magnolia1001 25.04.05, 12:24 cykle ma 26-30 dniowe dzisiaj po 22 dostałam miesiączke moze wiecie co moze ją spowodoało czy noszenie ciężkich ksiązek mogło zawinić czy moze zbadć hormony Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: krótki cykl 25.04.05, 12:27 Czasem nasze cykle mogą się zbuntować.Mysle że to nic powaznego się nie dzieje.Jak takie coś się zdarzy raz na jakiś czas ,to nie ma powodu do obaw. Odpowiedz Link
p.magdalenka Re: krótki cykl 25.04.05, 12:31 JA TEZ TAK MIALAM. W ZESZŁYM ROKU. CYKLE 30 DNIOWE PRZEZ 11 MC AZ TU NAGLE TRAFIŁ MI SIE W LIST/GRUDZ JEDEN 18 DNIOWY I NA GWIAZDKE ZASZŁAM W CIAZE. GINKA STWIERDZILA ZE TO WLASNIE ZAWIROWANIE "POMOGLO" MI ZAJSC. A JESLI TO JEDYNY TAKI MALY WICHERK U CIEBIE TO NIE MA SIE CO MARTWIC I ROBIC BADAN I SIE KLUC. POZDRAWIAM. MAGDA Odpowiedz Link
fiamma75 Re: krótki cykl 25.04.05, 12:53 Mogłaś się przedźwigać i stąd. Nie przejmuj się. Raz to się każdemu może tak zdarzyć i nie ma co sie denerwować. Mi się tak zdarzyło @ po 21 dniach przy zmianie klimatu (góry) + stres. Odpowiedz Link