecie, że chyba działa? po prostu czuję, ze nie będę nigdy palić,
            po prostu nie chcę mi się... dziwne

idę tera foto oglądać- Ania z łaski swojej mogłabyś moje foto posłać
            koleżankom, bo ja format "c" w sowim kompie zrobiłam i nie mam już swoich zdj
            ątek tutaj i musiałabym pół tony płytek w domu przeżucić, coby jakieś
            znaleźć?????????????? Pszczoła prosi Anięsmile)))))))
            • annalalik JASNE PSZCZOLA 22.04.05, 15:04
              zaraz posle kozelanka fotki pszczoly smile)
              • pszczolaasia Re: JASNE PSZCZOLA 22.04.05, 15:05
                tenks, ide foto tera z ogladać....
            • annalalik NO NIE 22.04.05, 15:06
              Ja diabeł???????
              Mozecie nie wierzyc ale naprawde jestem cholernie niesmiala...
              • pszczolaasia Re: NO NIE 22.04.05, 15:07
                a świnie latają , ja też jestem nieśmiała, od maleńkości smile))))))))))))))))))
                będziemy razem Aniu nieśmiałesmile))))))))))
                • annalalik no i mi nie wierzy 22.04.05, 15:08
                  no ale cosz... jeszcze mnie poznacie kiedys to sie przekonacie
                • jedna_chwilka Re: NO NIE 22.04.05, 15:11
                  to ja się dołączam do koleżanek!
            • jedna_chwilka Re: co za szaleńce!!!!!!!! 22.04.05, 15:08
              Ja pierdziosiu! ale swoją drogą to interesujące, że tyle podobnych Dziewuch jest...a ja myslalam, ze ja tylko taka smile gupia cy cuś
              • annalalik Jagoda 22.04.05, 15:09
                nie głupia ani nic - STARAJĄCA SIE INACZEJ smile))
                Bynajmniej jest wesolo
              • pszczolaasia Re: co za szaleńce!!!!!!!! 22.04.05, 15:10
                snaczy jaka? roramalna jesteś, jak my wszystkie, starające się- ale inaczej,
                sama tak powiedziałaśsmile)) i ja sie tego czymam.....
    • jedna_chwilka Po pierwsze 22.04.05, 14:58
      nie czytam, bo za dużo a zaraz zebranie mam
      po drugie NITKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do dupy to jest papier wies? a szystko!
      cmokam
      • annalalik Re: Po pierwsze 22.04.05, 15:01
        Kochana Jagoda
        • kruszyna75 Ja spadaju do domciu!!!!!! 22.04.05, 15:02
          Juz się boję co zastanę tu jak do niego dotrę !!!!!!!!!!
          • bania79 Cóż, mówiłam, że lubię sobie pogadać 22.04.05, 15:05
            I zaraz tam potwory! Taka tam mała komuna!
            • pszczolaasia Re: Cóż, mówiłam, że lubię sobie pogadać 22.04.05, 15:06
              matko ona Komunę nam kce założyć- mejk low, no łor, seks, drags, end
              rokendrolsmile))))))))))))))))))
              • romkaforever A ja! 22.04.05, 15:09
                A ja jaka niesmiala kjestem wink))))))))))))
                • cytrusowa Re: A ja! 22.04.05, 15:10
                  z enie wspomne o sobie!
                  Nawet meza musialam poznawac inaczej niz tradycyjnie, bo smialosci nie mamsmile
                  • pszczolaasia Re: A ja! 22.04.05, 15:12
                    znaczy się jak? zaciekawiłaś mnie do nieprzytomności....
              • bania79 Re: Cóż, mówiłam, że lubię sobie pogadać 22.04.05, 15:09
                No ja myśle, że bez tych wszystkich to już i tak już mamy komunę! hi hi bez
                zakładania, się sama założyła!
              • jedna_chwilka Uwaga Bania! 22.04.05, 15:10
                po informacji o komunie puściły moje zwieracze, a że nie chcieli mnie na tym zebraniu to mam kłopot z plamom
                • pszczolaasia Re: Uwaga Bania! 22.04.05, 15:11
                  smile)))))))))))))))))))))))) matko to jak ty do domu wrócisz???????? z
                  plamom?????????? i kciałam cos ogłosić najbardziej nieśmiała JA JESTEM!!!!!!!!!!
                • annalalik Re: Uwaga Bania! 22.04.05, 15:13
                  a jak prosiłyśmy - LEJ POD BIURKO to nie chcialas - to teraz masz smile))))
                  • jedna_chwilka Re: Uwaga Bania! 22.04.05, 15:15
                    szysko w nachi poszło
    • annalalik No to się śmiejcie z biednej skromnej Ani 22.04.05, 15:11
      ja dziewczyny ide się kąpciać - jeden Bóg wie co to za gonek - trza się
      opluskać, ogolić tu i tam i wogóle - Pszczoła wie nie?
      A tak serio to jeszcze przed wyjściem zaglądnę do Was - jadę tramwajem dopiero o
      17:50
      • pszczolaasia Re: No to się śmiejcie z biednej skromnej Ani 22.04.05, 15:13
        czymaj sie i dobrze sie ogólsmile))))))))))))))) coby dobre pierwsze wrażenie
        zrobićsmile))))))))))))
        • bania79 Re: No to się śmiejcie z biednej skromnej Ani 22.04.05, 15:14
          No Aniu, żeby się ginek porządnie za ciebie wziął! Chwilka, ja się po twoim
          poście usmiałam a musze zaznaczyć, że siedzę tu sama i śmianie sie do pustych
          ścian to pierwsza oznaka szaleństwa!
      • jedna_chwilka Re: No to się śmiejcie z biednej skromnej Ani 22.04.05, 15:14
        znam taką historię, że laska chciała zrobić na ginie wrażenie i zamiast psiknąć perfumą chwyciła za brokat w sprayu i miała tam błyskotki smile
        to sie gin ucieszył, że tak przygotowanej pacjentki dawno nie mial smile
        • annalalik Re: No to się śmiejcie z biednej skromnej Ani 22.04.05, 15:15
          postaram sie tak nie pomylic - nie bedzie to trudne bo nie mam brokatu w sprayu smile))
          • jedna_chwilka Re: No to się śmiejcie z biednej skromnej Ani 22.04.05, 15:16
            pokazałabyś klejnot błyszczący smile
      • romkaforever Pszczola 22.04.05, 15:14
        to cud ze ty wogóle sie odzywasz tu na forum z tej swojej niesmialaości !! A
        pisala niedawno jak to sie ginowi od wejścia rozbierała i to od połowy w
        górę!!!!
        • pszczolaasia Re: Pszczola 22.04.05, 15:17
          oj to przypadek był, tera bedą mi wypominać..... smile)))))))))))))
          • jedna_chwilka Re: Pszczola 22.04.05, 15:17
            jak nie jak tak
            • pszczolaasia Jagoda !!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 15:19
              naprawdę se sprajem..... nie mogę ze śmiechu pisać....... z błyskotkami
              prysnęłą????????
              • pszczolaasia Re: Jagoda !!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 15:19
                po prostu nie wierzęsmile)))))))))))) o boże oplułam biurko!!!!!!!!!!1
                • pszczolaasia Re: Jagoda !!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 15:22
                  a ja myslałam ,że mój monsz to oryginał, kiedyś chwycił, zamiast wody after
                  szafe olejek do lamp oliwbych, taki bzowy... ładnie mu zapachniało, oczy miał
                  zamknięte... i chlapnął se... to takie z alkoholem jeste... wiecie....
                  myslałam, że na pogotowiu się nie skończy, taki był wrzask.... mój mąż jest
                  oryginałem.... a ja dalej płacze.... jestem ciekawa jak by mój gin zareagował
                  na coś takiego...
              • cytrusowa swiecidelka 22.04.05, 15:20
                no! ja to tez gdzies czytalam, myslalam ze pekne ze smiechu!

swiecaca cipka, no nie!
                • bania79 Re: swiecidelka 22.04.05, 15:22
                  Ja to się zawsze zastanawiam co sobie giny myślą jak różne fryzury oglądają!
                  Mój mężuś mówi, że jego marzeniem jest byc ginem, ale tylko dla młodych mężatek
                  takich do pierwszej ciąży! Zboczek z niego mały!
              • jedna_chwilka Re: Jagoda !!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 15:22
                no tak słyszałam, przecie nie mnie pokazywała klejnot swój
                • pszczolaasia Re: Jagoda !!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 15:24
                  ja nie mogę.............. po prostu płaczę...
                • jedna_chwilka Re: Jagoda !!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 15:24
                  jeszcze se przecież piercing można dzieś walnąć, taka bombka miniaturka wink
                  • pszczolaasia Re: Jagoda !!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 15:25
                    eeeeeeeeee percing tam , mnie jakoś nie jara, ale jęzor zawsze se kciałam
                    przebić i tą jak ona się nazywa..... kurde no..... brew!!!!!!!!
                    • jedna_chwilka Re: Jagoda !!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 15:26
                      no i na co Ci to? brew każdy se może przyozdobić a na oryginalną fryzurę z brokatem na cipce nie każdego stać - czeba mieć polot
                      • bania79 Re: Jagoda !!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 15:28
                        No trzeba, ułańską fantazję jak to Pszczoła kiedyś ujęła! ale ja mam w domu
                        brokat to może kiedyś mojemu mężowi taki numer wywinę! ja mam piercing w pępki,
                        ale jak zajdę to zdejmę, bo nie chcę żeby mi dzieciak opowiadał potem że posmak
                        metalu czuł przez 9 m-cy!
                      • romkaforever :)))))))) 22.04.05, 15:28
                        Juz widze jak se pszczola fryzurke uklada, przedzialek? nie może prostownicą...
                        mhm
                        • jedna_chwilka Re: :)))))))) 22.04.05, 15:29
                          leję
                        • bania79 Romka, teraz dowaliłaś 22.04.05, 15:29
                          Prostownicą???????????
                          • romkaforever Re: Romka, teraz dowaliłaś 22.04.05, 15:30
                            iwycieniować!!!
                            • romkaforever Pszczola 22.04.05, 15:31
                              żyjesz???? oddychaj oddychaj ODŁÓŻ TĘ PROSTOWNICĘ!!!! MOZNA SOBIE KRZYWDE
                              ZROBIĆ!!
                              • bania79 buahahahahahhahaha 22.04.05, 15:32
                                ja też już tutaj musze na sika lecieć!
                                • pszczolaasia moje drogie..... 22.04.05, 15:34
                                  ja preferuje naturyzm w czystej postaci.... zero owłosienia w tych
                                  miejscach.... nie doszłam jeszcze jak się w.... oku saurona depilacje robi, a
                                  gorący wosk mnie nie pociąga smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                  a tak na poważnie z tym pępkiem, bo ja mam kolczyk w pępku i co to
                                  szkodzi???????
                                • jedna_chwilka Re: buahahahahahhahaha 22.04.05, 15:34
                                  Bania POD BIURKO LEJ!!!!!!!!!!
                                • romkaforever Re: buahahahahahhahaha 22.04.05, 15:34
                                  albo sie obraziły albo ze stołków pospadały
                                  • romkaforever Re: buahahahahahhahaha 22.04.05, 15:35
                                    Chyba nie przeszkadza ale może odstawać jak brzusio urosnie wink))))))
                                  • pszczolaasia Re: buahahahahahhahaha 22.04.05, 15:35
                                    nikt sie nie obraził- ziemniaki panu obierałamsmile)))
                                    • bania79 kolczyk 22.04.05, 15:38
                                      Nie wiem co z tym kolczykiem, rozsądek mi podpowiada, że choć fajwoo to wygląda
                                      na wielkim bębnie (narzeszcie wyeksponowany jest nalezycie) to chygba
                                      niedobrze, żeby sie ta dziura tak rozszerzyła! Do pewnego momentu bede miec,
                                      ale potem zdejmę raczej! Po wszystkiem założę znowu, choć pewnie nie obędzie
                                      się bez ponownego przebijania!
                                      • pszczolaasia Re: kolczyk 22.04.05, 15:40
                                        uuuuuuuuuuuuuufffff nie podoba mi sie to słowo ponowne przebijanie, to niby nie
                                        bolało,a le ja tam wolę sobie jeszcze cztery raz uszy przekłuć niż raz pępeeksad
                                        • bania79 Re: kolczyk 22.04.05, 15:41
                                          też tak sadzę, chocaż u mnie obyło się bez babraniny po! Wolałabym jednak
                                          uniknąć. A ty Pszczółka zostawiasz???
                                          • pszczolaasia Re: kolczyk 22.04.05, 15:43
                                            na razie tak smile))) a co będzie potem obaczymsmile)))
                                            • cytrusowa Re: kolczyk 22.04.05, 15:45
                                              no ja se chcialam brew przekluc, ale jak amm okularki to dupa blada...le[iej
                                              juz kolejne tatoo, no nie pszczola?
                                              • pszczolaasia Re: kolczyk 22.04.05, 15:47
                                                oj tak, tak w pachwinie...... taką jaszczurkę coby na gina skakała, ale to
                                                dopiero za parę miesięcy....
                                    • jedna_chwilka Re: buahahahahahhahaha 22.04.05, 15:38
                                      a zostawiłaś w nich oczka czy wydłubałaś?
                                      • pszczolaasia Re: buahahahahahhahaha 22.04.05, 15:41
                                        zostawiłamsmile))))))))))))))))))))))))))) spieszyłam się....
                                        • bania79 fotki 22.04.05, 15:44
                                          Dziekuje Ani za Pszczołowe fotki! Fajniuśne! Ty mi w ogóle na rudą nie brzmisz
                                          Pszczoła! hi hi żartuje!
                                          • pszczolaasia Re: fotki 22.04.05, 15:48
                                            tosz ja Ruda nie jezdem- jezdem tera brąz czekoladowy i czierwonymi spranymi
                                            pasmenkami, a wtedy to jakiś sprany był......
                                            • pszczolaasia Re: fotki 22.04.05, 15:49
                                              brąz brazylijski chiba
                                        • jedna_chwilka Re: buahahahahahhahaha 22.04.05, 15:47
                                          eee taka fuszerka dla Micha! do kuchni jusz!
                                          • pszczolaasia Re: buahahahahahhahaha 22.04.05, 15:48
                                            na dwa fronty walęsmile))
                                            • cleodark Ale z Was szybkie Kobitki, 22.04.05, 15:51
                                              nie nadążam z czytaniem a co dopiero z pisaniem wink
                                              • bania79 Re: Ale z Was szybkie Kobitki, 22.04.05, 15:52
                                                Rozkręcisz się... też na początku załamywałam ręce, a teraz już powoli muszę
                                                się na odwyk szykować!
                                            • bania79 czasem sobie mysle, ze dobrze ze 22.04.05, 15:51
                                              w domu ineterneta nie mam narazie!! Toż to skaranie boskie bedzie jak już mi na
                                              nowo zalożą! Juz teraz nierobotna jestem i się meżuś skarży cichutko... a co
                                              dopiero jak bede musiala czas dzielic pomiedzy niego a was w domu! Musze sie
                                              ograniczyc! Podtwnaoiewnie nowotygodniowe: najpierw praca, pozniej forum!
                                              • cleodark Re: czasem sobie mysle, ze dobrze ze 22.04.05, 16:01
                                                ja mam dzisiaj urlop i zamiast robić coś w domu (posprzatać, ugotować coś dla
                                                potomka i lubego) to uzależniam się z Wamismile
                                                Kompa mam w chacie bo jak idę do roboty to nie pogadam z Wami bo.. jestem
                                                przedstawicielem handlowym i jeszcze nam nie zainstalowali neta w autach. Także
                                                nadrabiam w domku.
    • pszczolaasia byłam na tym forum 22.04.05, 16:00
      co linka koleżanka wysłała.... eeeeee naciągane trochu, kto tu faktycznie jadem
      jedzie.... a ten komentarz złośliwych "pind".... eeeee mnie to nie zachęca....
      jakoś tak, dziwne dla mnie trochu.,...
      • cleodark Re: byłam na tym forum 22.04.05, 16:02
        Też widziałam ale nie posmakowałam , masz rację te pindy to brzmi beee
      • bania79 Re: byłam na tym forum 22.04.05, 16:04
        no właśnie, ja też tam się nie zdecydowałam wejść nawet! Bo nic mi tu się złego
        nie dzieje, to się nie muszę chronić w zabarykadowanym forum; Cleo, ja się
        trochę obawiam internetu w domu ( w obecnej sytuacji), a w pracy to może to i
        lepiej, że nie możesz pogadać; Moja produktywność jest ostatnio na poziomie
        zero z powodu mojegop gadulstwa i zawsze chętnych do odpowiedzi koleżanek!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka